Feriehuse i Buje

I skal vælge at leje et feriehus i Buje, hvis I gerne vil besøge en historisk, smuk by i Istrien. Istrien er en skønt ferieområde i Kroatien og I har her mange muligheder for spændende udflugter rundt i området. I kan både vælge kør-selv ferien til Istrien eller tage en med fly og måske leje en bil. Med udgangspunkt fra jeres feriehus I buje, kan I beundre seværdighederne fra middelalderen, besøge ruinerne og fortidsminderne, som vidner om en lang og spændende historie. Vores ferieboliger i Istrien giver naturligvis også de bedste rammer for en ferie med fuld fokus på afslapning, mens I nyder det milde middelhavsklima. I kan f.eks. nyde en ekstraordinær luksusferie i Buje med vores Luxury Collection, som byder på enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Book feriehus i Buje, og oplev den smukke gamle bydel på din ferie i Istrien

Populære feriehuse i Buje

Loading...

Luksus feriehuse i Buje

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Buje

Loading...

Feriehuse med pool i Buje

Loading...

Oplev det ægte Kroatien i Buje

At smage de lokale, kulinariske specialiteter er for mange en stor del af den samlede ferieoplevelse. I Buje kan I forkæle jer selv med gode restaurantbesøg samt dejlige hjemmelavede måltider, som I kan tilberede i jeres feriehus. Den frugtbare jord er velegnet til dyrkning af de fleste afgrøder og planter. Lad jer friste af de lokale råvare og glem ikke at smage på den gode, lokale vin og de lækre oliven, som stortrives i det skønne middelhavsklima. Hvem kan ikke se sig selv sidde på terrassen, med et køligt glas vin og skønne oliven, mens ungerne hygger sig i poolen... Det er ferie med velvære for krop og sjæl.

I Buje kan I også deltage i flere forskellige festivaler, med fokus på områdets lækkerier og traditioner. Når der er brug for lidt motion, så indbyder de smukke omgivelser til lange gåture. Der er dejlige vandre- og cykelstier for både begyndere og øvede vandre entusiaster, som tager jer rundt i den fantastiske natur, forbi vinmarker og flotte olivenlunde. Hvis I gerne vil ud på en dagsudflugt, så kan I f.eks. tage til Groznjan, og opleve f.eks. den årlige jazz-festival eller en af byens mange kunstudstillinger.

Book en luksus villa i Buje og se frem til stilfuldt interiør og exklusive udearealer i din egen private oase

Feriehuse og lejligheder for enhver

Når I ønsker at leje en ferieboliger i Buje, så er I kommet til det rette sted hos NOVASOL. Vi har en bred vifte af ferieboliger i Buje, både feriehuse, lejligheder og ikke mindst dejlige villaer med egen pool. Blandt de mange ferieboliger skulle der gerne være noget for enhver smag. Kroatien er blomstret op som feriedestination og kroaterne har især været gode til, at udvikle deres ferieboliger, så de lever op til alt hvad man kan ønske sig til en god ferie i Kroatien. NOVASOL udlejer flere tusinde ferieboliger i Kroatien og har flere lokale kontorer i landet, som er med til at sikre jer et fanatstisk ophold.