Feriehuse i Barbariga

Barbariga  en lille kystby i det sydvestlige Istrien beliggende midt imellem Pula og Rovinj. Byen er omgivet af uberørt natur og olivenlunde og byder på både historiske monumenter og naturseværdigheder. Med et feriehus i Barbariga får I også adgang til en masse aktivitetsmuligheder på vandet og i baglandet. Her får I en ægte smag på hvad man kan opleve på ferie i Istrien fra komforten af et af vores feriehuse i Barbariga. Og hvis I vil nyde en ekstra ekstraordinær luksusferie i Barbariga, så skal du tage et kig på vores luksusferieboliger, som byder på enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Feriehuse i Barbariga, Istrien, lige ved det azurblå Adriaterhav

Populære feriehuse i Barbariga

Loading...

Luksus feriehuse i Barbariga

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Barbariga

Loading...

Feriehuse med pool i Barbariga

Loading...

Oplevelser i Barbariga og omegn

Barbariga har et lille og hyggeligt centrum med butikker og restauranter, men er ellers en meget stille by, hvor I virkelig kan nyde en afslappende ferie i et feriehus. Byen ligger lige ud til det lune Adriaterhav med en skøn kystlinje og uberørte sten- og sandstrande. Baglandet er relativt flat, hvilket er usædvanligt i denne bjergrige region af Kroatien, hvor bjergene typisk slår direkte ned i havet. Omkring byen kan I kaste jer ud i en række forskellige vandsport eller afprøve både jagt og fiskeri. Vores feriehuse i Barbariga giver friheden til helt selv at bestemme hvordan i vil benytte jeres feriedage. 

Det kan bestemt også anbefales at tage en dagstur til Pula, der ligge syd for Barbariga. Her venter storslåede kulturhistoriske attraktioner og et hyggeligt bycentrum, hvor I kan nyde ægte en smag på det kroatiske køkken. Besøg det store amfiteater, hvor man kan se teaterforestillinger og koncerter, eller tag op på byens bakketop og udforsk det gamle fort, som idag er forvandlet til byens arkæologiske museum. Efter en slentretur gennem den gamle bydels snoede gader, kan I nyde en forfriskende måltid i jeres feriehus i Barbariga.

Book en eksklusiv villa i Barbariga og se frem til stilfuldt interiør i din egen private oase

Feriehuse i Barbariga

Hvis I ønsker en afslappende ferie i Kroatien bør I bestemt overvejse et feriehus i Barbariga. Her kan I vælge mellem enkle feriehuse og mere luksuriøse modeller med præcis de faciliteter I ønsker på jeres ferie. Lej f.eks. et feriehus med havudsigt, egen udendørs pool og med husdyr tilladt. I kan medbringe hund og kat i flere af vores feriehuse i Istrien helt uden ekstra omkostninger. NOVASOL udlejer flere tusinde feriehuse i Kroatien og vi hjælper gerne med at finde præcis det feriehus i leder efter.