Feriehuse i Småland

Småland – et Sverige i miniatureform – er området, der har været med til forme det moderne Sverige. De røde træhuse i skovlysningen, grønne skove, glimtende søer og havet med badesteder under den blå himmel formidler den smålandske idyl.

Farveprægtige småbyer som det maleriske Eksjö, der er de smålandske husarers hjemby, og det ”søde” Gränna med de brostensbelagte stræder og den berømte sukkerstang ”Polkagris”, hilser de besøgende velkommen. Seværdigheder som slottet i Kalmar og ruinerne på øen Visingsö, repræsenterer den historiske arv, som gør Småland så spændende. Tag over til Visingsö og kør med en af de mange hestevogne, hvorfra I kan nyde naturen og de pittoreske byer. Når I lejer en feriebolig i Sydsverige, vil I aldrig komme til at mangle noget smukt at kigge på samt gode attraktioner, hvor hele familien kan være med.

Svensk træhus

Populære feriehuse i Småland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Småland

Loading...

Feriehuse med sauna i Småland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Småland

Loading...

Småland for børn og barnelige sjæle

Småland er synonym med Astrid Lindgren og omvendt. Rigtig mange kender historierne om Pippi, Emil, Madicken og alle de andre sjove og finurlige karaktere, som Astrid Lindgren har skabt i sit eventyrunivers. Når I holder ferie i Sydsverige, så er det nærmest et must at besøge "Astrid Lindgrens Verden". I parken vil I møde alle dem som I har læst om og både børn og voksne vil elske at hilse på Pippi og se hvilke skarnsstreger Emil finder på. I kan nemt bruge en hel dag i denne eventyrverden og I vil med garanti komme hjem med de skønneste oplevelser, som I kan tale om længe efter at ferien er slut. NOVASOL udlejer mange feriehuse i nærheden af "Astrid Lindgrens Verden".  

En anden helt perfekt familieattraktion i Småland er westernbyen High Chaparral. I forlystelsesparken High Chaparral kan I opleve cowboys, besøge saloonen og få en drink i baren, opleve Lucky Luke når han tag sig af Dalton Brødrene og i Mexico møder I Zorro. I kan også se mange forskellige shows i løbet af dagen. Det bliver en feriedag med fart på når turen går til High Chaparral, som I finder mellem byerne Gislaved og Värnamo.

Småland er også kendt for glaskunst i alle former og farver. "Glasriket" er et område i det sydøstlige Småland og omfatter byerne Lessebo, Emmaboda, Nybro, Uppvidinge og Kosta. Her finder I omkring 13 aktive glasværker samt andre mindre glasværksteder. Hele året rundet er der masser at opleve på de forskellige værksteder samt en masse events. Besøg værkstederne og se hvordan det smukke glaskunst bliver skabt. Nogle steder har I mulighed for selv, at prøve jer som glaspustere. Det er oplagt at købe en souvenir i en af de mange butikker - det vil være et skønt minde om jeres ferie i feriehus i Sverige. I kan også prøve den særlige specialitet "Hyttsill", som er sild tilberedt i glasovn.

Familie på ferie

Eventyrlig ferie i Småland og Sverige

Når I lejer en en hytte eller et feriehus i Småland, er I sikret en oplevelsesrig ferie. Mange af os husker Sverige for de nærmest eventyrlige skove og smukke søer, samt børnehistorierne af Astrid Lindgren, men Sverige inviterer til meget mere og tilbyder lige den slags ferie, I ønsker uanset hvilken årstid, I holder ferie i. Mange tænker også på de rød- og hvidmalede træhuse og ødegårde, som ligger isoleret ved de mange søer og floder, der flyder gennem landet på kryds og tværs, men det er ingen hemmelighed at der også venter fantastiske ferieoplevelser langs de skønne sandstrande langs vest- og østkysten. NOVASOL Sommerhusudlejning kan tilbyde ferieboliger i Sverige, og mange forskellige slags - lige fra charmerende hytter til 2 personer til store, moderne feriehuse med plads til rigtig mange.