NOVASOL Luxury Collection

Alt det du drømmer om.
(og lidt til)

 

Velkommen indenfor hos NOVASOL Luxury Collection. Lad som du er hjemme, og gå på opdagelse i vores håndplukkede univers af unikke sommerhuse og enestående ferieboliger, der alle er en destination i sig selv. 

Velkommen indenfor hos NOVASOL Luxury Collection.

Det kan eksempelvis være i form af en billedskøn beliggenhed, ekstraordinære faciliteter, smuk og smagfuld indretning, fantastiske udearealer, eller de små detaljer, der tilsammen er med til at gøre hvert eneste feriebolig i NOVASOL Luxury Collection til noget helt særligt.

 

Din smutvej til de dejligste huse

Vi ved, at der findes lige så mange forestillinger om den perfekte feriebolig, som der findes ferieboliger. Derfor har vi håndplukket et varieret udvalg af vores bedste huse, så du selv er fri for at gøre det.

NOVASOL Luxury Collection er med andre ord din smutvej til et kurateret udvalg af 4- og 5-stjernede ferieboliger og sommerhuse, og det oplagte udgangspunkt for en uforglemmelig ferie. Udforsk vores store (og voksende) Luxury Collection-univers herunder eller hold øje med de sommerhuse og ferieboliger, der er markeret 'Luxury Collection' på søgeresultatsiden.

NOVASOL Luxury Collection

Mærk forskellen

NOVASOL Luxury Collection er et nøje kurateret udvalg af unikke ferieboliger og skønne sommerhuse, der opfylder et eller flere af følgende kriterier:

 


 

  • Stilfuld indretning med sans for detaljen
  • Rummelighed og højt komfortniveau
  • Unikke omgivelser og faciliteter, såsom betagende udsigt og privat swimmingpool

 


 

Udforsk NOVASOL Luxury Collection

NOVASOL Luxury Collection

Kroatien

Solen skinner som regel på Kroatien, der udover godt vejr byder på historiske kulturperler og kridhvide strande. Udforsk den kroatiske skærgård en ø ad gangen, spring ud i Adriaterhavets azurblå bølger og spis dig igennem lokale, friskfangede specialiteter.

Kroatien indbyder også til ren afslapning, og i den populære region, Dalmatien, har lokalbefolkningen opfundet begrebet ‘fjaka’, der bedst kan oversættes til kunsten at lave ingenting. Det bliver ikke noget problem, når du booker et af vores luksuriøse feriehuse i Kroatien.

Find din egen version af ‘fjaka’ sammen med NOVASOL Luxury Collection i Kroatien, der både byder på private villaer i Kroatiens grønne bakker, fantastiske feriehuse med panoramaudsigt over Adriaterhavet og luksuslejligheder lige i vandkanten.

 

NOVASOL Luxury Collection

Danmark

Lad dig ikke narre af størrelsen…

Vores lille land er nemlig fyldt til randen med store oplevelser, hele vejen fra Skagen til Gedser og Blåvand til Bornholm.

Mellem de uendelige kyster venter et regulært postkort af brede strande mellem populære feriebyer, små åndehuller gemt i klitterne, gule rapsmarker så langt øjet rækker, søvnige landsbyer, historiske købstæder, hyggelige handelsbyer og moderne mini-metropoler.   

Der er et yndigt land, og dejlige Danmark venter bare på at blive (gen)opdaget. Tag på en staycation udover det sædvanlige, og start ferien på NOVASOL Luxury Collection i Danmark.

 

NOVASOL Luxury Collection

Italien

Kulturelle metropoler, bakkede landskaber, og søvnige fiskerbyer langs Middelhavets. Oplev og udforsk Italiens underspillede, umiddelbare og umiskendelige fornemmelse for det gode liv fra en af de mange skønne ferieboliger i vores Luxury Collection.

Uanset om du drømmer om en autentisk villa med udsigt over Toscanas uendelige vinmarker, mystik og historie på eventyrlige Sicilien, moderne luksus et stenkast fra stranden, så finder du det i NOVASOL Luxury Collection i Italien.

 

NOVASOL Luxury Collection

Tyskland

Badebyer og brede strande, magiske slotte og moderne metropoler, friluftsliv og forlystelsesparker, bølgende bakker og sneklædte bjerge. Ja, kontrasterne i Tyskland er til at tage at føle på. Faktisk synes de næsten lige så store som landet selv, og det samme kan man sige om de mange oplevelser, der står i kø på den anden side af grænsen

Så tag næste ausfahrt og opdag helt nye sider af det storslåede tyske ferielandskab sammen med NOVASOL Luxury Collection. Her finder du altid et stort og varieret udvalg af unikke og eksklusive ferieboliger på tværs af Tyskland og de mange smukke regioner, der hver især har deres helt eget charmerende særpræg. 

Udforsk NOVASOL Luxury Collection i Tyskland, og find den perfekte kombination af feriebolig og destination. 
 

| Redaktør
(Først publiceret )