Luksussommerhus i Danmark

Alt det du drømmer om.
Og lidt til...

 

Vi ved, at der findes et hav af forestillinger om, hvordan det perfekte sommerhus ser ud, og derfor har vi samlet vores allerskønneste sommerhuse ét sted. Vi kalder det NOVASOL Luxury Collection, og det er din smutvej til et håndplukket udvalg af luksussommerhuse i Danmark.

Velkommen indenfor hos NOVASOL Luxury Collection. Udforsk vores håndplukkede univers af luksussommerhuse med pool, spa, eller lige præcis det, du drømmer om.

Her kan du gå på opdagelse blandt hundredevis af 4- og 5-stjernede sommerhuse, der alle skiller sig ud fra mængden på den ene eller anden måde. Find det sommerhus, der passer på lige netop din forestilling om luksus, og gør din feriedrøm til virkelighed. Du kan udforske NOVASOL Luxury Collection og lade dig inspirere herunder, ligesom du også kan filtrere efter luksussommerhuse direkte på søgeresultatsiden.

 

Mærk forskellen

Sommerhusene i NOVASOL Luxury Collection er udvalgt på baggrund af en række specifikationer og kriterier. Det kan for eksempel være:

 


 

  • Unik beliggenhed og panoramaudsigt og private omgivelser.
  • Stilfuld indretning og spændende arkitektur og sans for detaljen.
  • Rummelighed, komfort og ekstraordinære faciliteter, eksempelvis privat pool og jacuzzi.

 


 

Velkommen indenfor hos NOVASOL Luxury Collection. Udforsk vores håndplukkede udvalg af unikke luksussommerhuse i Danmark

Hvordan ser din drømmeferie ud?

Luksussommerhus med pool, plads til hele familien, lige i vandkanten eller bare langt væk fra hverdagen? Uanset hvordan din drømmeferie ser ud, kan du finde den sammen med NOVASOL. 

Psst... Besøg vores inspirationunivers, og kombinér en ferie luksussommerhus med vores mange forskellige temaer og ferietyper.

 

Staycation ud over det sædvanlige 

Turen går til… ?

Vi har altid et stort udvalg af luksussommerhuse i Danmark, hele vejen fra Bornholm til Blåvand og fra Skagen til Gedser. Find din drømmedestination, og udforsk de mest populære sommerhusområder.

Luksussommerhuse på Bornholm
Luksussommerhuse i Marielyst

Meget mere luksus

Det søde ferieliv fortsætter syd for grænsen. Opdag vores store udvalg af ekstraordinære ferieboliger og luksussommerhuse i Kroatien, FrankrigTyskland, Spanien & Sverige.

 


 

Se alle vores ferieboliger i 19 lande