Feriehuse i Svetvincenat

Ferie i Kroatien

Feriehuse i Svetvincenat

Den smukke og rustikke by Svetvincenat er blevet valgt som en af de mest behagelige turistbyer og mest populære turistmål i regionen Istrien, så hvorfor ikke leje en feriebolig i Kroatien netop dér for at se om du er enig i denne beslutning. Vi er overbevist om, at du vil nyde områdets afslappede atmosfære, spændende fortid og kulturelle dedikation. Det eneste problem ved dette sted, er hvordan man lige udtaler dets navn! Den bedste måde at øve sig på er med hjælp fra den venlige lokalbefolkning, der er stolte over at bo i denne fredelige og smukke by. For at opleve denne charmerende destination bedst, bør du leje et af NOVASOLs feriehuse i Istrien – på den måde får du nemlig de perfekte rammer til at udforske alt hvad Svetvincenat har at byde på.

Populære feriehuse i Svetvincenat

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Svetvincenat

Loading...

Feriehuse med pool i Svetvincenat

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Svetvincenat

Loading...

Aktiviteter i nærheden af Svetvincenat

Svetvincenat ligger lidt inde i landet, men for dem der nyder at svømme, er du stadig ikke langt væk fra en dejlig strand. Nogle af de største attraktioner her om sommeren er Istraetnojazz festivalen, der bliver afholdt på det renoverede middelalderslot Morosin-Grimani, og Svetvincenat festivalen for dans og nonverbalt teater. På den nærliggende byplads finder andre traditionelle folkemesser, der fejrer historie, kunsthåndværk, vin og endda æsler sted! Landskabet her minder om indlandsområder i Italien, og byens centrum er et charmerende renæssancetorv, hvor kirken San Vicenzo også ligger. Denne, blandt andre bygninger i nærheden, er virkelig et besøg værd, når du bor i et feriehus i Kroatien.

Ferie i Svetvincenat

NOVASOLs feriehuse i Kvarnerbugten

Hos NOVASOL kan du leje dejlige kroatiske feriehuse i Svetvincenat, hvor du og din familie kan nyde en fantastisk ferie. Vi har et bredt udvalg af ferieboliger i alle størrelser og prisklasser. Prøv for eksempel en af vores 5-stjernede ferieboliger i Kroatien med privat pool og en ufattelig udsigt til en meget god pris. Eller vælg et feriehus, der passer til dit budget. Vi udlejer sommerhuse hele året rundt, så uanset hvornår du planlægger at leje et feriehus i Istrien, kan du benytte dig af NOVASOLs ydelser. Du kan bestille direkte her på hjemmesiden, men du er også mere end velkommen til at kontakte os via telefon for at få råd og hjælp til at arrangere din drømmeferie i Svetvincenat.