Ferieboliger i Alentejo

Smag på det portugisiske køkken

Ferieboliger i Alentejo

Denne region i Portugal ligger syd for floden Tagus, som løber fra den spanske grænse og ned til Lissabon. Alentejo ligger omkranset af området Algrave mod syd, Atlanetrhavet mod vest og Spanien mod øst. I området finder I flere forskellige typer af ferieboliger, som kan matche jeres ønsker til en ferie i Portugal.

Oplevelser i Alentejo

Alentejo er kendt for fantastiske vine, særligt rødvinen som har en karftig frugtsmag, er elsket. Lejer I en feriebolig i dette område, og kan I godt lide et godt glas vin, så skal I besøge en af områdets vingårde, hvor I kan prøvesmage de dejlige vine. Måske følger der et par flasker med hjem til aftensmaden i feriehuset.

Hovedbyen i regionen er Évora, der i middelalderen var et centrum for uddannelse og kunst, er med sine indbydende restauranter og behagelige studiemiljø stadig lige så livlig i dag som den var under sin storhedstid. Évoras gamle bydel er også så spektakulær at den er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Af andre lidt større byer kan nævnes; Beja, Portealegre og Sines. Resten af området er præget af små, hyggelige byer, som ligger spredt i det smukke, bakkede landskab.

Ferie i Alentejo

Ferie i det milde Portugal

Klimaet i Alentejo er relativt tørt og varmt det meste af året, for vintrene er milde i dette område. Det gør også Alentejo til en rigtig god helårs-destaination. Uanset hvilken tid på året I vælger at holde ferie her, så vil den uspolerede natur, de smukke, historiske byer og den gode mad altid give jer en masse gode ferieminder med hjem.

Kan I lide at vandre, så er dette også den perfekte feriedestination. Med mere end 200 km stier, til både vandreture og cykling, vil I uden problem få opfyldt jeres øsnker til en aktiv ferie, med mulighed for ren afslapning i private rammer, i jeres helt eget feriehus eller ferielejlighed.

Vil I fordybe jer i områdets historie, så vil I blive overrasket over hovedbyen Évora som har en imponerende mængde af historiske mindesmærker og seværdigheder, som kan dateres helt tilbage til romerne.

Oplev alt dette og meget mere hvis I lejer en feriebolig i Portugal.

Ferie i Portugal

Feriehusudlejning i hele Europa

Når I lejer en feriebolig i Portugal, får I naturligvis den fulde NOVASOL service med i pakken. Ferien starter når I skal hente nøglen til ferieboligen. Måske har I tidligere lejet et sommerhus i Danmark, hvor I skulle et smut forbi et af NOVASOL egen servicekontorer og hente nøglen? I Porugal er det lidt anderledes, for her får I typisk nøglen udleveret direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk. Så I kan rolig vælge feriehusudlejning i udlandet og bare glæde jer til en ferie i unikke rammer med frihed til at planlægge ferien lige som I ønsker.