Sommerhus i Hejlsminde

Sætter I kursen mod et sommerhus i Sønderjylland, så er Hejlsminde et fantastisk sommerhusområde, som kan tilbyde jer mange forskellige oplevelser, smuk natur og spændende byoplevelser, til jeres ferie. Området byder på mange spændende historier og nye minder, og dertil kommer masser af spændende aktivitetsmuligheder, for både børn og voksne, i den smukke natur omkring Hejlsminde. Lej et sommerhus i Hejlsminde, hvis I ønsker en afslappet ferie i private rammer, med kort afstand til gode attraktioner.

Sommerhus i Hejlsminde

Populære feriehuse i Hejlsminde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hejlsminde

Loading...

Feriehuse med sauna i Hejlsminde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hejlsminde

Loading...

Attraktioner og udflugtsmål nær jeres sommerhus i Hejlsminde

På blot en times kørsel kan I nå til spændende udflugtsmål som f.eks. LEGOLAND, Givskud Zoo, Universe i Als og Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. I kan med NOVASOL få en rabat på entréen til alle disse attraktioner, når I lejer et sommerhus i Hejlsminde. 

Området omkring Hejlsminde byder på en af landets bedste lystfiskerområder og ved Skamlingsbanken ligger et stort dykkercentrum med en vanddybde på 80 meter. Her kan I også leje en båd til en hyggelig tur på vandet. Haderslev, Kolding, Sønderborg og Middelfart byder også på mange interessante attraktioner, gode spisesteder og museer. I Sønderborg er der altid hyggeligt nede ved havnen, hvor Sønderborg Slot ligger smukt ud mod vandet. Nyd en is på havnen, mens I kigger de mange flotte både der ligger til. Kolding er også præget af et slot, det gamle Koldinghus, som på smuk vis er blevet renoveret. Kolding har også en hyggelig bymidte med alt hvad I kan bruge af butikker. Der er altså mange attraktioner omkring Hejlsminde, som giver jer alle muligheder for en skøn ferie for hele familien. Det kan også være I får lyst til at smutte en tur ned til nabolandet Tyskland, hvor de mange dagligvare butikker er det rene paradise for ungerne. Tager i til f.eks. Flensborg, så kan I nemt bruge en hel dag i byen, som byder på et hyggeligt centrum og er fuld af smukke huse og spændende butikker. På torvet sælges der ofte forskellige ting og sager fra små bode, ligesom der om sommeren og i foråret er masser af liv omkring havnen med b.la. havnefest. Det er selvfølgelig også oplagt bare at smide taskerne og nyde et afslappende ophold i jeres private sommerhus i Hejlsminde!

Strandliv ved Hejlsminde hele året

Strandene ved Hejlsminde er børnevenlige, da vandet ikke er ret dybt og de hovedsageligt består af lækkert sand og småsten. Lige ved stranden ved Hejlsminde er der en parkeringsplads og toiletter, samt faciliteter for kørestolbrugere. Generelt er den jyske østkyst mere rolig end ved det store Vesterhav. Om sommeren er der virkelig lagt op til den helt store badedag ved Hejlsminde, når solen står højt og himlen er blå. Om efteråret er strandene også et herligt udflugtsmål. De friske vinde skyller skatte op på stranden og den friske havluft giver masser af ny energi, der klarer tankerne.

Sommerhusene i Danmark er udstyret til at kunne lejes om efteråret og vinteren, så I kan komme afsted på alle årets sæsoner. Særligt de lækre pool sommerhuse er i høj kurs i de koldere måneder. I et sommerhus med pool bliver nemlig selv den mørkeste efterårdag til en lun feriedag for hele familien, Mens de mindste plasker i poolen, kan de voksne slappe af i spabadet som ofte følger med, når der lejes et pool sommerhus. Er der også en brændeovn i sommerhuset, så er der lagt op til hygge for alle pengene. Nybagte boller, varm kakao og en rigtig god film, så er alle glade.

Ferie i Hejlsminde med et besøg i København

Det virker måske lidt mærkeligt, at henvise til et besøg i København, mens I har lejet et sommerhus i Hejlsminde. Men det er faktisk utroligt nemt, at tage på en dagstur til vores hovedstad. Én gang i timen kører toget fra Kolding til København - en tur som tager ca. 2 timer. I lander midt i den smukke hovedstad på hovedbanegården, hvorfra I nemt kan komme rundt i byen og besøge de mange spændende attraktioner, nyde det pulserende byliv og shoppe i de mange butikker på Strøget. 

Tager I toget, slipper I altså for besværlig og dyr parkering i København, I kan slappe af på turen frem og tilbage og I kommer hjem med et væld af nye oplevelser. København er nemlig et eldorado af forskellige oplevelser. Tivoli er en god attraktion for såvel børn og voksne. Den smukke park er en oplevelse i sig selv, og har alle i familien ikke lige mod på ture i de diverse forlystelser, så kan der nydes en kop kaffe, i den gamle have, mens der ventes. I kan også svinge forbi  Amalienborg og vinke til de kongelige, tage på kanalrundfart og hilse på Den Lille Havfrue, beundrer Operaen og den Den Sorte Diamant. Få en god frokost i Nyhavn og en is på Langelinie. Der er et utal af oplevelser i København, som bare venter på jer.

Sommerhusudlejning - Ferie med frihed

Når I vælger at leje et sommerhus i Danmark som jeres ferieform, får I en ferie med frihed. Et sommerhus bidrager med private rammer, som åbner op får muligheden for at planlægge lige den ferie I ønsker at tage på. I bestemmer selv hvordan feriedagene skal bruges. Måske vil I på en masse udflugter og besøge spændende seværdigheder, eller måske vil I slappe af i sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen - I bestemmer selv!

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus. Dette gælder naturligvis uanset om I lejer et sommerhus i Hejlsminde eller et andet sted i dejlige Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Medarbejderne på kontorene kender de enkelte områder rigtig godt, for det er her de færdes til daglig. De kan derfor gerne komme med forslag til hvad I skal lave i løbet af ferien og måske give et godt tip til en seværdighed eller en skøn naturperle, som ikke står i de lokale turistguider. Kig endelig forbi hvis I kommer forbi.