Feriehuse i Portugal

Ferie i Portugal

Feriehuse i Portugal

Med gennemsnitlig 300 solskinsdage om året, næsten 100 smukke og internationalt kendte golfpladser, 350 km afmærkede vandre- og cykelstier, over 900 km kyststrækning og knap 100 dejlige sandstrande alene i Algarve området, er Portugal et at de mest populære rejsemål i Europa, når det gælder ferie i feriebolig. Uanset om du vil bruge din ferie I feriebolig i Portugal med, at surfe på de skønne bølger på Atlanterhavet, nyde en aften fuld af melankolske Fado musik og lokale vine, slappe af og sole dig på de skønne strande i Algarve, besøge historiske Lissabon med sine mange museer, spille golf eller bare blive i din feriebolig med privat swimmingpool og nyde at være væk fra det hele, så er Portugal det perfekte valg til din ferie. Portugal var tidligere en førende søfartsnation, hvilket har sat sit præg på landets kultur og gastronomi, der reflekterer bl.a. Brasiliansk og Afrikansk kultur. Mulighederne i Portugal er mange og det solrige land er ideelt til at opleve de mange glæder ved sommerhusudlejning, ligemeget hvornår og hvor mange I skal afsted.

Populære feriehuse i Portugal

Loading...

Feriedestinationer i Portugal

Portugal er en skøn og mangfoldig feriedestination hele året rundt, som byder på forskellige ferieoplevelser alt efter, hvor I landet man befinder sig. Landet er delt op i fem regioner: Nordportugal, Centralportugal, Lissabon regionen, Alentejo og Algarve. De fleste der tager på ferie i Portugal for de dejlige strande og middelhavsatmosfæren, som man især finder i Algarve og ved Costa de Prata i det centrale Portugal. Portugal inviterer også til en storbyferie i verdensklasse i bl.a. Porto og hovedstaden Lissabon, der begge gemmer på kulturelle og historiske gaver i de rige bymiljøer. I det portugisiske indland venter der også skønne ferieoplevelser for jer, der ikke ønsker at tilbringe hele ferien på stranden. I kan f.eks. leje et feriehus i det centrale Portugal, som i højere grad er uberørt af turister og derfor byder på et mere autentisk Portugal. En god blanding af det autentiske og strandferien kan I få, hvis I lejer en feriebolig i Alentejo, der grænser op mod Atlanterhavet i vest og Spanien i øst. Hvis I vil på ø-ferie er dette også muligt på øgruppen Maderia. Der er noget for enhver smag i Portugal grundet landets geografiske og kulturelle magnfoldighed, og en enkel ferie er typisk ikke nok til at nå det hele.

Strandferie i Portugal

Strandferie i Portugal

At tage på strandferie i Portugal er særdeles eftertragtet, grundet de fantastiske kyststrækninger med børnevenlige sandstrande og det behagelige klima året rundt. Det er mest populært at tage på strandferie på Algarves kyststrækning i syd, samt ud til Atlanterhavet langs Costa de Prata mellem Lissabon og Porto. Lejer I et feriehus ved Costa de Prata vil I være omringet af fede ferieoplevelser både på stranden, i den enestående natur og i de skønne byer i nærheden såsom Obidos og Aviero. Kysten er præget af bugter, klipper og brede sandstrande, der er verdenskendt som paradis for surfere. Området er også mindre turistpræget end Algarve, som er det mest tiltrækkende område i Portugal. Tager I mod syd og lejer en feriebolig i Algarve står der sol, strand og afslapning på programmet. Området har et varmt klima, så her kan der lejes sommerhus året rundt uden bekymring. Algarve byder dog også på et væld af aktivitetsmuligheder samt kulturelle og naturlige seværdigheder i kystbyerne og langs baglandets naturseværdigheder. Når I tager på strandferie i Portugal, kan I altså få en god blanding af afslapning og aktiviteter, og I bestemmer helt selv hvordan I vil bruge jeres feriedage, når I lejer et feriehus eller en ferielejlighed.

Storbyferie i Portugal

Storbyferie i Portugal

I Portugal findes der et væld af spændende byer, som inviterer til en kulturel ferie præget af landets lange og mangfoldige historie. De fleste tager på storbyferie i Portugals hovedstad Lissabon, der ligger ved Tejo floden spredt på syv høje. Man kan kun forelske sig byen, når man går gennem dens stejle gader med sporvogne og en særdeles afslappet atmosfære omkring sig. Lejer I en ferielejlighed eller feriebolig i Lissabon, kan I nemt se byen til fods eller i sporvogn, omgivet af skøn arkitektur og spændende seværdigheder. Se eksempelvist Belém-tårnet, Castelo de São Jorge, Jeronimos-klostret, Gulbenkian museet eller gå en tur gennem de lokale markeder og boulevarder. Her finder I også en række attraktioner for børn, såsom Lissabon Oceanarium og Lissabon Zoo, som de små garanteret vil elske. I den nordlige ende af landet ligger landets næststørste by Porto, også kaldt hovedstaden i nord. Her venter der også utallige spændende oplevelser for både børn og voksne blandt de mange museer og attraktioner. Lejer I en ferieljlighed eller feriebolig i Porto kan I f.eks. tage en tur forbi koncerthuset, São Francisco kirken, Sé do Porto katedralen og se den fantastiske udsigt fra Cais de Gaia. Byen har mange store grønne arealer med legepladser, såsom Palacio de Cristal - haver med forskellige temaer - som egner sig for børn, og I kan også tage de små med i Sea Life Porto eller byens planetarium. Spændende oplevelser præget af landets rige historie og mangfoldige kultur venter overalt i landets byer, hvor I kan leje luksus feriehuse og ferielejligheder året rundt.

Ferie i Portugal

Feriehuse på Madeira

Madeira er navnet på en øgruppe i Atlanterhavet, samt på den største af de tre øer: Porto Santo, Ilhas Desertas og Madeira. Øen Madeira har ligesom Portugal et dejligt klima hele året rundt, samt en skøn natur og et pulserende byliv. På øen finder I både små autentiske landsbyer og større byer såsom Funchal, der byder på alt hvad hjertet kan begære af shoppe- og spisemuligheder. Når I lejer et feriehus på Madeira, er der massere at tage sig til. Her er et væld af aktiviteter i naturen og en masse vandaktiviteter såsom surfing, dykning, fiskeri og selvfølgelig badning i verdensklasse. Naturen på øen er helt særdeles fantastisk og frodig. I vil finde alt fra blomstermarker til store bjerge, der inviterer til vandre- og mountainbiketure. Denne paradisiske ø udgør altså det perfekte udgangspunkt for en ferie i et feriehus, når I vil mod varmen i syden.

Aktiv ferie i Portugal

Aktiv ferie for børn og voksne

Grundet Portugals fantastiske klima og varierede landskab, er her altid mulighed for aktiviteter i naturen, når I lejer et feriehus eller en ferielejlighed. Langs Portugals lange kyststrækning er der mulighed for surfing, windsurfing, kitesurfing og mange andre former for vandsport. Forholdene for vandsport er yderligere i topklasse, da landet grænser op mod det massive Atlanterhav. Portugal har endvidere gode cykelforhold, både hvad angår mountainbiking og cykelture på cykelstier. Lissabonkysten og Alentejo er nogle af de mest udviklede områder for cykling i det naturskønne Portugal. Hvis I foretrækker at have fødderne på jorden, kan en vandretur langs Duoro-floden være ideel, hvor I også kan se portvinsproducenter dyrke vin langs flodens bredder. Overalt i Portugal og endda på Madeira, er der gode forudsætninger for alt fra små vandreture til længere dagsture gennem terrænnet. Portugal er efterhånden også blevet kendt for golf og landet har en række af Europas bedste golfbaner. Lejer I et feriehus i Portugal kan I altså glæde jer til en fantastisk og aktiv ferie for børn og voksne.

Ferie i Portugal

Luksus sommerhuse med pool

Lej en feriebolig i Portugal og oplev den portugisiske mad og kultur og udforske den anden side af Portugal, væk fra kysten, fyldt med maleriske landlige lokale landsbyer og gæstfrie mennesker. Udforsk disse landsbyers rustikke markeder og smukke landskaber, før du trække dig tilbage til din feriebolig til en svømmetur i din private pool og et lækkert hjemmelavet måltid. Det er en integreret del af den portugisiske kultur at spise ude, og portugiserne gør det regelmæssigt. Din feriebolig i Portugal er det perfekte udgangspunk for en kulinarisk oplevelse, både gennem eksperimenterer med lokale ingredienser i din feriebolig, og for at gå ud for at opleve noget af den lækre sydeuropæiske mad. Hos NOVASOL har i alle muligheder for at finde netop det sommmerhus i Portugal, som opfylder jeres ferieønsker. I kan for eksempel booke et af vores mindre feriehuse eller lejligheder, omgivet af smuk natur og med de mest nødvendige udstyr. I kan også gå all in og booke et af vores mange store luksus feriehuse i portugal, hvor der ikke er sparet på noget i forhold til beliggenhed og udstyr. Hos os kan i blandt andet booke feriehus med egen udendørs pool, spa eller havudsigt. Har i hund, som i gerne vil have med på ferie i Portugal? Så kan i faktisk booke et af vores husdyrvenlige ferieboliger. Uanset hvad der gør jeres ferie i Portugal perfekt, kan finde det hos NOVASOL, se vores store udvalg og book et hus allerede i dag.

Ferie i Portugal

Den portugisiske kultur

Portugal var en førende søfartsnation og landets kultur har derfor sat sine særpræg omkring i verden, men er også blevet påvirket gensidigt af bl.a. Brasilien og Afrika. Religion spiller også en stor rolle i Portugal, hvilket kan ses i gaderne, der er spækket med hellige kors og statuer. 97% af befolkningen er romersk katolsk mens resten er overvejende protestantisk. Nationale helligdage og lokale folkefestivaler er begivenheder, som giver et unikt indblik i den portugisiske kultur, og her vil I også opleve den melankolske fado musik, der stammer fra søfolkene i det 16. århundrede. Portugals kultur har mange spændende aspekter og giver et indblik i en række forskellige folkefærd. Bestil jeres feriehus eller ferielejlighed i Portugal i dag og glæd jer til at opleve den spændende portugisiske kultur.

God service hos NOVASOL - også i udlandet!

Når I lejer en feriebolig i Portugal, får I stadig den fulde NOVASOL sommerhusudlejning service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.