Feriehuse i Östergötland

Skove og søer. Bakkede landskaber og frugtbare sletter. Gamle slotte i kontrast til de moderne byer. Familieattraktioner og historiske monumenter. Vidunderlige skærgårdsområder som ved Sankt Anna og Gryt samt skærgården ved Vikbolandet, hvor talrige helleristninger og gravhøje vidner om forgangne tider. Alt dette kan I se frem til, når ferien holdes i Östergötland.

Östergötlands sydlige del er Sveriges mest vandrige egn, og den herlige natur giver mulighed for forskellige udendørsaktiviteter. Pak de gode vandrestøvler og tag på tur rundt i området omkring jeres feriehus eller hytte. Glem alt om tid og tag en madpakke med, så kan I nemt bruge flere timer mellem skove og søer og den smukke skærgård. Skærgården er nok for mange, det som der først tænkes på, når tankerne går mod en ferie i Sverige, og det er virkelig også dejligt at opholde sig i de svenske skærgårde, som både kan nydes fra land og på vandet.

Ferie i den svenske skærgård

Populære feriehuse i Östergötland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Östergötland

Loading...

Feriehuse med pool i Östergötland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Östergötland

Loading...

Seværdigheder og attraktioner i Östergötland

Kolmården Dyrepark, lige uden Norrköping, er Europas største dyrepark og vil være et højdepunkt for hele familien. I nærheden af Kolmården finder I også Sveriges ældste glasværk, Rejmyre, hvor I kan se, hvordan der arbejdes med formgivningen af glas. Når I holder ferie i Östergötland, bør I ikke gå glip af Götakanalen og dens sluser. Det er altid spændende at se når sluserne åbnes og lukkes for trafikken på kanalen. Klostrene Vadstena og Vreta er også gode udflugtsmål . Tag også på en tur tilbage i tiden til friluftsmuseet Gamla Linköping, hvor der er meget at opleve for både små og store.

Sommerhus Sverige

Oplevelser i Närke

Närke er ganske vist en af de mindre områder i Mellemsverige, og kan synes som værende blot et fladt naturområde. Men når I først begyunder at bevæge jer rundt i området, opdager i hurtigt at det ikke er helt korrekt. I Näkre er der både sletter og bakker som Tylöskog, Tiveden og Kilsbergen mod vest. Midt Kilsbergen storslåede natur finder I Ånnaboda friluftsområde. Fra udsigtspunktet har I en smuk udsigt over Närkeslätten og her er der masser af aktivitet hele året rundt. Om sommeren kan I f.eks. gå langs Bergslagsleden, svømme, fiske samt gå en tur i den smukke skov. Om vinteren er her er komplet vintersportssted, med masser af muligheder for at dyrke vintersport i de flotte hvide landskaber. Har I fået lyst til at holde ferie i Mellemsverige, så er både Östergötland og Näkre gode bud på spændende destinationer, hvor der er mange forskellige sommerhuse, feriehuse og hytter til udlejning.

Sverige - et ferieland med alt

Når I lejer en en hytte eller et feriehus i Sverige, er I sikret en ferie hvor der er tid og rum til, at I kan gøre som I har lyst til. Sverige inviterer til lige den slags ferie, I ønsker uanset hvilken årstid I holder ferie på. Mange tænker også på de rød- og hvidmalede træhuse og ødegårde, som ligger isoleret ved de mange søer og floder, der flyder gennem landet, men der venter bestemt også masser af ferieoplevelser langs de skønne sandstrande ved vest- og østkysten. Lej f.eks. en hytte på Öland, i Skåne eller i Halland og oplev de vidunderlige sandstrande. Rundt om Stockholm og langs østkysten har vi lækre feriehuse- og hytter, hvorfra I kan opleve de eventyrlige skærgårde, eller tag til Småland hvor der venter et hav af attraktioner og seværdigheder for både børn og voksne. Kort sagt er en ferie i Sverige så varieret og vidunderlig, at der er oplevelser for enhver smag, hvor I virkelig kan nyde glæderne ved sommerhusudlejning.