Feriehuse i Västernorrland

Hytte i Sverige

Feriehuse i Västernorrland

Vælger I, at ferien skal holdes i Västernorrland i Sverige, så kommer I til en region, som i høj grad byder på skønne oplevelser i de store skovområder samt den dejlige kysstrækning. Området er også for jer, som gerne vil grave lidt ned i historien og kulturen i jeres ferieområde.

Populære feriehuse i Västernorrland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Västernorrland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Västernorrland

Loading...

Attraktioner og seværdigheder i Västernorrland

Tager I turen til den lille Gideå og så ca. en kilometer udenfor byen, så kommer I til Skallberget og Skallbergsgrotterne. Bjerget er 259 meter højt oh tager I turen til tops, får I en skæn udsigt over området og søen Gissjöen. De forskellige grotter i forbindelse med Skallberget er op til 50 m dybe. Hvis I har lyst til at udforske grotterne, så husk nogle gode sko og være opmærksom på, at passagerne ofte er meget smalle også skal man have lidt kondition at bruge af. 

Et andet godt udflugtsmål for jer som elsker den svenske natur, er Skuleskogens Nationalpark, som I finder ca. 40 km fra byen Örnsköldsvik. I sommersæsonen kan I starte jeres tur rundt i nationalparken på Naturum, som er et besøgscenter, hvor I kan få svar på alle spørgsmål om naturen i området samt hjælp til at planlægge jeres vandretur. 

Føromtalte Örnsköldsvik er en del af området Höga Kusten, hvor I også finder Kramfors, Härnösand og Sollefteå. I dette område kan I b.la. besøge Genesmons arkeologiska friluftsmuseum, som I finder 6 km fra Örnsköldsvik. På stedet er der opført en rekonstruktion af en gammel jernaldergård, hvor livet leves som i år 500. 

I Västernorrland nær byen Sidensjö kan I tage til Källarbackens Saga. I et skovområde følger i en sti rundt mellem forskellige opbyggede eventyr, I møder  b.la. De Syv Bukkebruse, Heksen fra Hans & Grete og Guldlok. Børnene vil elske at suse rundt og se på de mange eventyr og ikke mindste hilse på de mange dyr der også bor her.

Oplevelser i Västernorrland

Ferie i Sverige

Sverige er et af de mest populære steder at leje feriehus hos NOVASOL. Hvert år ser vi, at feriehusene og hytterne i Sverige hurtiogt bliver booket, særligt når sommerferien skal planlægges. Vi forstår godt hvorfor så mange vælger at holde ferie i Sverige, for her er vitterligt alt hvad man kan drømme om til en skøn ferie - hele året rundt. 

Udvalget af feriehuse, hytter og lejligheder er også meget varieret i Sverige, så vi finder helt sikkert også en feriebolig som kan matche de ænsker I har til jeres ophold. Klassiske rød-hvide træhuse ved en sø, en lille hytte midt i skoven eller en flot villa ved skærgården, alt det kan vi tilbyde til jeres ferie i Sverige.

Hytter i Sverige