Sommerhus i Råde Strand

I naturskønne omgivelser midt imellem Haderslev Fjord og Lillebælt, ligger det hyggelige sommerhusområde, Råde Strand. Her finder I sommerhusidyl i lange baner, og som navnet også antyder, så er der ikke mere end et stenkast til vandet og den udemærkede strand. Fra Råde Strand, der er omkranset af Sønderjyllands åbne vidder, er der ydermere en smuk udsigt over Lillebælt og Aarø, og hele vejen til Fyn, der venter på den anden side.

Selvom Råde Strand er omgivet af marker og Morten Korch-idyl så langt øjet rækker, så er der også masser spændende attraktioner og seværdigheder i nærheden. Nord for Råde Strand, i Aarøsund, kan I tage den hyggelige færge M/F Aarø til den lille ø i Lillebælt af samme navn. På Aarø er der ø-stemning for alle pengene, og den øen og dens ca. 150 fastboende indbyggere kan både prale af at have eget bryghus, vingård og kulturhuset Brummers Gård, der er kombineret café, restaurant, gårdbutik og meget mere.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Råde Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Råde Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Råde Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Råde Strand

NOVASOL har Danmarks største udvalg af ferie- og sommerhuse i Råde Strand, der alle ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Lillebælt. Book dit sommerhus i Råde Strand hos NOVASOL i dag, og oplev alt hvad Sønderjylland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Råde Strand

1. Et stenkast fra Lillebælt

2. Lille og hyggeligt sommerhusområde

3. Naturskønne omgivelser

3 populære attraktioner i nærheden af Råde Strand

1. HighPark Sønderjylland

2. UNESCO verdensarv i Christiansfeld

3. Museum Sønderjylland i Haderslev

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.