Sommerhus i Næsby

På sydkysten af Lolland, midt i naturskønne omgivelser, ligger det lille sommerhusområde, Næsby Strand. Som navnet også antyder, så er Næsby Strand i første parket til Østersøens blå bølger, og stranden af samme navn er ikke bare rigtig god, den er også særlig i form af den specielle kystsikring, der er lavet som små lagunerm der også beskytter stranden mod strøm. Vest for Næsby Strand ligger et større skovområde, der også gemmer på det smukke Vindeholme Slot. Lollands største by Nakskov ligger ca. 15 minutters kørsel fra Næsby.  

Den lollandske sydkyst er essensen af Vandkantsdanmarks, og her på kanten af det danske rige, er der ikke bare højt til himlen og langt til naboen, men også masser af spændende seværdigheder og attraktioner. Ikke langt fra Næsby Strand er der dømt tropestemning året rundt i det store vandland, Lalandia, og på nordsiden af Lolland er der en sjælden mulighed for at komme helt tæt på savannens vilde dyr i Knuthenborg Safaripark.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Næsby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Næsby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Næsby

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Næsby

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Næsby. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Lolland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Næsby

1. Skjult perle på Lollands sydkyst

2. Midt i naturskønne omgivelser

3. Tæt på fremragende badestrand

3 populære attraktioner i nærheden af Næsby

1. Dodekalitten

2. Knuthenborg Safaripark

3. Danmarks Sukkermuseum

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.