Feriehuse i Österlen

Familieferie i Sverige

Feriehuse i Österlen

Oplev Sveriges perle på sydøstkysten ved at leje et sommerhus på Österlen. Her er alle dine sanser i spil og du kan beundre alt fra de små kunstgallerier til de utallige store slotte. Her er uforglemmelige oplevelser for både unge og gamle. Når du lejer en af vores hytter på Österlen, har du mulighed for, at se de forskellige miljøer, hvor de, for mange kendte, Wallander-filmene blev optaget. Hvorfor ikke også tage en tur til Ystad og se flere af stederne, som du vil genkende fra filemene.

Populære feriehuse i Österlen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Österlen

Loading...

Feriehuse med pool i Österlen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Österlen

Loading...

Oplevelser for alle sanser i Österlen

Lad ganen glæde sig over de skandinaviske delikatesser som oste, kiks, lam eller æblesennep. Lejer du en af hytterne på Österlen, får du mulighed for, at besøge til en af ​​Sveriges længste sandstrande, noget som vil glæde både børn og forældre. Hvad er mere smukt på en ferie i Sverige end sommer, sol og sandstrand? Følger I kysten fra Nybrostrand til Åhus er der masser af muligheder for, at opdage små perler som Kåseberga og Ale Stenar eller Brantevik. Skillinge, med sin havn og kroer, er altid et besøg værd, tage på en dagstur med cyklen og nyd friheden. Kivik har sit berømte marked, og i efteråret laves en æbletærte i et rigtigt stort format, et kunstværk af sjælden karakter. En køretur i Brösarps bakker giver en ny dimension til naturen, ikke mindst fra cyklen eller motorcyklen. I området er der mange uspolerede naturoplevelser, Stenshuv Nationalpark fascinerer mest. Det er imponerende at sidde på toppen og se ud over havet og landskabet.Tag også til Simrishamn og tag me dpå en guidet fisketur, hvis I vil prøve lykken som lystfiskere. Havnen i Simrishamn er rigtig hyggelig og oplagt til en slentre tur i det gode vejr.

Pulsen i Österlen i Skåne er lav og som skabt til afslapning og en velkommen pause fra hverdagen. Det herlige klima og den frodige jord i den skånske landbrugsregion betyder, at det er nemt at få sig et fantastisk måltid her tilbredt med gode råvarer.

Sommerhuse i Skåne

Sommerhusudlejning i Österlen

Intet sted er himlen så nær havet som i Österlen - siges det. Den naturskønne sydsvenske region byder sig med sit enestående himmelhav, de imponerende skovområder og glitrende søer til som noget nær det perfekte sted at holde en afslappet familieferie i Skåne. Hos NOVASOL finder I sommerhusudlejning i Sverige til priser, der ikan passe ethvert feriebudget. Uanset om I går efter luksushuse eller mere enkelt indrettede ferieboliger, har vi et hus til jeres ferie i skønne Sverige. Det tør vi godt at love.