Feriehuse i Bohuslän

Bohusläns kyst med de 3000 øer, holme og skærgård ligner intet andet skærgårdsområde i verdenen. Regionen Bohuslän tæller med en bredde på 44 km. og længde på 200 km. til en af Sveriges mindre regioner, hvor der aldrig er langt til havet. Langs med kysten ligger gamle fiskelejer som Klädesholmen, Mollösund, Åstol og Smögen på rad og række og viser, hvordan livet var her i tidligere tider.

I den nordlige del af Bohuslän indre ligger Bullaredalen, som er en 30 km lang kløft med de smukke søer. Et populært område for dem, der gerne vil ud og sejle i kano. Golfbanerne i Bohuslän er ofte åbne hele året rundt. Følg den 290 km lang cykelrute fra Göteborg i syd til Svinesund mod nord ved den norske grænse, I kan købe kort over ruten på turistbureauerne i Bohus og på vestkysten.

Par der bader i den svenske skærgård

Populære feriehuse i Bohuslän

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bohuslän

Loading...

Feriehuse med pool i Bohuslän

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bohuslän

Loading...

Oplevelser til jeres ferie

Når I vælger at leje en hytte eller et feriehus i Bohuslän, er der masser af steder at besøge og aktiviteter for hele familien. I Lysekil kan I besøge Havets hus, som er et akvarium med mere end 100 forskellige arter fra Gullmarsfjorden og Vesterhavet. 30 km syd for Strömstad finder I Vitlycke Museum. Museet er bygget op omkring de unikke helleristninger fra området, og har siden 1994 været betegnet som verdenskulturarv. På museet vises blandt andet, hvordan folk levede i bronzealderen. Gå på opdagelse i omkringliggende område, som uden tvivl vil byde på smukke udsigter og muligheden for at slappe helt af, for naturen i Sverige åbner netop op for plads til feriedage hvor I kan komme helt ned i gear og bare nyde jeres ferie i Sverige i fulde drag.

Smuk natur i Sverige

Kunst og kultur til ferien i Bohuslän

Mange kunstnere er blevet tiltrukket af Bohuslän, hvor det fantastiske lys giver inspiration til smukke malerier. Har I selv lyst til at prøve kræfter med maling, så tag til Nordiska akvarellmuseet i Skärhamn, på øen Tjörn i det sydlige Bohuslän. Her kan I nemlig selv forsøge jer som kunstmalerer, og naturligvis også beundre andres værker. Museet er smukt beliggende lige ned til vandet og er et nordisk centrum for nutidskunst med afvekslende udstillinger. Hvorfor ikke leje en hytte eller et feriehus på øen Tjörn på Vestkysten? En af de mange gode destinationer i Bohuslän hvor vi udlejer ferieboliger.

Hånd med frisk bær

Smagfulde oplevelser i Bohuslän

Om sommeren blomstrer Bohuslän op, og det vrimler med gæster, der kommer både ad land- og søvejen. Noget af det som kan være med til at give jeres ferie i Sydsverige et ekstra lille pift, er det store udbud af friske fisk og skaldyr, som farvandende omkring Bohuslän er så rig på. Glæd jer til friske rejer, krebs og krabber og fisk, som I kan nyde hjemme i sommerhuset. En aften på terassen med en skål rejer og et glas køligt hvidvin er ren velvære for krop og sjæl. De friskfangede krabber, krebs og fisk bliver ofte solgt direkte fra bådene. Køb også ind af de mange friske bær som sælges flere steder, og desserten er hjemme - en mere delikat sommermenu kan nærmest ikke arrangeres, plus I kan nyde den smukke natur som sidegevinst.

Sverige - en altid fremragende feriedestination

Sverige er genrelt et skønt ferieland. Her er så meget at opleve, blandt de mange forskellige typer af attraktioner, museer, seværdigheder og forlystelsesparker. Oplevelser for alle aldre, og dem som hele familien kan være sammen om, som f.eks. i Astrid LIndgrens Verden, hvor minderne fra Lindgrens mange eventyr vækkes hos både børn og voksne. Den skønne natur med skovområder, bjerge, skærgårde, søerne og kysten er perfekte til både den rene afslapning og til forskellige aktiviteter som vandring, cykling og sejllads. 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har Sverige længe været blandt de mest efterspurgte destinationer og derfor har vi også løbende udviddet udbuddet af hytter, sommerhuse og moderne villaer, for at kunne efterkomme efterspørgslen. Ferieboligerne i Sverige er klar både sommer og vinter og nær de mange gode skiområder i Sverige, kan I også leje hytter og ferielejligheder til en ferie med ski på. NOVASOL ferieboliger ve dde svenske skisportsområder er både for jer, som gerne vil stå på ski fra morgen til aften og til jer, som søger en vinterferie med både skiløb og sjov i sneen.