Feriehus på Pag

Øen Pag er den femte største ø ved den kroatiske kystlinje. Pag er omtrent 60 kilometer lang og mellem 2 og 10 kilometer bred. Så selv om øen kun er godt 284 km2, så vil I altid kunne fylde feriedagene ud med masser af spændende, unikke og dejlige oplevelser, når I holder ferie i et feriehus på Pag. I kan både glæde jer til oplevelser på selve øen samt på fastlandet, som I nemt kan komme til.

Lej feriehus på Pag - den smukke ø i Adriaterhavet

Populære feriehuse i Pag

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pag

Loading...

Feriehuse med pool i Pag

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pag

Loading...

Nyd de skønne strande på Pag

Uanset hvor I lejer et feriehus på Pag er der ikke langt til dejlige strandområder og det smukke blå hav. 

Cirka 5 km fra øens hovedby Pag, finder I stranden Bosana. Som så mange andre steder i Kroatien, består selve stranden af småsten. Stranden ligger en smule isoleret og som regel er her stille og roligt. Fra stranden kan I nyde den smukke udsigt til Velebit bjergene. 

Alle vil elske en tur til Cista strand, sm ligger ca. 5 km fra byen Novalja. Den lange og brede strand kan benyttes af alle badeglade gæster. Børnefamilier vælger ofte denne strand pga. af det fine underlag af bitte små sten og ikke mindst pga. det klare vand. Ved Cista strand er der en restaurant samt mulighed for, at leje pedalbåde. 

På den nordlige del af Pag kan I besøge stranden Planjka - Trincel. På stranden er der flere faciliteter som brusere, omklædningsrumd samt toiletter. Til børnene er der vandrutsjebaner samt en mindre legeplads. I kan også leje solsenge. Her kan hele familien nemt bruge flere timer på afslapning og leg i det lækre vand. 

Foruden disse tre strande kan I også besøge; Smokvica Vlasici strand, Mandre strand samt Simuni strand. Hele vejen rundt om øen møder I det smukke, krystalklare vand, som Kroatien er så kendt for. Vandet indbyder naturligvis til forfriskende svømmeture på de varme sommerdage. Vandsport er også populært, når der lejes feriebolig i Kroatien. Snorkelture, dykning, sejlads, surfing og ture på paddleboards er altid sjovt at afprøve, og det klare vand giver altid fine oplevelser.

Lej feriehus på Pag og få unikke oplevelser for alle sanser

Mens I holder ferie i et feriehus på Pag, så kan det anbefales at bruge noget af tiden på, at udforske hele øen. Landskabet på Pag er noget særligt. Kommer man til Pag i bil, via broen Paski Most, ser man et landskab, som kan få en til at overveje, om man er på afveje. Landskabet ligner nemlig mere et udsnit af Månens overflade end en sydeuropæiske ferieø. Men ingen panik - I er på vej mod Pag. På jeres ture rundt på øen vil I dog også se mere grønne og frodige områder.

På de grønne områder vil I helt sikkert også møde nogle af øens mest berømte beboere, Paski lammene. Pag er berømte for lammekødet, som nogle siger er det bedste i Kroatien, mens andre ikke tøver med at udråde det, til det bedste lammekød i verden. Man mener, at det skyldes den høje saltkoncentrationen på øen. Netop saltproduktion er endnu en ting, som Pag er kendt for. I vil på vejen mod hovedbyen Pag, se de flade marker, hvor salten produceres. I supermarkederne kan I købe det lokale salt som findes i flere varianter, bl.a. hvidløgssalt, som passer perfekt til tilberedningen af lam og andet kød. Som tilbehør til lammekødet bør I prøve den Paski sir, som er ost lavet på fåremælk. Osten får sin lækre smag fra de urter, som fårene spiser ude på markerne. Derudover gnides osten i olivenolie, inden den ligges til modning. Prøv selv at tilberede et rigtig Pag måltid med lam, ost og vin fra øen, som I kan nyde på terrassen ved jeres feriehus på Pag - mere autentisk bliver det ikke.

Der er et feriehus på Pag til alle

På Pag er der et bredt udvalg af såvel feriehuse som ferielejligheder. Der vil altså være en passende feriebolig uanset om I er en lille eller stor grupper, som gerne vil opleve det særlige ø-liv på en af Kroatiens skønne øer. En stor del af ferieboligerne på Pag har adgang til enten en fælles eller en helt privat udendørs pool. En feature som mange sætter stor pris på, især henover de varme sommeruger. 

Boligerne ligger fordelt på stort set hele øen. Det betyder også, at I selv kan bestemme, om I vil leje et feriehus tæt på bymiljø eller om I hellere vil holde ferie med langt til nærmeste nabo. Vil I gerne være tæt på en lidt større by, så tag et kig på ferieboligerne nær byen Pag eller Novalja. Her kan I besøge flere historiske attraktioner, spise god mad på de lokale restauranter samt opleve det autentiske liv på Pag. 

Falder i pladask for det kroatiske ø-liv, kan I glæde jer over, at der er et stort udvalg af ferieboliger i Kvarnerbugten, hvor I finder flere skønne øer. 

Lej et af de private feriehuse fra NOVASOL på Pag, og se frem til en ferie med mange unikke oplevelser samt muligheden for, at slappe helt af i de smukke omgivelser.