Ferieboliger i Gävleborg

Dybe skove og smukke søer, spændende dyr og interessante museer - ved at leje en feriebolig i Gävleborg, får I alt hvad der skal til for en at holde skøn ferie i Sverige. Her på vores hjemmeside kan I finde vores store udvalg af ferieboliger - alt lige fra hyggelige hytter til stor luksus feriehuse. 

Gävleborg ligger i det nordlige Sverige og består af Gästrikland, et stykke af Hälsingland og en mindre del af Dalarna. Hvis I er interesseret i at leje en feriebolig i Gävleborg, vil I finde en masse dejlige ferieboliger nær Bollnäs, Gävle og Hudiksvall. Gävleborg er berømt for sin smukke natur med store skove, dejlige søer og det forbløffende øhav udenfor byen Gävle.

Udsigt over sø i Sverige

Populære feriehuse i Gävleborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gävleborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gävleborg

Loading...

De nære familieoplevelser

Når I lejer en feriebolig i Sverige, har I alle muligheder for, at komme helt ned i gear. Forestil jer at vågne op i en af de dejlige ferieboliger i Gävleborg. Sæt morgenkaffe over og nyd roen omkring jer. Her i Gävleborg kan I høre fuglene synge, I har tid til at læse jeres yndlingsbøger og til at tage børnene med en tur ud i skovene. I har også alle muligheder for at være aktive. Brug en eller flere af feriedagene på spændende aktiviteter som vandreture, cykling, fiskeri, svømning eller kanosejlads. Som familie kan I få rigtig mange gode ferieoplevelser, som I vil huske længe. Bare det at være sammen og gå på opdagelse i området, omkring jeres feriehus, vil give nærvær og rigtig familietid. I området omkring jeres feriehus, kan I sikkert også finde en gård, hvorfra der sælges grøntsager, frugt og måske hjemmelavet ost. En del af det at holde ferie, handler også om at smage det lokale køkken. Måske finder I en ny yndlingsret?

Familie på ferie fisker i sø

Masser af udflugtsmål nær Gävleborg

Det er ikke kun naturen som byder på spændende ferieoplevelser, når I lejer en feriebolig i Nordsverige. I området omkring Gävleborg finder I masser af gode udflugtsmål og steder til ren afslapning. Byen Gävle har en smuk gamel bymidte, som I sig selv er en attraktion. Shopping kan I også kaste jer ud i, og bagefter er det måske tid til at nyde en kop kaffe eller en is, på en af de hyggelige cafeer. I kan også besøge fængselsmuseet eller det svenske jernbanemuseum, hvis det har interesse for jer. Hele familien vil kunne lide Furuvikspark, som både er en zoologisk have og en forlystelsespark med et stort udendørs badeland. Adora Alpacka Gård giver jer et indblik i alpakaernes verden. De søde og sjove dyr fra Sydamerika, bor på det 100 hektar store skov og markområde, hvor I kan opleve dem helt tæt på.

Familie på ferie nyder udsigten

Heldagstur til øen Limön

I må også forsøge at gøre plads i ferieprogrammet til en tur ud til den smukke ø Limön. Limön har siden 1800-tallet været et elsket udflugtsmål. Her kan I bade, slappe af, grille, besøge det gamle fiskeleje og opleve øen til fods på de mange stier. For at komme til Limön skal I sejle med den lille færge, som sejler fra Södra Skeppsbron som ligger i den centrale del af Gävle. Det er en super hyggelig tur og I vil sagtens kunne bruge en hel dag på øen.

Sverige er et meget spændende ferieland med mange forskellige aktivitetsmuligheder og det samme kan man sige om udvalget af ferieboliger. NOVASOL Sommerhusudlejning udlejer alt lige fra hytter til store moderne feriehuse med f.eks. en pool.