Vi opdaterer vores Last Minute liste løbende, så hold øje med den, når I vil booke ferie i sommerhus kortfristet. Måske kan I her finde inspiration til den perfekte ferie, oven i købet med store besparelser. Der vil også ofte være tilbud på skæve perioder eller miniferie – hele året rundt.

Klik for at aktivere kortet

Ser vejrudsigten god ud for de næste par dage eller får I lyst til en spontan ferie, og er klar med kufferten, så tag et kig på NOVASOLs Last Minute tilbud.

På denne side finder I hver dag Last Minute sommerhuse og ferieboliger, som er nedsat og bare venter på at I kommer og holder ferie. Er der ingen Last minute ferieboliger op listen, så kom tilbage i morgen, for listen opdateres hele tiden.

I kan se alle sommerhuse med rabat i Danmark, og også alle ferieboliger med rabat i resten af Europa.

Ved meget kortfristet ankomst, kan det være nødvendigt at booke sommerhuset via vores salgsafdeling, for at få klaret betaling samt for at få sendt alle informationer til jer, så I kan suse afsted på ferie. Kontakt NOVASOLs salgsafdeling på tlf.: 39 14 33 33. 

Last minute sommerhus

Last Minute sommerhuse i Danmark 

Der er ingen tvivl om, at Danmark er stedet, de fleste vælger at leje et sommerhus til en spontan ferie. Overalt i Danmark er der skønne sommerhuse og dejlige sommerhusområder, hvor der kan slappes af, hygges og opleves nyt. Sommerhusene findes i alle varianter. Her er store sommerhuse til den store familie eller gruppen af venner. Klassiske, hyggelige sommerhuse tæt på havet og de dejlige strande. Moderne feriehuse hvor der er tænkt på masser af aktivitetsmuligheder. De mange sommerhuse i Danmark med indendørs pool, gør alle glade, særligt i de kolde måneder.  

Last Minute sommerhuse i Sverige

En tur over sundet til vores svenske naboer er også altid dejligt. Særligt de mange sommerhuse og hytter i det sydlige Sverige hitter til en ekstra lille ferie. Sverige er fuld af gode attraktioner, som henvender sig bredt og den smukke natur, giver fantastiske ferieminder og ikke mindst ro til krop pg sjæl. Feriehuse og hytter udlejes i hele Sverige. 

Last Minute sommerhuse i Tyskland 

En smuttur over grænsen mod syd er også oplagt til en spontan ferie. Tyskland er blevet et populært feriemål og udviklingen i forhold til ferieboliger i Tyskland følger også trop. Særligt langs kysten bygges der mange nye, moderne sommerhuse og ferielejligheder. En del sommerhuse bygges efter den danske model med gode opholdsrum, flere soveværelser og ikke mindst gode udearealer, hvor sommerferien kan nydes. 

Det er naturligvis ikke kun i vores nabolande, I finder gode Last Minute tilbud på ferieboligerne hos NOVASOL Feriehusudlejning. På alle destinationerne i Europa vil der løbende være gode tilbud og mulighed for, at tage på en spontan ferie. Tag et kig på de mange muligheder, som I nemt finder, ved at indtaste jeres ønsker til en Last Minute ferie. 

Sommerhus Danmark