Ferieboliger i Banjole

Banjole er en charmerende kystby i den sydvestlige den af Istrien, ca 6km sydøst for byen Pula. Her venter skønne strande, der giver adgang til det krystalklare Adriaterhav, et væld af aktivitetesmuligheder, samt et væld af attraktioner og naturseværdigheder i nærområdet. Hovedindtægterne i Banjole består af fiskeri, turisme, fiskeforarbejdningsindustrien og dyrkning af østers. I vil garanteret blive overvældet af det kroatiske køkken og de lokale råvarer, når I lejer en af vores ferieboliger i Banjole. Nyd en ekstraordinær luksusferie i Istrien med NOVASOL Luxury Collection, og glæd jer til enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder. Udforsk alle vores feriehuse i Banjole herunder.

Lej feriehus i Banjole og kom tæt på det krystalklare Adriaterhav

Populære feriehuse i Banjole

Loading...

Luksus feriehuse i Banjole

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Banjole

Loading...

Feriehuse med pool i Banjole

Loading...

Ferieoplevelser i og nær Banjole

Banjole er et spændende sammenstød mellem en klassisk kystby og et moderne ferieområde. Traditionerne står stærkt i dette område, men samtidig finder man alle moderne faciliteter i form af tennisbaner, vandrestier og udlejning af sejl- og motorbåde. Havet har gennem generationer spillet en vigtig rolle for beboerne i Banjole. Hver dag tager en flåde af små fiskerbåde ud på bølgerne for at forsyne de mange hjem og restauranter med dejlig, frisk fisk og skaldyr. Byen er charmerende og fuld af spændende seværdigheder, ligesom naturen rundt om er en oplevelse i sig selv.

Med en feriebolig i Banjole bør I bestemt tage en dagstur til Pula, hvor der venter et væld af attraktioner og aktivitetsmuligheder. Byens hovedtorv ligger i den gamle by, hvor I kan besøge det store Augustus-tempel fra år 0 med sin samling af historiske skatte. Ikke langt fra torvet finder I det store amfiteater som blev bygget af romerne fra omkring 2000 år siden. Arenaen bliver idag benyttet til teaterforestilllinger og koncerter, samt den årlige filmfestival i juli/august, og står ellers åben til offentligheden fra morgen til aften. Byens arkæologiske museum befinder sig det gamle fort på toppen af byens bakke, hvor I kan nyde en skøn udsigt over byen og måske en ægte kroatisk solnedgang. Efter en lang dag kan I nyde en smag på det kroatiske køkken før I tager tilbage til jeres feriebolig i Banjole.

Book en luksus villa i Banjole og se frem til stilfuldt interiør og eksklusive faciliteter i din egen private oase.

Ferieboliger i Banjole

Når du skal på ferie i Istrien, så finder du altid et feriehus hos NOVASOL i højeste kvalitet. NOVASOL satser på at kunne tilbyde sine kunder de bedste feriehuse, og vi har over 35 års erfaring i at kunne opfylde vores kunders forventninger.

NOVASOL tilbyder ferieboliger i Banjole. Alle vores feriehuse gennemgår en nøje kvalitetskontrol, før det bliver sat til udlejning, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste feriehuse overhovedet. Vi har de dejligste feriehuse, både i Kroatien og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i Banjole i det sydlige Istrien. Et hyggeligt feriehus i Banjole eller en luksusvilla? Valget er dit, og du skal bare bladre igennem vores feriehuse i Kroatien. Vi er sikre på, at du finder et feriehus i Banjole, som du kan lide.

Lej et af de eksklusive huse fra NOVASOL sommerhusudlejning og få mest muligt ud af jeres ophold i Banjole. Denne del af Kroatien er kendt for sine fantastiske strande og små, afsidesliggende vige. Nyd herlighederne med udgangspunkt fra et af de individuelt indrettede ferieboliger i Banjole.