Feriehuse i Pula

Lej feriebolig i Pula

Feriehuse i Pula

Pula er den største by på Istrien, som i øvrigt er det område vi danskere foretrækker, når vi skal holde ferie i Kroatien. Pula er en charmerende og livlig by, med en bymidte der emmer af hygge og historie. Der er en afslappet stemning i de små gader og på torvene, hvor I kan slå jer ned på en af de mange fortovscafeer eller restauranter. Den flotte havnepromenaden egner sig glimrende til en aftentur hånd i hånd, og byens mange smukke gamle bygninger bærer tydeligt præg af den mangfoldige og spændende historie. Pula er også et glimrende udgangspunkt, hvis I vil opleve Istriens mange seværdigheder og enestående natur.  På grønsagsmarkedet kan I købe frugt og grønt i kæmpestørrelser og smagen er himmelsk – begrebet solmodne får en helt ny betydning i Kroatien.

Populære feriehuse i Pula

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pula

Loading...

Feriehuse med pool i Pula

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pula

Loading...

Strande i Pula

I Pula er der aldrig langt til den nærmeste strand, så der er frit valg på alle hylder. 

  • Histria: Ligger i Verudela området, hvor I også finder en del andre dejlige strande. Stranden har blåt badeflag og man kan leje solstole og parasoller.

  • Valkane: Skøn strand med blåt flag. Stranden har både en del med sand og et beton plateau hvor man kan ligge og nyde solens stråler. Her er en livlig atmosfære og I kan leje både eller vandcykler. I forbindelse med stranden findes en række aktiviteter som beachvolley, tennis og fodbold. Stranden er handikapvenlig.

  • Kamenjak Premantura Strandende: Syd for Pula finder I halvøen Kamenjak som har 30 kilometer kystline, fyldt med små betagene bugter og strande. Her finder I let jeres helt egen badebugt, hvor I kan slappe af i fred og ro. Kamenjak er en fredet naturpark og naturen er enestående smuk.

Seværdigheder i Pula

Byens største seværdighed er det gamle romerske amfiteater, der leder tankerne hen på Colosseum i Rom.  Amfiteatret er det 6. største i verden og er meget velbevaret. I kælderen under amfiteatret, kan I udforske den historieske udstilling. I kan også besøge Aquarium Pula, som ligger i Verudela fortet. Her kan I komme helt tæt på de fisk der lever i Adriaterhavet. På en slentretur rundt i byens hyggelige gader, passerer I blandt andet den gyldne port, St. Francis Kirken og et gammelt kloster fra det 14. århundrede. Det fine grøntsagsmarked lokker med lækre specialiteter og masser af frisk frugt og grønt, men bemærk også arkitekturen. Bygningen der huser markedet er fra den Østrig-ungarske periode, der er lavet som en ret speciel jern konstruktion.

Udflugter fra feriehuset i Pula

Der er så meget at se og opleve på Istrien, at det kan være svært at vælge! De hyggelige byer Rovinj og Porec kan let nås i bil. Besøg også nationalparken Brijuni hvor I sagtens kan tilbringe en hel dag. I nationalparken kan I opleve en safari park, en etnologisk park, udforske ”Tito” museet og selvfølgelig nyde den betagende natur. Det er ikke kun langs kysten at oplevelserne står i kø! Når I kører ind i det bjergrige område midt på øen er I omgivet af ren idyl. Oliven- og vinmarker så langt øjet rækker og små pittoreske landsbyer hvor tiden står stille. I Motovun, som ligger på en bjergtop med en enestående udsigt, kan I købe friske trøfler, som er fundet i området nedefor byen. I nærheden finder I den skønne by Groznjan, som hovedsaglig er beboet af kunsthåndværkere og andre kunstnere, hvilket tydeligt afspejler sig i de små idylliske gader, hvor gallerier og værksteder ligger som perler på en snor – Groznjan skal opleves – mere idylliske omgivelser findes simpelthen ikke.

Mad, drikke og natteliv i Pula

I Pula finder I et kæmpe udvalg af forskellige restauranter i alle prislejer – pas på, så I undgår de værste turistfælder. Smag på de lokale specialiteter som gnocchi, Fuzi, lufttørret skinke og trøfler. Til måltiderne kan I nyde de istristiske vine Teran eller Malvazija. I finder også masser af pizzarier og fast food restauranter i Pula, men de bedste måltider får I på de lokale Konobaer, hvor kødet som regel bliver tilberedt over åben ild. Efter et lækkert måltid, kan I hænge ud på et af Pulas diskoteker, eller slappe af til levende musik i en lounge bar.

Med en feriebolig i Pula har I et super udgangspunkt for den perfekte ferie på Istrien. I kan tilberede jeres egne måltider, slappe af på terrassen og måske endda snuppe en dukkert i poolen, hvis I har valgt et feriehus med pool i Pula. NOVASOL kan tilbyde jer alle typer af ferieboliger.