Ferieboliger nær Lissabon

Byen med de syv bjerge, fuld af smalle gader og stræder, er den pulserende og historiske hovedstad i Portugal og en af de mest populære feriedestinationer i Europa. Byen består af flere kommuner, beliggende på begge bredder ved udmundingen af Tejo-floden, hvor den møder Atlanterhavet og giver en kystlinje på 321 km, fuld af sandstrande. Lissabon er den eneste europæiske hovedstad der ligger så tæt på smukke sandstrande, og giver jer den perfekte mulighed for at nyde både raffineret byliv, og sjov ved stranden, når I holder ferie i Portugal. De fleste af strandene omkring Lissabon har det blå flag for renlighed og miljøbevidsthed, og en række af verdens berømte surfområder ligger lige omkring Lissabon. Uanset i hvilken retning I går, eller hvor I vælger at bestille en feriebolig, vil I finde en ekstraordinær vifte af forskellige landskaber og et betydeligt antal parker og naturreservater.

Ferie i Lissabon

Lokal mad og kultur i Lissabon

Holder I ferie en et feriehus i dette område, kan I opleve forskellige lokaliteter med en unik kulturarv, charmerende fiskeri byer, romantiske steder med uforglemmelige solnedgange, renoverede industriområder, der tilbyder en fusion af moderne kunst og design, gode restauranter, fine vine, stilfulde natklubber og meget mere. Selve byen er fuld af smukke monumenter, går tilbage til tiden fra det 16. til det 18. århundrede. Lissabon-området har det bedste af alt, hvad I nogensinde har ønsket til en perfekt ferie, i jeres egen feriebolig.

Smag på det portugisiske køkken

Lissabon - en by fuld af overraskelser

Få, andre byer har sådan en charmerende kombination af det gamle og det nye, som Lissabon. I kan nemt bruge et par feriedage på, at slentre ned ad de brostensbelagte gader, eller blot observere dagligdagen fra en hyggelig cafe. Se de smukke flisebelagte facader på århundreder gamle huse. Hvis I nogensinde formår at blive træt af Lissabons mange seværdigheder og lyde, er det omkringliggende område er fyldt med små landsbyer og liv. Udforske den dejlige, lille badeby Cascais, eller besøg den berømte by Sintra med klassisk arkitektur og et smukt slot som dateres tilbage til det 16. århundrede.

Ferie i Lissabon

Ferieboliger omkring Lissabon

Hos NOVASOL Feriehusudlejning tilbydes der en række private ferieboliger i området omkring Lissabon. Med en af disse ferieboliger, får I et niveau af komfort og privatliv, som I ikke finder andre steder. I kan nemt nyde både det pulserende liv i Lissabon og det mere rolige liv udenfor byen. Tag et kig på vores udvalg af feriehuse i nærheden af Lissabon, samt vores bredere udvalg af ferieboliger i Portugal, og find det perfekte feriemål for jer.