Last Minute sommerhus – spar op til 50 %

Ser vejrudsigten ekstra god ud, de næste par dage eller har du fået lyst til en spontan ferie, og er klar med kufferten, så tag et kig på NOVASOLs Last Minute tilbud på ferieboliger i Europa. På vores Last Minute tilbud kan du spare op til 50 % på lejebeløbet. Der er kun 1 af hvert Last Minute tilbud, så vent ikke for længe med at bestille din Last Minute ferie, når du finder det tilbud, der passer dig. Listen med Last Minute feriehuse og lejligheder bliver løbende opdateret. Så det er en god ide, at holde godt øje med vores Last Minute tilbud, så du ikke går glip af lige det tilbud, der passer dine ferie-ønsker! Du kan også finde gode Last Minute tilbud på minferier.

Inspiration til din Last minute ferie 

Der er mange muligheder for en god Last Minute ferie. Derfor kan det nogle gange være lidt svært, at beslutte hvor turen skal gå hen. Vi har samlet lidt Last Minute ferieinspiration til dig, så du nemmere og hurtigere kan komme afsted mod nye ferieoplevelser. Herunder kan du se en liste over alle de lande, hvor vi tilbyder Last Minute sommerhuse og her kan du også læse lidt om hvorfor netop dette land er den perfekte feriedestination. Uanset om du vil nordpå og nyde naturen eller sydpå og sole dig på de mange strande, så finder du det perfekte Last Minute sommerhus hos NOVASOL!

Last minute sommerhus Danmark

Last Minute sommerhuse i Danmark 

Der er ingen tvivl om, at Danmark er stedet, de fleste vælger at leje et sommerhus til en spontan ferie. Overalt i Danmark er der skønne sommerhuse og dejlige sommerhusområder, hvor der kan slappes af, hygges og opleves nyt. Sommerhusene findes i alle varianter. Her er store sommerhuse til den store familie eller gruppen af venner. Klassiske, hyggelige sommerhuse tæt på havet og de dejlige strande. Moderne feriehuse hvor der er tænkt på masser af aktivitetsmuligheder. 

Se alle vores Last Minute tilbud i Danmark

Last Minute ferie i Sverige

En tur over sundet til vores svenske naboer er også altid dejligt. Særligt de mange sommerhuse og hytter i det sydlige Sverige hitter til en ekstra lille ferie. Sverige er fuld af gode attraktioner, som henvender sig bredt og den smukke natur, giver fantastiske ferieminder og ikke mindst ro til krop og sjæl. 

Se alle vores Last Minute tilbud i Sverige 

Last Minute sommerhus i Tyskland

Last Minute tilbud i Tyskland 

En smuttur over grænsen mod syd er også oplagt til en spontan ferie. Tyskland er blevet et populært feriemål og udviklingen i forhold til ferieboliger i Tyskland følger også trop. Særligt langs kysten bygges der mange nye, moderne sommerhuse og ferielejligheder. En del sommerhuse bygges efter den danske model med gode opholdsrum, flere soveværelser og ikke mindst gode udearealer, hvor sommerferien kan nydes. I Tyskland ventere mane gode ferieoplevelser, som kan tilfredsstille enhver interesse og aldersgruppe. Smukke skov og bjergområder til en aktiv ferie, hyggelige og historiske byer og fler egode familievenlige attraktioner. 

Se alle vores Last Minute tilbud i Tyskland 

Last Minute ferie i Norge

Hop på Oslobåden eller pak familien i bilen og tag turen over Øresund kør op til et last minute sommerhus i Norge, hvor der venter jer smuk natur, brede vidder, spændende aktiviteter og masser af solskinstimer. Norge er et af de langem hvor vi hvert år sender rigtig mange feriegæster hen og det er der mange grunde til. Norge er specilet kendt for sin natur. De billedskønne fjelde og store fjorde, hvor bjergene står op fra vandet. Dette gør for eksempel at et feriehus i Norge passer perfekt til familien, som elsker at være i naturen og holde en aktiv ferie, hvor vandreture, fiskeri, mountain biking, sejlads og hygge er i højsædet. En last minute ferie til Norge vil også give jer rig mulighed for at kunne udforske en lang række spændende storbyer, så som hovedstaden Oslo, Stavanger,Kristiansand eller Bergen, som af mange bliver kaldet dronnigen ved fjorden, grundet den flotte beliggenhed. Du kan leje mange forskellige feriehuse i Norge og finder netop det feriehus som passer perfekt til din familie. Vi har blandt andet mange hyggelige hytter i norge, som ligger omgivet af natur. Du kan også leje top moderne luksus sommerhuse i Norge, hvor der er rigelig med plads til hele familien og hvor i får en lang række faciliteter så som pool, spa, havudsigt fra terrassen og meget mere. 

Se alle vores Last Minute tilbud i Norge

Last Minute feriehus Norge

Last Minute tilbud i Italien

Går du rundt i Danmark og drømmer om ferie under sydens sol, bølgernes brusen, smuk natur og gode pizzaer? Så burde du tage et kig på vores Last Minute sommerhuse i Italien. Støvlelandet i det sydlige Europa har ufatteligt meget at byde på og en ferie i Italien vil give jer en masse opevelser, hvor hele familien kan være med. Italien er et dejligt ferieland uanset om man er til aktiv ferie med fuld fart på, eller til en afslappende ferie i et feriehus med pool, hvor i kan ligge ugeneret og nyde solen og blive kølet af i poolens kølige vand. Toscana og Umbrien er nogle af vores mest populære områder for feriehuse hele året rundt og det er med god grund. Naturen er skøn, maden er i top, der er masser af seværdigheder og i Toscana har vi masser af feriehuse for enhver smag! Italien byder også på en lang række spændende byer, som i kan besøge på jeres ferie. I kan blandt andet tage til Rom, Milano, Firenze, Pisa, Lucca og mange flere! Book jeres sommerhus i Italien allerede i dag, hvis det lyder som noget for jer!

Se alle vores Last Minute feriehuse i Italien

Last Minute ferie i Frankrig

Lej et af NOVASOLs mange last minute sommerhuse i Frankrig og tag hele familien med på en billig ferie under sydens sol! På en ferie i Frankrig vil I sjældent komme til at kede jer, der er nemlig nok at se, opleve og give sig til! Man kan for eksempel tage hele familien med på tur til de kendte feriebyer Cannes og Nice på Cote d'Azur, hvor smukke børnevenlige strande og masser af aktiviteter venter jer ved Middelhavet. Med et Last minute feriehus i Frankrig får I maksimal frihed til at holde netop den ferie, der passer til jeres behov og I bestemmer selv, om det skal være en afslappende ferie ved poolen eller om I ønsker en aktiv ferie i Frankrig med cykling, vandreture, klatring i bjergene eller jetski på Middelhavet. Et last minute feriehus i Frankrig er også en rigtig god mulighed for gæster der rejser som par og ønsker sig en billig ferie i Frankrig. Her kan I nyde hinandens selskab med gode lokale vine på terrassen eller tage et smut forbi en hyggelig lokal restaurant og nyde franske specialiteter. Vores mange last minute feriehuse i Frankrig er i høj kurs, så det gælder om at holde et skarp øje med vores hjemmeside og slå til. Lyder dette som noget for jer? Så se vores udvalg af last minute feriehuse i Frankrig igennem og book jeres næste ferie i Frankrig allerede i dag!

Se alle vores Last Minute tilbud i Frankrig

Last minute feriehus i Frankrig

Last Minute ferie i Spanien

Drømmer I om en ferie under sydens sol med friheden til selv at vælge hvordan jeres feriedage skal forløbe? Så tjek vores last minute sommerhuse i Spanien, hvor I kan spare penge på dejlige ferieboliger i hele Spanien. Her finder I feriehuse som af den ene eller den anden grund har fået en annullering og derfor tilbydes med rabat. Alt efter hvilke feriehuse i finder på listen, kan I leje feriehuse på fastlandet, på de Iberiske Øer og de Kanariske Øer. Vores last minute tilbud er perfekte til par, som ønsker en miniferie i nye omgivelser. Lej f.eks. et feriehus på Spaniens sydkyst og glæd jer til afslappende feriedage med havudsigt og egen pool. Se vores udvalg af last minute feriehuse igennem og lej jeres feriehus i Spanien før det bliver 'nuppet' af nogle andre!

Se alle vores Last Minute sommerhuse i Spanien

Last Minute sommerhuse i Kroatien

Kroatien er et sandt ferieidyl, som byder på alt fra gyldne sandstrande til storslåede kulturelle oplevelser i landets mange byer. Tag familien med i et feriehus og glæd jer til en skøn ferie i fantastiske omgivelser. Her kan I tage på ø-hop på nogle af landets utallige øer, nyde stilheden ved jeres egen pool i jeres feriehus, nyde spændende attraktioner og seværdigheder eller boltre i den skønne natur, som vokser uanset hvor I bevæger jer hen. De fleste glemmer at tage Kroatien i medtanke, når de tænker på en ferie i Sydeuropa, men husk blot at Kroatien byder på meget mere end man tror! Et last minute feriehus er perfekt til familier og par, der ønsker en pause fra hverdagens stress og jag og gerne vil nyde sydens varme. Se udvalget af last minute tilbud i Kroatien og lej jeres drømmehus før det forsvinder. Hvis ikke I finder noget der frister, så husk at listen opdateres løbende!

Se alle vores Last Minute tilbud i Kroatien

Last minute feriehus Kroatien

Last Minute sommerhuse i hele Europa 

I finder gode Last Minute tilbud på ferieboligerne hos NOVASOL sommerhusudlejning i hele Europa! På alle destinationerne i Europa vil der løbende være gode tilbud og mulighed for, at tage på en spontan ferie i et af vores mange Last Minute sommerhuse. Tag et kig på de mange muligheder, som I nemt finder, ved at indtaste jeres ønsker til en Last minute ferie i vores søgefunktion. I jeres søgning, kan I vælge søgekriteriet "Last Minute" og derved får I vist alle de feriehuse, som er sat ned i pris og hvor I kan få et godt tilbud på ferien. 

Ser vejrudsigten god ud for de næste par dage eller får I lyst til en spontan ferie, og er klar med kufferten, så tag et kig på NOVASOLs Last Minute sommerhus tilbud.

Ved en meget kortfristet ankomst, kan det være nødvendigt at booke sommerhuset via vores salgsafdeling, for at få klaret betaling samt for at få sendt alle informationer til jer, så I kan suse afsted på en dejlig ferie. Kontakt NOVASOLs salgsafdeling på tlf: 39 14 33 33. 

 

| Redaktør
(Først publiceret )