Last Minute sommerhuse og ferieboliger

Book i dag - rejs i morgen! Spontanitet længe leve!


Pak tasken og lev jeres bedste ferieliv et sted i Europa allerede i morgen. Vi har altid gode tilbud, og der er altid mange penge at spare, men I skal være hurtige på aftrækkeren.


Vi har sommerhuse i hele det ganske, danske land og ferieboliger overalt i Europa. Vi bilder os derfor ind, at vi kan opfylde enhver feriedrøm. Også jeres!


For at gøre det lidt lettere for jer at pakke kufferten og rejse ud på eventyr, har vi samlet vores allerbedste last minute sommerhuse i vores mest populære destinationer lige herunder.


Se med og book jeres feriedrøm allerede i dag!

Danmark | Last Minute sommerhuse

Dyp langs kysten, cykelture gennem det bølgende landskab, terrassehygge i de lyse sommernætter og langsomme dage foran pejsen, når vejret slår om. Det er sommerhus i Danmark

Drømmer I også om at holde ferie et sted i den danske baghave? Så kig med her, hvor vi har gode tilbud på sommerhuse i hele landet. I vælger selv, om I vil bo lige i vandkanten, langt inde i skoven eller et sted midt i mellem. 

Sverige | Last Minute hytter eller ødegårde

Kanosejlads i skærgården, udforskning af små øer i blanke søer, krebsegilde, skiløb på nysne og kanelbullar til kaffen. Det og meget mere er ferie i Sverige. 

Frister en ferie i vores fine broderland? Hvad end I drømmer om en ødegård på marken eller en hytte ved søbredden, så har vi jeres svenske feriedrøm lige herunder. 

Norge | Last Minute hytter og ferieboliger


Fjelde, fjorde og ultimativ frihed! Sådan kan Norge opsummeres, men ferie på disse breddegrader er også langrend, alpint skiløb på pulversne, fisk og skaldyr og helt unik natur. 

Er I på jagt efter en feriebolig med spektakulær beliggenhed? Så kig med herunder og book jeres fristed mod nord. 

Tyskland | Last Minute ferieboliger og ferielejligheder

Vandreruter i smukke bjerglandskaber, grønne skove, würsts og specialøl, pulserende metropoler, flotte søer og hyggelige små landsbyer i naturskønne omgivelser. Tyskland har det hele. 

Book jeres feriedrøm af en feriebolig eller ferielejlighed hos vores naboer mod syd. Tyskland er meget mere end Autobahn!

Kroatien | Last Minute ferieboliger og ferielejligheder

Badeture i de azurblå bølger, smukke okkerfarvede byer, sejlads i øhavet og middage med alt godt fra havet. Alle de ting og meget mere gør Kroatien til et yndet ferieland.  

Ønsker I en ferie med egen pool, så book jeres næste feriebolig i Kroatien til en god pris lige herunder.

Italien | Last Minute ferieboliger og ferielejligheder

Fyldige amaronevine og fuldfede pastaretter, pittoreske bjerglandskaber med perfekt skiløb, kyster med brede strande og seværdige storbyer. Italien er en oplagt feriedestination for livsnydere!

Er det jer? Så kig med herunder, og book jeres italienske feriedrøm i dag. 

Frankrig | Last Minute ferieboliger og ferielejligheder

Vandsport på middelhavet, ski i pulversne, pinot noir og champagne, cykelture i lavendel- og vinmarker og udforskning af landets mange metropoler og landsbyer. Frankrig kan det hele!

Kan vi friste med et afbræk? Book jeres franske feriedrøm nu!

Spanien | Last Minute ferieboliger og ferielejligheder

Cava og tapas i lange baner! Kilometervis af strande, rigt kulturliv, historiske byer og pulserende metropoler. Spanien er for jer, der elsker at tage på opdagelse. 

Trænger I til siesta? Se med herunder og book jeres feriedrøm nu. 

| Administrator
(Først publiceret )

Se alle vores ferieboliger i 19 lande