Feriebolig i Kroatien

Oplev og udforsk skønne Kroatien, der især er kendt for azurblå bølger, middelhavsklima, spændende seværdigheder og attraktioner, og et hav af charmerende øer. Drømmer du om ferie langs krystalklare kyster, så er Kroatien og dets knap 6.000 km. lange kyststrækning langs Adriaterhavet et oplagt bud.

Sammen med NOVASOL finder du altid tusindvis af unikke feriehuse, luksusvillaer og lejligheder i det meste af Kroatien og for enhver smag. Vi har for eksempel masser af skønne ferieboliger med pool, spa og andre skønne faciliteter. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den feriebolig i Kroatien, der passer til lige netop dig og din drømmeferie.

Vores ferieboliger i Kroatien er desuden omfattet af det koncept, vi kalder "All Inclusive". Det betyder, at slutrengøring, sengetøj, håndklæder, forbrugsomkostninger og turistskat er inkluderet i den lejepris du ser, når du booker din feriebolig.

ferie i Kroatien

Populære feriehuse i Kroatien

Loading...

Kroatien Adriaterhavets perle

Kroatiens geografiske beliggenhed gør landet til noget helt særligt. Den smukke natur, de mange kulturelle seværdigheder og den gæstfrie befolkning, gør Kroatien til den 'perfekte' feriedestination uanset om du er til eventyr og oplevelser eller afslapning ved poolen. Og så er Kroatien i øvrigt også et af de mest solrige lande i hele Europa.

Du kan også leje en feriebolig på en af Kroatiens utallige øer - store som små. De idylliske øer finder du langs kysten helt fra Kvarnerbugten til Syddalmatien og der er over 1000 af dem. På en stor del af øerne udlejer NOVASOL privatejede ferieboliger med alle tænkelige faciliteter.

Drømmer du om at solbade og springe ud i Adriaterhavets krystalklare bølger, så er øen Brač  med sine fantastiske strande og utallige vandsportsaktiviteter et oplagt valg. Ønsker du lidt mere gang i den, kan øen Hvar, hvor der både er idylliske strande og charmerende middelalderbyer, anbefales. Andre spændende øer er Pag, som er en kendt for sin festlige stemning, øen Rab, hvor der er god mulighed for kultur efter turen på stranden og øen Lošinj, der en af de mindste beboede øer i Kroatien. Og en af de mest charmerende.

Selvom de fleste tager til Kroatien for de dejlige strande og solens stråler, så byder landet på meget mere bare det. Tag en tur forbi Rovinj i Istrien, der blev bygget af venetianerne, eller besøg det romerske amfiteater i Pula. En tur forbi Dubrovnik kan bestemt også anbefales, da byen byder på aktivitetsmuligheder for både små og store, samt en række paladser og byens smukke katedral.

Populære destinationer i Kroatien

Kroatien byder på et fantastisk ferieliv, uanset hvor du vælger at leje feriehus. Langs kysten er halvøen Istrien det mest populære sted at leje feriebolig i Kroatien, da området byder på alt det, der gør Kroatien unikt og smukt. Lejer du en feriebolig i Istrien, er du tæt på et hav af ferieaktiviteter og seværdigheder i et naturskønt område, som byder på nogle af landets bedste strande.

Øst for Istrien finder du Kvarnerbugten, der især er kendt for sine mange øer og sin centrale geografiske placering, hvilket har medført at mange forskellige kulturer har sat sit præg på regionen gennem tiden. Lejer du en feriebolig ved Kvarnerbugten, er du aldrig langt fra fantastiske strande og et rigt kulturliv, samt utallige fine øer.

Længere mod sydøst finder du regionen Dalmatien. Lejer du en feriebolig i Dalmatien, kan du glæde dig til en pragtfuld ferie ved en af Europas smukkeste skærgårde. Udover dette byder området på spændende historie, samt en række børnevenlige badestrande og attraktioner.

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968

Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med dig på hele rejsen - både før, under og efter -, så du altid føler dig i gode hænder, når du holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.