Sommerhus Haderslev

Den historiske købstad Haderslev vil være en spændende ramme for jeres næste ferie. Med et sommerhus i Haderslev kan I udforske de brostensbelagte gader, hvor I stadig kan møde vægteren på hans runde. I kan sejle på Haderslev Fjord og få helt unikke naturoplevelser. Deltage i et hav af aktiviteter for hele familien, og gå på opdagelse i Sønderjyllands mange spændende seværdigheder og grænselandets brogede historie. Haderslev er en spændende by med masser af atmosfære og så ligger den midt i Sønderjyllands vidunderlige natur. Vil I til stranden? Så finder I de dejlige strande ved Lillebælt, kun et kvarters kørsel fra Haderslev.

Udsigt over sø i Haderslev

Populære feriehuse i Haderslev

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Haderslev

Loading...

Feriehuse med sauna i Haderslev

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Haderslev

Loading...

Særlige oplevelser i Haderslev

  • Fjordbåden Helene: Udflugt på vandet med enestående naturoplevelser

  • Gram Slotsby: Ghost walk i middelalderslottet der emmer af historie

  • Den gamle bydel: Idyllisk slentretur i brostensbelagte gader og cafebesøg

  • Camino Haderslev: Vandretur i et betagende landskab

  • Sønderjysk kaffebord: Det skal man bare opleve, når man lejer et sommerhus i Haderslev

Det kan I opleve når I lejer sommerhus i Haderslev

Den dejlige atmosfære og afslappende stemning i Haderslev er en oplevelse i sig selv. Når I går på opdagelse i de smalle gader, kommer I forbi den imponerende Haderslev Domkirke som helt sikkert er et besøg værd. Det er nemlig i Haderslev Domkirke, at I kan opleve tekstiler lavet af Dronning Margrethe. På torvet kan I nyde en frokost eller en kop kaffe og se på livet omkring jer.

I Gravene kan I shoppe ved torveboderne, og på Haderslev Dam kan I tage en bådtur med Dambåden Dorothea. På museerne Ehlers samlingen og von Oberberg kan I opleve byens historie og se hvordan man boede i fordums tid.  Hver tirsdag og torsdag synger vægterne byen til ro, og på vægter museet kan I opleve historien bag vægterlauget, der skulle holde ro og orden i gamle dage.

I kan også gå på opdagelse i de mange spændende gallerier og kunsthåndværkbutikker, eller shoppe igennem på byens gågade. En tur med Fjordbåden Helene er et must. Den 12 kilometer lange sejltur på den smalle bugtede fjord, er en enestående naturoplevelse, hvor I kommer helt tæt på områdets plante og dyreliv.

Vil I være aktive i Haderslev?

Der findes et hav af cykel- og vandreruter i Haderslevs skønne natur. Ikke mindre end 10 forskellige MTB ruter er anlagt til Mountainbike rytterne. I kan desuden vælge mellem et hav af aktiviteter i ACTURE PARK, som dækker hele området med mere end 50 sjove aktiviteter for store og små. Prøv bl.a. Danmarks højeste klatrevæg, gocard, dykning eller snorkelsafari, kanoture og klatring i trætoppene. For lystfiskerne er der rige muligheder i områdets søer, damme, vandløb og fjorde – der findes desuden flere put and take søer.

Efter en aktiv dag, kan I glæde jer til, at komme retur til jeres sommerhus i Haderslev, hvor I rigtig kan slappe af. Det gode ved at vælge sommerhusudlejning er nemlig, at I ikke skal tage hensyn til faste spisetider eller fastlagte programmer. I bestemmer helt selv dagens tempo.

Lej sommerhus Haderslev til en ferie i børnehøjde

Familiens yngste vil elske en ferie i sommerhus i Sønderjylland. Sejlture på dammen eller i fjorden er et hit for børn, som hurtigt forvandler sig til pirater på vandet. En tur med Haderslev Veterantog og efterfølgende hestevognstur vil helt sikkert også vække jubel. Oplev naturen fra en kano på Gelså og tag madpakken med i rygsækken.

I Haderslev finder I også en af Danmarks bedste Skaterparker – StreetDome. Her kan børn og barnlige sjæle boltre sig på skateboard, rulleskøjter, løbehjul og BMX cykel. I har også mulighed for at spille fodboldgolf, prøve paintball eller besøge Highpark hvor I kan bevæge gennem trætoppene og mærke suset i svævebanen.

Endelig er I ikke langt fra Universe, som er garant for masser af sjove og lærerige oplevelser. Som gæster hos NOVASOL får I rabat på entreen til både Highpark og Universe.

Sommerhusudlejning i Haderslev

Når I vælger et sommerhus i Haderslev, som ramme om jeres ferie i Danmark, kan I få tips og gode råd på vores lokalkontor i Hejlsminde. I finder sommerhuse i Haderslev i alle størrelser og prislejer, så det bare at vælge det, der passer bedst til jer. Har jeres familien en hund? Det er ikke noget problem. I vælger bare et sommerhus med hund tilladt og kan så medbringe op til 2 hunde – helt gratis.

Lej sommerhus i Haderslev – hele året

I kan med fordel leje et sommerhus i Haderslev hele året. Det livlige byliv, den smukke natur og de mange spændende seværdigheder er tilgængelige uanset årstid, og en efterårs- eller vinterferie i et sommerhus er en helt perfekt måde at tilbringe hyggetid med familien på. Traveture i den skønne natur, efterfulgt af afslapning foran brændeovnen er bare et hit. Især hvis I finder brætspillene frem og laver en god gang varm kakao.

Miniferie eller romantisk get a way i Haderslev

Trænger I til en lille pause fra hverdagen? Eller drømmer I om en romantisk tur for to? Så er et sommerhus i Haderslev et godt valg. Den hyggelige by er den perfekte ramme til en forlænget weekend, med dem I holder af. En hyggelig frokost på torvet, shoppetur på gågaden og en tur rundt til byens seværdigheder kan sagtens nås på en weekend. I kan booke miniferie i sommerhus overalt i Danmark. 

I skal vælge et sommerhus I Haderslev, hvis I vil bo i et livligt bymiljø med masser af atmosfære, tæt på enestående natur oplevelser og med mulighed for at deltage i et hav af sjove aktiviteter.