Feriehus på Gotland

At holde ferie på Gotland, er som en rejse tilbage i tiden. Den hyggelige atmosfære, de spændende historiske seværdigheder og den fantastiske natur bevirker, at man gerne vender tilbage til denne ø, som ikke kun er den største ø i Sverige, men også det største sommerparadis. Svenskerne selv er meget begejstrede for at holde ferie i det sydlige Sverige og ikke mindst på Gotland. 

Den lange kyststrækning og de mange soltimer gør Gotland til et naturligt valg og rejsemål, hvor I kan vælge mellem små strande uden mange feriegæster eller det børnevenlige badevand, hvor der er noget mere aktivitet. De aktive kan leje cykler og tage på dejlige udflugter ud i den uforlignelige natur. På Gotland er der mange gode cykelstier, så det kan godt betale sig enten at leje et par cykler eller selv tage dem med hjemmefra. Fra cyklen opleves den smukke ø også meget anderledes end fra bilen. Her får man nemmere øje på de små ting og har mulighed for, at holde pause lige der hvor I får lyst til det.

Den gamle bydel på Gotland

Populære feriehuse i Gotland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gotland

Loading...

Feriehuse med pool i Gotland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gotland

Loading...

Oplevelser for alle på Gotland

Gotlands natur har mange spændende oplevelser at byde på. De gotlandske ”raukar”, kalkstensformationer fra længst forgangne tider, hæver sig op af havet og er også kendte udenfor landets grænser. Bl.a. kan Hoburgsgubbe på sydspidsen og ”Digerhuvud” i nord på naboøen Fårö nævnes. Fårö er altid et besøg værd pga. det fascinerende landskab og klitarealet Ulla Haus specielle dyreverden.

Et af naturens kunstværk kan beundres i drypstenshulen Lummelundagrottan, som I finder i et naturreservat nord for Visby. Grotten er den næstlængste i Sverige med et samlet gangareal på 4 km. Grotten har været åben for besøgende siden 1959. I forbindelse med grotten kan I også besøge Grottcenteret, hvor I kan lære meget mere om området og grotten.  

Kulturhistorisk er Gotland yderst interessant. Bymidten og bymuren i hovedstaden Visby er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Muren, bygget i det 13. århundrede, danner sammen med de små stræder i Visby, udsigtspunkterne og de mange roser en middelalderlig kulisse. Gotlands historie fortælles også af de 92 middelalderlige kirker, der ligger spredt over hele øen.

Strand på Gotland

Badeferie på Gotland

Holder I ferie på Gotland, i den varme sæson, og kan I godt lide strandlivet og en forfriskende dukkert? Så kan I godt glæde jer til en sand badeferie på Gotland. Med en kyststrækning på imponerende 800 km, er der flere forskellige strande at vælge blandt, når turen skal gå til stranden. På Gotland er der både sand - og stenstrande, samt flere børnevenlige strande, som er en af grundene til, at øen er så populær en feriedestination for både de svenske og udenlandske børnefamilier.

Tofta strand er Gotlands største strand og måske smukkeste. Uanset om I godt kan lide at slappe af på stranden eller mere er til en dejlig gåtur i vandkanten, så må I huske at svinge forbi stranden i løbet af ferien. Sudersand Strand og Ekeviken på Fårö er begge børnevenlige strande med lavt vand. Et andet tip tiljeres ferie på Gotland, er de hytter, som er placeret tæt på stranden ved Kvarnåkershamn.

Efter en god dag på stranden trænger I nok til lidt mad. Vil I gerne prøve de lokale specialiteter, så skal I gå efter safranpandekager, kajsuppe (en slags kartoffelsuppe) og naturligvis ungstrull – gotlandske pirogger. I finder nemt et godt spisted, både med de gotlandske specialiteter samt andre dejlige retter, for på Gotland finder I syv af Sveriges 199 bedste restauranter.

Kyststrækning på Gotland

NOVASOL service i Sverige

Når I vælger at leje en feriebolig i Sverige til den næste ferie, så er NOVASOL med jer hele vejen. Skulle I,under ferien i Sverige, få brug for at komme i kontakt med os, så er vores kundeservice klar til at hjælpe jer, både pr. telefon og mail. I Sverige mødes I oftest med feriehusejeren ved selve feriehuset, modsat i Danmark, hvor nøglen til sommerhuset typisk hentes på et af vores lokale kontorer. Når I ankommer til feriehuset i Sverige, vil ejeren eller kontaktpersonen hjælpe jer på plads i huset og ferien kan starte. 

NOVASOL Feriehusudlejning har et bredt udvalg af hytter, feriehuse og ferielejlighedre i hele Sverige. De mange ferieboliger åbner op for ferie hele året rundt og til enhver ferieform. I kan nyde den smukke natur, tage til storbyen eller rundt til de mange gode seværdigheder og attraktioner osm findes i hele Sverige. Ferieboligen vil blive jeres base, hvorfra I kan nyde en ferie med masser af frihed til selv at bestemme hvordan I vil bruge jeres feriedage.