Sommerhus på Lolland

Lolland er en yderst populær turistdestination, både for danske og udenlandske turister. Derfor har vi naturligvis et bredt udvalg af sommerhuse på Lolland. Hos os finder du lige præcis det sommerhus i Danmark, der passer til dig og din familie. Vil I gerne leje sommerhus på Lolland, så kan vi tilbyde jer et meget stort og varieret udvalg af private sommerhuse. Vi udlejer såvel store som små sommerhuse, klassiske og moderne ferieboliger, minimalistiske samt luksus sommerhuse på Lolland.

Sommerhus Lolland

Populære feriehuse på Lolland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Lolland

Loading...

Feriehuse med sauna på Lolland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Lolland

Loading...

Oplevelser nær de private sommerhuse på Lolland

Når I lejer et sommerhus på Lolland, er der altid noget at give sig til. I kan tage på en smuk cykeltur, i den skønne natur, mellem byerne Nakskov, Rødby, Maribo, Nysted og Sakskøbing. Her er også fuld af attraktioner og især Knuthenborg Safaripark tiltrækker hvert år mange gæster, og er i sandhed en oplevelse både for børn og voksne. Her kan der køres i egen bil, blandt flokke af fritgående dyr fra alverdens lande samt bades i Limpopoland. Går turen til Nakskov og er I til det maritime, så tag på Skibs- og Søfartsmuseet ved siden af havnen, det er altid er et besøg værd. Sydhavsøerne byder allesammen på et væld af seværdigheder og kan alle besøges nemt i bil, hvis I ønsker et udflugtsrigt ferieophold.

Hvad kan man opleve på Lolland?

Her får I et par tips til oplevelser på Lolland. Lolland kan favne alle interesser og aldersgrupper, så ingen vil få et kedeligt ophold i et sommerhus på Lolland. 

  • Fuglsang Kunstmuseum: På dette museum kan I se kunst fra 1700-tallet og frem til i dag. Kunstsamlingen er fokuseret på danske malere som Olaf Rude, Jens Juel og Skagensmalerne. Efter en tur rundt blandt de mange malerier, kan I slutte besøget af med en gåtur rundt i de smukke omgivelser ved museet. 

  • Dodekalitten: Her er der tale om et særligt monument, skabt af 12 stenstøtter som er opsat i en cirkel. Hver af de 12 stenstøtter er udsmykket med et ansigte, som alle kigger ind mod midten af cirklen. I monumentet er der et indbygget et lydanlæg, som afspiller elektroakustiske musik. 

  • Middelaldercenter Guldborgsund: Få fortællingerne om de danske vikinger helt ind under huden på Middelaldercenter Guldborgsund. Centeret formidler vikingernes liv på en levende og inddragende måde. 

  • Peter Hansens Have: På vestlolland kan I besøge den smukke botaniske have, som i dag er en af Nordeuropas største private plantesamlinger. Haven er skabt efter inspiration fra de klassiske engelske haveanlæg. 

  • Minibyen i Maribo: Kom og oplev Maribo i størrelsesforholdet 1:10. I minibyen fremvises nogle af byens flotte kulturhistoriske bygninger, som de så ud i perioden 1850 - 1900.

Sommerhusområder på Lolland

Langt de fleste sommerhuse på Lolland, ligger langs kysten. Her finder I flere dejlige sommerhusområder: 

  • Sommerhuse i Kramnitze på Lolland: Dette sommerhusområde ligger på den sydlige del af Lolland. De sommerhuse, som udlejes i Kramnitze, ligger ikke langt fra den gode Kramnitze Strand, med badebro og en dejlig sandstrand. i området finder I også en lille lystbådehavn samt Nordeuropas største pumpestatsion, som hjælper med afvandingen af det inddæmmede område bag diget. 

  • Sommerhuse ved Nysted på Lolland: Der udlejes flere sommerhuse på Lolland ved den meget charmerende købstad Nysted på sydkysten. Fra flere af sommerhusene i Nysted er der udsigt til Østersøen. Der er ikke langt til selve Nysted by, som har en hyggelig havn, fin gader med gamle huse, flere restauranter og gode butikker. Der er flere gode events henover sommeren, b.la. Nysted Middelalderfestival i august. 

  • Sommerhuse i Hummingen på Lolland: Sommerhusområdet ved Hummingen er fredeligt og smukt beliggende ud til havet i skøn natur med et rigt dyreliv. Sommerhusene i Hummingen ligger tæt på en af de bedste badestrande på Lolland. Der er flere gode stier til både gå- og cykelture, b.la. Digestien på 40 km. 

Dette er blot tre sommerhusområder på Lolland, hvor I kan leje alle typer af ferieboliger. Udforsk Lolland via kortet vi viser jer i søgningen og find den plet og det sommerhus, som tiltaler jer mest. 

Vi udlejer alt fra klassiske sommerhuse på Lolland, hvor I kan fokusere på samværet og de hyggelige stunder, til store luksus sommerhuse med faciliteter såsom, egen indendørs pool, spa eller sauna. Her indbydes der til ren afslapning, uanset hvilket slags sommerhus I vælger, at holde jeres ferie i. Hvis I vil have hunden med i sommerhus på Lolland, skal I huske at søge efter vores husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund er velkommen - helt uden ekstra omkostninger. Vi er sikre på, at I kan finde et sommerhus, der passer til jeres drømmeferie.

Ferie for enhver smag på Lolland

Når I lejer et sommerhus i Danmark og på Lolland, får I muligheden for at skabe jer præcis den ferie, som I drømmer om. Her er der mulighed for at holde bade-, hygge-, dase-, eller motionsferie. I kan for eksemplel opleve Lalandia, der er stedet, hvor du kan gå i fitness, slappe af eller prøve det fantastiske badeland, med dets tropestemning, der giver velvære til krop og sjæl. Står den på cykelferie, så er Lolland med sine mange ruter og stier, der snor sig gennem dette betagende landskab, også ganske ideel. Lolland byder velkommen til golfferie med hele tre muligheder for at svinge køllerne. Øens lange kystlinje inviterer til badeferie på de mange børnevenlige strande, hvor der også er rig mulighed for lystfiskeri. Hvis I ønsker selv af fange aftensmaden, skal huske at tjekke NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og tilstrækkelig fysekapacitet. Elsker I det gode strandliv, så skal I også tage en tur til Falster og brede badehåndklædet ud på Marielyst Strand. Det er én af de skønneste strande i Danmark.

Et sommerhus på Lolland giver en ferie med frihed

Der findes mange gode grunde til at leje et sommerhus i Danmark til ens næste ferie. Men der er især én ting, som vi hos NOVASOL mener, adskiller en ferie i et udlejningssommerhus fra andre ferieformer – og det er friheden! Lejer I sommerhuse på Lolland vil I blive overvældet af den ubestridte frihed, der vil præge jeres ferie. I vælger helt selv hvordan I vil bruge jeres dyrebare feriedage og hvilke aktiviteter og attraktioner I vil opleve. Uanset om I drømmer om at få en tidlig start på dagen, så I kan nå at opleve alt hvad Lolland har at byde på, eller om I vil tilbringe jeres ferie i nattøj og slappe af i haven, står det jer frit for, når I benytter jer af sommerhusudlejning fra NOVASOL. Et feriehus byder altid på festligheder, frihed og glade feriedage sammen med dem du holder af!

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning gør vi vores bedste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.

NOVASOLs lokale kontor på Lolland

På Lolland har vi også eget lokalkontor, som I finder i Kramnitze. Det vil som oftest være her, I skal hente nøglen til det lejede sommerhus. På vores kontor i Kramnitze er medarbejderne også altid klar med gode tips og ideer til jeres ferie på Lolland. I er altid velkomne til at kontakte kontoret direkte, hvis I har brug for vejledning til at finde det helt rette feriehus, hvis I har spørgsmål til et specifikt område eller søger inspiration til oplevelser af alle slags.