Feriehuse i Uppsala

Børn på ferie

Feriehuse i Uppsala

Vælger I at leje et feriehus i Uppsala, kan I se frem til en spændende og oplevelsesrig ferie i Sverige. Alene den smukke natur, roen og de venlige svenskere vil præge jeres ophold i Sverige på en positiv måde.

Populære feriehuse i Uppsala

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Uppsala

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Uppsala

Loading...

Oplevelser i og nær Uppsala

Sverige er et skønt sted for en ferie med børn. I finder et utal af sjove, spændende og ikke mindst familievenlige attraktioner. Når I lejer et feriehus i Uppsala, kan I f.eks. besøge Eventyrbadet Fyrishov. Det tropiske badeland byder på 30 grader varm luft og 28 grader varmt vand - et perfekt sted til en dejlige familieudflugt. I selve Uppsala og i området omkring er der mange gode museer.

Uppsala ligger i landskabet Uppland og er kendt for sit universitet, sin imponerende katedral, som er Skandinaviens højeste kirkebygning og en række smukke parker samt en smuk botanisk have. Uppsala er Sverige fjerde største by, så I kan glæde jer til at besøge en by fuld af liv, med gode butikker, hyggelige pladser og restauranter. Flere berømte svenskere stammer fra Uppsala; St. Birgitta, Ingmar Bergman og Veronica Maggio.

Par på fisketur i båd

Aktiv ferie i Sverige

Kan I godt lide at bruge kroppen, når I holder ferie, så er det helt oplagt at leje en feriebolig i Mellemsverige. Sverige byder på alle muligheder for aktive ferieoplevelser i naturen. Når ferien holdes i og omkring Uppsala kan I både cykle, klatre, sejle i kano, spille golf og dyste på en paintballbane. De mange søer åbner op for lystfiskeri og roture, og ikke mindst for smukke gåture med tid til afslapning og samvær. Sverige er også et sand slaraffenland, når det gælder svampejagt og bærsamling. Tag en kurv med i skoven og saml ind til aftensmaden. Husk at tage en svampebog med, så I kun få fingrene i de gode svampe. Det fantastiske dyreliv i Sverige giver også mange gode oplevelser. Skulle I møde en elg på jeres gåtur, vil det uden tvivl være en oplevelse som hele familien vil huske og tale om længe.

Rød træhus i Sverige

NOVASOL i Sverige

NOVASOL Sommerhusudlejning har et stort og varieret udvalg af ferieboliger i Sverige og kan tilbyde alt fra klassiske svenske hytter til store luksusvillaer med f.eks. pool. Alle vores feriehuse i Uppsala og resten af Sverige ejes af private personer, og det giver jer mulighed for få en mere autentisk ferieoplevelse, hvor I bor som svenskerne selv gør, når de holder ferie. Et feriehus i Sverige giver jer desuden mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie, I ønsker jer. Det gælder både i forhold til hvilken feriebolig I ønsker jer og hvad I gerne vil bruge jeres feriedage på. Ønsker I at leje et feriehus i Uppsala, kan I gøre det her på hjemmesiden eller ved at kontakte vores salgsafdeling, som gerne hjælper jer på rette vej mod en ferie i Sverige.