Sommerhus i Kolding

Kolding er måske en lidt overset perle, som dog har masser at byde på året rundt. Når I vælger et sommerhus i Kolding, kan I glæde jer til et ferieophold nær skønne strande, grønne oaser og et frodigt, bakket landskab. Byens hyggelige centrum summer af liv, og i gågaden kan I shoppe i de sjove, små butikker samt i en række kendte mærkevarebutikker. De mange cafeer og restauranter giver rig mulighed for en gastronomisk oplevelse eller en hyggestund med en kop kaffe. I Kolding er der også mulighed for masser af spændende aktiviteter og forkælelses med wellness. Området er super velegnet både til en familieferie med børn og til et romantisk ”get a way” for 2.

Lej sommerhus i Kolding og besøg Kolding Hus

Populære feriehuse i Kolding

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kolding

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kolding

Loading...

Hvad kan I opleve i Kolding?

En af Koldings største seværdigheder er Koldinghus. Den imponerende borg blev påbegyndt tilbage i 1268 og var i første omgang tænkt som et forsvarsværk, der skulle vogte over Danmarks grænse. I dag er borgen et spændende museum, der emmer af historie.

landbomusset i Kolding kan I udforske udviklingen inden for dansk landbrug samt se hvordan man levede og drev landbrug før i tiden. Prøv f.eks. stedets gabestok, der var et yndet redskab, når man ville straffe ulydige bønder.

Vil I se hvordan Kolding så ud før i tiden? Den mulighed har I nemlig i Kolding Miniby, der ligger i geografisk have. En hyggelig strøgtur på Koldings charmerende gågade er også et must, når I vælger at leje et sommerhus i Kolding.

Sommerhusophold for badenymfer, strandløver og vandhunde

Hvis I vælger at leje et sommerhus i Kolding, til jeres ferie i Sønderjylland, ligger det sandsynligvis i nærheden af en af områdets skønne strande. Alle strandene i området er børnevenlig med lavt vand.

  • Grønninghoved Strand: Fin sandstrand med sand/stenbund og parkering direkte ved stranden. Her findes badebro samt toiletter. Stranden er omgivet af marker og enge.

  • Hejlsminde Strand: Et super valg for både familier og par. Skøn sandstrand med en livlig atmosfære og masser af aktiviteter. Her findes parkering, toiletter, badebro, beachvolley, kiosk og handikap-rampe. Hejlsminde Strand ligger skønt, med en betagende udsigt. Lige ved siden af stranden, finder I den charmerende lystbådehavn.

  • Binderup Strand: Virkelig dejlig strand med fint sand. Her findes badebro, toiletter og borde/bænkesæt, hvor I kan nyde en picnic i de skønne omgivelser.

Hvis vejret ikke lige er til en strandtur, kan I sagtens boltre jer i vand alligevel. Tag f.eks. en tur i Slotsøbadet i Kolding – et super sjovt badeland med masser af faciliteter og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Vil I forkæle jer selv på en romantisk ”get a way”, er et besøg i Dronning Dorotheas Badstue et must. Her kan I nyde en dag i luksuriøse omgivelser, hvor der slappes af med massage, dampbad og alle former for skønhedsbehandlinger.

Udflugter fra jeres sommerhus nær Kolding

Danmark har en lang og spændende historie, og Kolding er et glimrende udgangspunkt for at udforske især grænselandets begivenhedsrige fortid. Besøg Genforenings og Grænselands museet i Christiansfeld og få indblik i den historiske og kulturelle baggrund omkring 1864. Et besøg i Christiansfeld er samtidig en unik oplevelse. Byen er nemlig på UNESCOs Verdensarvsliste pga. af den særlige byplan og den unikke stemning. Og så er det jo også her I kan smage de berømte honningkager.

Fra jeres private sommerhus i Kolding, kommer I også hurtigt til Naturpark Lillebælt og Skamlingsbanken. Endelig er der ikke langt til LEGOLAND, hvor I sagtens kan bruge en hel dag (eller flere) på parkens mange sjove attraktioner og flotte LEGO modeller. Er I helt vilde med LEGO, så skal I da også en tur i LEGO HOUSE i Billund. Her kan I virkelige give fanatsien frit spil i det flotte oplevelsescenter. Den flotte dyrepark, GIVSKUD ZOO, er også et oplagt udflugtsmål. Husk at tage et kig på NOVASOLs mange gode kundefordele, som I kan gøre brug af, når I lejer et sommerhus i Kolding.

Sommerhusområder nær Kolding

Sommerhusområderne nær Kolding ligger syd for byen ved Grønninghoved, Hejlsminde samt ved Binderup Strand. Fælles for sommerhusområderne er, at de ligger tæt på kysten og byder på et skønt mix af klassiske danske sommerhuse og moderne ferieboliger. Det betyder, at der findes et sommerhus i Kolding og omegn for enhver smag. 

Mange af feriehusene nær Kolding byder på skønne udsigter over havet. En stor del af sommerhusene har dejlige terrasser, naturligvis vendt mod den bedste udsigt. Der er ingen tvivl om, at når der lejes sommerhus i Danmark, er vi mange, som sæter stor pris på en udsigt over bølgen blå.

Lej sommerhus i Kolding og omegn til en aktiv ferie

Der er masser af skøn natur og dejlige oaser i Kolding og omegn. Så pak en rygsæk og tag på tur ud i det blå. I finder både vandre- cykel og ride-ruter i området. Vil I have action? Så er Funky Monkey Park det oplagte valg. Her venter der masser af sjov og spænding venter i trætoppene.

For lystfiskere findes der masser af muligheder for at få bid, både i havet og i områdets ”put and take” søer. Endelig er der mulighed for at dykke, spille golf, køre go-card og hoppe i trampolin.

Hvorfor vælge et sommerhus i Kolding?

Et ferieophold i et sommerhus i Kolding og omegn er et perfekt valg for jer, der både vil have strand, by og masser af aktiviteter på ferien. Det er Danmark i en nøddeskal, med alt hvad I har brug for inden for rækkevidde. 

NOVASOL Feriehusudlejning har eget lokalkontor i Hejlsminde, hvor du altid er velkommen til, at henvende dig, hvis du har brug for ekspertråd til dit sommerhusophold nær Kolding. Medarbejderne kender de ferieboliger, som udlejes i området og hjælper dig gerne med at finde den bolig, der matcher dine ønsker.