Feriehuse på øen Krk

Øen Krk er Kvarnerbugtens og Adriaterhavets største ø. Hvis I er på jagt efter gyldne sandstrande, smukke naturomgivelser og en spændende kulturhistorie, så er et af vores feriehuse på Krk måske noget for jer! Romerne har haft stor indflydelse på meget af Kroatien og her er Krk ingen undtagelse, da her findes romerske fæstninger og bygninger helt tilbage fra det første århundrede. Det milde middelhavsklima betyder at I kan nyde Krks mange glæder hele året rundt. Hos NOVASOL kan I vælge mellem et bredt udvalg af feriehuse i hele Kroatien og vores feriehuse på øen Krk findes også i forskellige grader af luksus, så det er bare om at finde det feriehus der passer bedst til jeres ferie!

Lej feriehus på Krk

Populære feriehuse i Krk

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Krk

Loading...

Feriehuse med pool i Krk

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Krk

Loading...

Oplevelser fra jeres feriebolig på Krk

De talrige minder fra forskellige tidsepoker er værd at bemærke. Her har boet mennesker i over 2000 år fra flere forskellige folkestammer og øens lange historie viser sig i de mange kirker, borge og ruiner især omkring øens hovedby Krk, men også i befolkningens traditioner og fester. På grund af traditioner, folkedragter, håndværk, arkaisk fortællertradition, sange og folkeviser er Krk etnografisk set specielt interessant. I de varme sommermåneder fra juli til august kan I f.eks. opleve den store sommerfestival, hvor traditionerne og folkets festlige humør virkelig træder igennem. Hvis I er ude efter store seværdigheder og attraktioner fra jeres feriebolig, bør I først søge mod hovedbyen Krk. Her venter først og fremmest storslåede bygninger såsom katedralen der tårner over alle byens huse og det firkantede tårn, der tidligere var del af et slot. Krk har også gode forbindelser til fastlandet, både via Krk-broen og med færgeforbindelserne Baska-Lopar (Rab) og Valbiska-Merag (Cres), så I løber næppe tør for udflugtsmuligheder på jeres ferie på Krk.

Badeferie på Krk

Badeferie med et feriehus ved Krks idylliske kyst

Med et feriehus på øen Krk kan I dog opleve meget mere end historie. Krks kyst består nemlig af gyldne sandstrande, der inviterer til en badeferie i det krystalklare Adriaterhav. Størstedelen af øens strande er markeret med det blå flag, der garanterer gode badeforhold for hele familien. Øen byder på bredde sandstrande med liggestole, livreddere og butikker, men ønsker I mere fred og privatliv, kan I også finde små vige og bugte uden besvær, hvor I måske kan få hele stranden for jer selv! Især på de større strande finder I et væld af aktivitetsmuligheder, specielt i form af vandsport, da I kan surfe, snorkle, dykke, stå på jetski eller spille beachvolley i vandkanten. Hvis I rejser med børn kan det anbefales at tage en tur til øens Akvarium Akvarij Baška, hvor I kan få et indblik i livet under vandet omkring øen. Et feriehus på Krk er perfekt til en afslappende ferie fyldt med sjove strandaktivteter, solbadning og rolige stunder, det er bare om at finde en feriebolig på Krk der kan opfylde jeres ønsker.

Feriehuse på Krk i naturskønne omgivelser

Kystområdet i sydvest er beskyttet af nåleskove og egner sig godt til at hvile ud efter en lang dags strabadser. Den flade, skovklædte, frugtbare og beboede del af øen ligger nord for Vrbnick-Punat. De højestliggende områder på Krk er hovedsageligt ubevoksede, og kun delvist dækket af skov. Rundt omkring på øen i de grønne skove og nær forskellige byer kan I udforske eventyrlige huler og stalagmitgrotter.  Hulerne, borgene og gravhøjene nær Malinska, Baska, Dobrinj eller Vrbnik er bestemt et besøg værd. Hele regionen er kendt for sine naturseværdigheder og det skønne klima der præger landet. Hos NOVASOL kan I leje mange forskellige ferieboliger ved Kvarnerbugten. Generelt er udbuddet af ferieboliger i Kroatien stort og I vil ikke blive skuffet, hvis I vælger at holde næste ferie på øen Krk, hvor vores udvalg bestemt også er varieret.