Feriehuse i Costa de Prata

Ferie i Portugal

Feriehuse i Costa de Prata

Kystlinjen mellem Lissabon i syd og Porto i nord er meget forskelligartet og præget af klipper, bugter og brede sandstrande. Men mest af alt er Costa de Prata verdenskendt som Europas surfer-paradis. Den 2. februar 2014 fangede en 34-årig englænder en bølge på 25 meter og slog derved verdensrekorden, som blev tidligere var blevet sat af en fyr fra Hawaii, på nøjagtig samme sted. Nogle mener, at det ikke bliver mere portugisisk end på Costa de Prata.

Området er mindre turistpræget end f.eks. Algarve, så er I på udkig efter et sted at holde ferie, hvor I kan opleve det mere autentiske Portugal, kan I med fordel leje en feriebolig i Costa de Prata. I kan opleve alt fra charmerende, historiske landsbyer og dejlig natur, livlige og pulserende kystbyer, til rolige sandstrande, hvor I kan nyde solen og middelhavsklima - alt sammen fra jeres feriebolig i det centrale Portugal.

Surfing ved Costa de Prata

Costa de Prata kan oversættes til Sølvkysten, hvor en perlerække af smukke strande, møder det magtfulde Atlanterhavet. Surfing er blevet meget populært i det seneste årti, og er nu portugisernes anden mest populære sportsgren, kun overgået af fodbold. Bølgerne er utroligt stærke i vintermånederne, og giver spændende oplevelser for dygtige surfere. Fra forår til det tidlige efterår er bølgerne mindre, hvilket giver dem af os, der ikke er verdensmestre, en chance for at deltage i den sjove sport.

Bestil en feriebolig i området og besøge en af de utallige surfskoler, hvor instruktører vil hjælpe jer med at finde de bedste bølger for begyndere, og give jer nogle grundlæggende tips om hvordan I skal styre et surfbræt. Det kræver lidt at mestre surfbrættet, men at fange den første bølge er en oplevelse I aldrig vil glemme.

Ferie i Costa de Prata

Det bedste af to verdener

Hvad gør Costa de Prata til et godt feriemål i Portugal? I har aldrig langt til havet, og de dejlige strande, hvor I kan nyde livet i solen. Og på den anden side, har I nogle af de mest interessante historiske og kulturelle hotspots i landet, lige i nærheden. Tilbring en afslappende dag på den berømte strand i byen Nazare, og den næste dag udforske den fascinerende historie bag byen Obidos. Hvis I ønsker en unik kulturel oplevelse i dette område, bør I besøge Aviero, også kaldet 'Venedig i Portugal' af nogle.

Oplev alt dette og meget mere når I lejer en feriebolig i Portugal.

Ferie i Portugal