Sommerhus ved Binderup Strand til leje

Hold ferie i et sommerhus ved Binderup Strand og I kan nyde godt af de naturskønne omgivelser. Skov, strand og hav er kulissen rundt om jeres private sommerhus – så kan man vist ikke få en bedre ramme, for et dejligt sommerhusophold i Sønderjylland.

Ferie ved Binderup Strand

Populære feriehuse i Binderup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Binderup Strand

Loading...

Feriehuse med sauna i Binderup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Binderup Strand

Loading...

Naturen omkring sommerhusene ved Binderup Strand

Skamlingsbanken det højeste punkt i Sønderjylland på 113 m.o.h.  Skamlingsbanken er omkranset af smuk natur med bølgende bakker og frodige skove. Når I kommer til toppen, vil I blive belønnet med den skønneste udsigt mod Fyn over Lillebælt og langt ind i det sønderjyske område. Skamlingsbanken blev i perioden 1843 – 59 omdrejningspunktet for forskellige folkefester omhandlende den danske sag i Sønderjylland. Den 16 meter høje støtte på Skamlingsbanken er rejst til minde om den danske sags forkæmpere i området. Efter 2. verdenskrig blev der oprettet en mindelund på stedet, for de faldne i den sønderjyske modstandsbevægelse. Skamlingsbanken er et rigtig dejligt udflugtsmål. Her er parkeringsplads og goder steder at spise madpakker, mens de smukke omgivelser nydes fuldt ud.

I Stendrup Skovene kan I både nyde den smukke natur og se andre historiske fortidsminder som voldanlæg tilbage fra middelalderen. Ved Stendrup Skovene finder I også en rigtig dejlig badestrand med b.la. kiosk, café, badebro og toiletter. Efter en dejlig sommer gåtur i skovene, vil en forfriskende dukkert være helt perfekt. Er I på ferie ved Binderup Strand om efteråret, kan I slutte dagens gåtur langs stranden, på jagt efter fine sten og andre af havets spændende skatte.

Der er et væld af gode vandreruter i området, som b.la. stien fra Binderup Strand til Skamlingsbanken. I området omkring Binderup Strand vil alle, som elsker at opholde sig i naturen, få en skøn ferie i sommerhus i Sønderjylland.

Lej sommerhus ved Binderup Strand

Nyd ferien ved Binderup Strand

Neden for Skamlingsbanken finder I den dejlige Binderup Strand. Lavt vand og en blød sandbund gør stranden rigtig børnevenlig. I kan hoppe i bølgen blå fra badebroen eller stille liste ud i vandet. Ved stranden er der et godt græsområde, som kan bruges til en picnic i græsset, boldspil eller en stille sommeraften, hvor I nyder udsigten og det beroligende have. Ved stranden er også toiletter, kiosk samt en kørestolsrampe.

I kan også nemt komme til andre gode strande nær jeres sommerhus ved Binderup Strand. Nord for Binderup Strand finder i f.eks. den børnevenlige Bjert Strand med både badebro, parkeringspladser og toiletter. Tager I turen mod syd, så vil vi anbefale en tur til Hejlsminde Strand. Her finder I en meget bred strand med god plads og aktiviteter som beachvolley. Stranden ligger ved lystbådehavnen i centrum af Hejlsminde.

Når der lejes sommerhus i Danmark, og især i sommersæsonen, vil mange gerne bo så tæt på havet og de gode danske badestrand som muligt. Det betyder også, at det er sommerhusene nær vandet, som altid bliver booket først. Vil I også gerne holde ferie ved havet i Danmark, så anbefaler vi, at I bestiller sommerhuset i god tid, så I er sikre på drømme beliggendheden. I efterårs - og vintersæsonen er nærheden til vandet også eftertragtet, men mængden af feriegæster er ikke så stor, som om sommeren.

Sommerhus ved BInderup Strand

Hvad kan I opleve nær jeres sommerhus ved Binderup Strand?

Fra det lejede sommerhus ved Binderup Strand er der mange muligheder for spændende udflugter rundt i det sønderjyske område. Vi vil klart anbefale, at I afsætter en dag eller to til at udforske Kolding. Køreturen fra Binderup Strand til Kolding tager ca. 20 min. I Kolding venter der jer et væld af gode attraktioner samt en flot by, som altid er skøn at slentre rundt i. Kolding Hus er byens vartegn og en god attraktion for såvel voksne som børn. Her er ofte forskellige events. Tag også turen rundt om Slotssøen og gennem de stemningsfyldte gader, med mange butikker og spisesteder. Kunst og kultur er også i højsæde i Kolding. Her er masser at opleve for både børnefamilien og for par. Vi synes Kolding er helt perfekt til en parferie, som kan kombineres med hygge i sommerhuset ved Binderup Strand.

Inspiration til oplevelser for par i Kolding:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/qM6F64tU-xM.jpg?itok=Q4sZ1ahF","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=qM6F64tU-xM&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive, autoplaying)."]}

Gode familieattraktioner og oplevelser nær Binderup Strand

Fra Binderup Strand er der heller ikke langt til en af Danmarks Top attraktioner; LEGOLAND. Køreturen tager ca. 1 time. LEGOLAND er for alle aldre. Store rutsjebaner til de fartglade, karruseller til de små og den fine Miniby med alverdens LEGO modeller. I bør uden tvivl også besøge oplevelsescentret LEGO HOUSE inde i Billund by. Den smukke bygning er fuld af klodser i alle afskygninger. Her er imponerende modeller, sjove aktiviteter, gode udstillinger og rigtig mange klodser til fri leg, hvor fantasien kan få frit spil. Begge attraktioner har oplevelser til en hel dag, så husk at tage det med i planlægningen, når der skal holdes ferie i et sommerhus i Danmark.

I skal da også en tur over grænsen, når nu I har lejet et sommerhus i Sønderjylland. Indkøbsturen, til et af de mange supermarkeder ved grænsen, er for mange en obligatorisk del af et ferieophold i Sønderjylland. For børnefamilierne kan det være et af feriens højdepunkter, når de står foran de mange og lange hylder med alverdens lækkerier. I grænselandet kan I også besøge flotte Flensborg med den hyggelige havn, få en spændende oplevelse i Frøslev Lejeren eller tage til Christiansfeld og smage de lækre honningkager, som byen er så kendt for.

Sommerhuse ved Binderup Strand til leje

Overalt i Danmark finder I private sommerhuse til leje. Vi har en lang tradition for at holde ferie i et sommerhus, og heldigvis vælger mange sommerhusejere, at stille deres ferieparadis til rådighed for andre. Ved Binderup Strand udlejes der flere forskellige slags sommerhuse.

Sommerhus med spabad ved Binderup Strand:

Mange af sommerhusene ved Binderup Strand er udstyret med et dejligt spabad. Spabadet giver velvære for krop og sjæl og særligt i de kolde måneder, vil spabadet være en ekstra luksus i løbet af ferien. Efter en dejlig gåtur i den friske vind langs vandet, er et par timer i det boblende varme vand helt perfekt.

Sommerhus med gratis adgang til badeland ved Binderup Strand:

Nogle af sommerhusene ved Binderup Strand er tilknyttet et nærliggende badeland, hvor alle feriegæster har gratis adgang til. Ved Binderup Strand er det som regel SlotssøBadet i Kolding der kan benyttes i løbet af ferien.

Sommerhus med havudsigt ved Binderup Strand:

Sommerhusområdet ved Binderup Strand er skønt beliggende tæt på vandet. Det betyder også, at en stor del af de sommerhuse som er til leje, har skønne udsigter over vandet. En del af disse sommerhuse ligger sågar i første række med en uhindret havudsigt.