Sommerhus i Nysted

Malerisk idyl! Det er hvad, der venter jer, når I lejer et sommerhus i Nysted. Den lille perle på det sydligste af Lolland emmer af ferie med sine små, snørklede stræder, frie adgang til frodig natur og udsigt ud over fjorden. 

Lolland er populært ferieland, der hvert år tiltrækker turister fra nær og fjern. Netop derfor har vi også et nøje udvalgt sortiment af sommerhuse i Nysted, der alle rummer jeres feriedrøm. De rummer både jer som par, den lille og store familie og vennegruppen, der ynder at rejse sammen. Vil I gerne holde ferie med jeres firbenede familiemedlem, er han eller hun også velkomne i nogle af vores sommerhuse. Sommerhusenes placering i det populære sommerhusområde i Nysted betyder tilmed, at nogle af dem har panoramaudsigt ud over vandet, mens andre har enten spa eller sauna. 

Vælger I at sætte kursen mod Nysted venter en vidunderlig ferie på Lolland. På øen møder små lokalsamfund idyllisk natur, mens I der også findes et væld af kulturelle og kulinariske perler. Et sommerhus i disse rammer er altså et perfekt frirum fra en ellers travl hverdag. Her er det nemlig jer, der disponerer over tiden og bestemmer frekvensen af aktiviteter og oplevelser. Og det er lige præcis det, der er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - det er ferie med frihed som fortegn!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Nysted

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nysted

Loading...

Feriehuse med spa i Nysted

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nysted

Loading...

Hold ferie i dansk sommeridyl

Nysted Havn er egnens hjerte, og det er her både lokalsamfund og turistliv udspringer fra. Her tårner kirken sig op bag de rødmalede huse langs vandet, og det hele ligner et maleri af dansk sommeridyl. Den mærker I ligeledes, når I begiver jer ud på en af områdets mange vandre eller cykelruter. De tager jer gennem vaskeægte landsbyidyl og pittoresk natur. 

Elsker I at bade i det danske farvand, så anbefaler vi jer bestemt at slå et smut forbi Nysted Strand, der både er børnevenlig og indbyder til strandaktiviteter som beach volley. 

Gastronomisk set har Nysted også en masse at byde på. Besøgsværdige restauranter ligger som perler på en snor og byder jer på måltider af friske råvarer fra egnen. Nysted er altså den oplagte feriedestination for jer, der elsker ferie i flotte omgivelser og unikke oplevelser for hele familien eller gruppen.

Aktiviteter og seværdigheder i Nysted

Når I lejer et sommerhus i Nysted, Lolland, vil mange af jeres oplevelser og aktiviteter formentlig tage afsæt i naturen. Den indtræder simpelthen bare i en naturlig hovedrolle på disse breddegrader, men hvorfor ikke fusionere natur med kultur? Området byder på en masse kulturelle perler, og vi anbefaler jer bestemt at besøge følgende: 

  • Dodekalitten

Gør jer selv den tjeneste at køre til toppen af “De Lollandske Alper” og se monumentet bestående af 12 kæmpe stenfigurer, der bringer mindelser om de hvide figurer på Påskeøen. Det er et sandt kunstværk, der suppleres med musik afstemt efter årstiden, og står med det smukkeste kig ud over smålandsfarvandet.

  • Aalholm Slot

På holmen i Nysted Fjord ligger Aalholm Slot, der regnes for at være en af de bedst bevarede middelalderborge i hele Danmark. I får et eminent kig til fæstningen fra Nysted Havn eller en af områdets mange vandre- eller cykelruter. 

  • Sydhavsøernes mange gårdbutikker

Egnen byder på nogle helt unikke smagsoplevelser og huser et hav af både små og store gårdbutikker. Vi anbefaler jer derfor at tage på kulinarisk eventyr og købe de lokale råvarer, så I kan tilberede dejlige måltider hjemme i sommerhuset. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.