Ferieboliger i Luxembourg

Oplev naturen i Luxembourg

Ferieboliger i Luxembourg

Velkommen til Storhertugdømmet Luxembourg! Det er et lille land, men et stort turistmål. Landet befinder sig midt imellem Belgien, Frankrig og Tyskland og er idag kendt som et politisk og økonomisk centrum, men grundet beliggenheden var det før i tiden et strategisk knudepunkt og landet byder derfor stadig på en masse kultur og historie. Luxembourg har også en fascinerende natur og nogle fantastiske faciliteter for sports-fans, børn og deres forældre samt for dem der elsker wellness og kultur. I kan hos NOVASOL leje store såvel som små feriehuse med præcis de faciliteter I ønsker på jeres ferie. Besøg dette lille land og nyd alle seværdighederne sammen med glæderne ved sommerhusudlejning.

Populære feriehuse i Luxembourg

Loading...

Feriehuse omgivet af natur

Den fantastiske natur, Luxembourg har at byde på, kan findes på mange måder. Store klippeformationer, floder, der løber gennem skoven og vandrestier til dejlige vandreture i det fortryllende landskab. Naturen er mangfoldig og du kan opleve en række usædvanlige naturperspektiver og idylliske landskaber. Talrige naturstier fører dig gennem de storslåede skove i Luxembourg. Langs Mosel eller på bredden af ​​søer og floder, med udblik over fascinerende klippeformationer eller gennem vinmarkerne, er det at naturen afslører sin store mangfoldighed. Den sydlige del af landet byder på et frodigt landskab, mensden nordlige del er domineret af bjerge, nåleskov og floder, der inviterer til vandre- og cykelture i naturskønne omgivelser.

Tag en dagstur til Luxembourg by

Storbyferie i Luxembourg

Oplev de typiske markeder fulde af lækkerier, som kommer fra hele den nationale produktion af vin, spiritus, mousserende vine, pølser og honning. Besøg moderne butikker med de mest populære luksus artikler og bliv inspireret af de indbydende butiksvinduer. Selve Luxembourg by er betagende med sine middeladlerfæstninger, der spejler sig i moderne arkitektur, internationale banker og EU-institutioner. Byen er karakteriseret af lodrette klippevægge, grønne dale og et væld af fede attraktioner og gode spisesteder, der giver byen en unik charmerende atmosfære. Nogle af de største attraktioner og seværdigheder inkluderer Place d'Arnes, Barrio Grund, Le Chemin de la Corniche, Casemates du Bock og Mudam Luxembourg Modern Art Museum. Den gamle bydel er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, grundet bl.a. bydelens fæstningsværker. Når I lejer et feriehus eller en ferielejlighed i Luxembourg kand et bestemt anbefales at tage en tur ind til byen og nyde af dens mange glæder.

Oplev Luxembourg fra et feriehus

Oplevelser og seværdigheder i Luxembourg

Historisk kulturarv, klassisk musik, moderne kunst museer eller folklore, slotte, temaaftener og udstillinger. Luxembourg er en kulturel attraktion. Luxembourg-bunkere og maleriske landsbyer tager dig med på en uforglemmelig rejse gennem århundreder. Den kosmopolitiske befolkning og dens placering på skillevejen mellem germanske og latinske kulturer, er årsagen til den rige kulturelle mangfoldighed i Luxembourg. Blandt den skønne natur og den charmerende storby vil I finde en række seværdigheder, som kan besøges på en dagstur eller korte udflugter i området nær jeres feriehus. Besøg f.eks. Mullerthal Trail, Chateau de Vianden, Bourscheid Slot eller tag en vandretur i en af de mange nationalparker.

Lej feriehus i Luxembourg til en aktiv ferie

I Storhertugdømmet Luxembourg er børnene konger!

I Luxembourg kan børn, på en sjov måde, igennem tematiserede ruter og i zoologiske haver lære meget og de er i stand til at observere det indfødte dyreliv på tæt hold. Bevarelsen af naturen er i Luxembourg i højsæde. Således er der mange fritidsaktiviteter, hvor børnene er tætte på naturen. Økologi begynder i Luxembourg allerede i en ung alder. Lad f.eks. jeres børn deltage i forskellige spændende workshops som fotografi, bage brød, tegning, eller dans. Alt dette i et usædvanlig, innovativt miljø, som jeres børn aldrig vil glemme!

Efter et besøg i Luxembourg føler man sig som nyfødt

Specialiserede centre tilbyder massage, kropsbehandlinger, lymfedrænage, dampbad og flere muligheder for at slappe af. De smukke termalbad / spa er udstyret med den nyeste teknik og giver en unik atmosfære, væk fra stress og forurening. I vil finde wellness overalt i Luxembourg, men de fleste og mest kendte befinder sig i Luxembourg by i den sydlige ende af landet.

Hold en aktiv ferie i Luxembourg

I Luxembourg er der talrige muligheder for aktive cyklister og mountainbiker. Trods sin lille størrelse, er det værd at bemærke, at Luxembourg, ud over ca. 300 km særlige stier/ruter til mountainbiker, har ikke mindre end 600 km markerede cykelstier. Golf-elskere kan i Storhertugdømmet vælge mellem 6 store golfbaner. Svømning, skøjteløb, klatring, paraglidning, ballonflyvning, ridning, sejlads, langrend eller alpint skiløb, fiskeri, vandreture - Luxembourg er det ideelle terræn for multi-sport i en usædvanlig natur. Lej et feriehus i Luxembourg og gør klar til en ferie fyldt med aktiviteter, som også børnene vil elske.

Private feriehuse med hund

I lejer feriehuse direkte fra private husejere, hvilket medvirker at hvert hus har en unik charme og stil. Med smagfuld indretning, vil en smuk beliggenhed og en varm velkomst få jer til at føle jer hjemme i Luxembourg. I kan leje alt fra enkle ferieboliger med de mest nødvendige faciliteter, hvor man virkelig kan nyde ferien helt nede i gear. I kan også leje større mere luksuriøse feriehuse med alle tænkelige faciliteter til at forsøde jeres ferie med. Ferien bliver heller ikke helt den samme uden jeres hund og hvis jeres firbenede ven skal med på ferien, skal I huske at søge efter et af vores mange husdyrvenlige ferieboliger. Her kan i medbringe kæledyr, uden at skulle betale mere. I kan helt sikkert finde et feriehus eller en ferielejlighed med god beliggenhed og hvor der er plads til hele familien.

God service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Luxembourg, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål.