Feriehuse i Algarve

Algarve er en meget populær feriedestination i Portugal, faktisk vælger 50 % at holde ferie her, når Portugal er rejsens mål. Algarve er landets mest sydlige område, hvilket bidrager til et meget behageligt klima året rundt. Langs kysten og inde i landet er der et bredt udvalg af aktivitetsmuligheder, hvor særligt vandsport og afslappende feriedage på strandene er i høj kurs.

Ferie i Algarve

Populære feriehuse i Algarve

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Algarve

Loading...

Feriehuse med pool i Algarve

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Algarve

Loading...

Ferieboliger til golfspilleren

Algarve er et sandt paradis for golfspilleren, med omkring 40 golfbaner fordelt I hele området, er der aldrig langt fra ferieboligen til den nærmeste bane, med masser af udfordringer for både de øvede og for nybegynderen. Efter en dejlig dag på banen, er der måske brug for en lille pause, hvor både ben og hoved kan koble af. Her er der oplagt at søge mod en af de mere end 100 små og større strande i Algarve området. Uanset hvor jeres feriebolig i Portugal ligger, vil der aldrig være langt til flotte sandstrande.

Ferie i Portugal

Kultur og natur i Algarve

Algarve er også meget andet end sandstrande og golfbaner. For dem som gerne vil opleve den portugisiske kultur og historie, så venter der overalt spændende oplevelser. I hver by vil I møde den venlige portugisiske befolkning, som gerne deler deres lands historie, flotte natur og kultur med de besøgende. I mange byer er der hver uge lokale markeder hvor I kan gå på opdagelse i de lokale specialiteter og få god tips til tilberedningen af aftens menu, eller købe særlige souvenirs med hjem. En dagsudflugt til den nordlige del af Algarve, vil fører jer igennem utrolig smukke landskaber, som vil gøre indtryk på de fleste.

Strandferie i Portugal

Lokal kogekunst i Algarve

Står gode madoplevelser også på ønskelisten i ferien, så er Algarve også det helt rette valg, for her vil gourmeten have kronede dage. Intet andet område i Portugal har så mange Michelin restauranter som Algarve. Det portugisiske køkken kan overordnet beskrives som robust, alsidigt og præget af altid friske råvarer. Hvidløg, olivenolie og friske krydderurter er nøgleord og maden serveres som regel i rigelige mængder. Det høje niveau på mange restauranter, skyldes til dels at portugiserne i høj grad går op i bevarelsen af deres lokale egnsretter, som løbende krydres med inspiration fra andre lande. Sardines Assadas (grillede sardiner), Morgado de Figo (figen kage), og Frango Assado com Piri-piri (kylling piri piri), er blot et par af de lokale specialiteter, som bør nydes i løbet af ferien.

Badeferie med lidt ekstra

Fra jeres feriebolig i Algarve er stranden altid tæt på, så det er nemt at planlægge feriedage både med besøg på diverse attraktioner og med timer på stranden. Besøg de gamle fæstningsanlæg og de mange hyggelige byer langs kysten, som f.eks. byen Lagos som summer af liv fra de mange fiskebåde og som generelt byder på et spændende udvalg af cafeer, restauranter og ikke mindst en spændende historie som går 2000 år tilbage. Her vil I nemt kunne bruge en hel dag med masser af oplevelser, inden I vender tilbage til jeres feriebolig. Efter en dag fuld af nye indtryk, så kan en afslappende dag ved stranden være nødvendig. Besøg f.eks. stranden Praia de Rocha, som i 1930´erne var en velbevaret hemmelig blandt englænderen på dannelsesrejse, men som i dag er kendt og elsket af mange. Den vilde natur på Algarves vestkyst ved Costa Vicentina, er stedet for surfere og bodyboardere. Her finder I efter sigende Portugals bedste bølger.

Jeres drømmeferie i Algarve

Vælger I ferie i Algarve, har I altså aldrig langt til oplevelser, af en hver art, fra jeres feriehus eller ferielejlighed. Uanset om I lejer et privat villa med jeres egen pool, en hyggelig ferielejlighed med udsigt over vandet eller et feriehus nær en golfbane, så vil I nemt kunne skabe jer lige præcis den ferie I drømmer om og i det tempo som I ønsker. Bestil jeres næste feriebolig i Portugal nu og glæd jer til de mange dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning hjælper vi jer gerne på vej mod den feriebolig som passer jer bedst. Har I spørgsmål til en specifik feriebolig eller et område, så sender vi gerne jeres spørgsmpl videre til NOVASOLs egne medarbejdere i Portugal.