Feriehuse i Karlobag

For dem der er bekendte med Kroatien er det ikke nødvendigt at nævne Karlobag, da de måske allerede ved, hvor skønt et feriemål det er – især når man lejer et feriehus i Kroatien som indkvartering. Mange af vores NOVASOL-kunder foretrækker at leje et af vores feriehuse i Kvarnerbugten ved Karlobags kyst for at nyde denne perle på den kroatiske riviera, som ligger ved foden af Velebit-bjergene. Disse bjerge er cirka 42 km lange, og kyststrækningen imponerer ikke kun med strande, men også med smukke landskaber, der kan opdages til fods eller med båd. Nyd det klare vand, den smukke natur og de gamle bygninger under din ferie i Kroatien.

Feriehuse i Karlobag

Populære feriehuse i Karlobag

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Karlobag

Loading...

Feriehuse med pool i Karlobag

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Karlobag

Loading...

Aktiviteter og attraktioner i Karlobag

Selvom det kan være svært, kan det betale sig at forlade ens feriebolig for at dykke ned i Kvarnerbugtens historie. Der findes gamle kirker og klostre, der alle er et besøg værd, mens det imponerende bibliotek i Den Hellige Josefs-klosteret kunne være af særlig interesse under din ferie i Kroatien. For sportsentusiasterne tilbyder bjergene og havet mange muligheder for fritidsaktiviteter, men der er også andre faciliteter, herunder basketballbaner, tennisbaner, surfing og dykkerområder og swimmingpools, ellers er der også rig mulighed for at tage en løbetur, cykle eller klatre.

Fra din feriebolig i Kroatien i byen Karlobag tager det ikke mere end et par minutter at komme ind til centrum af byen, der byder på talrige restauranter, barer og caféer, som er kendt for deres velsmagende, lokale delikatesser. Smag nogle fantastiske retter af frisk fisk og kød af højeste kvalitet, ledsaget af de berømte, lokale vine fra Kvarnerbugten. Et feriehus i Kvarnerbugten er også et godt udgangspunkt for udflugter, især dagsture til øerne Pag og Rab, der let kan nås med båd eller færge.

Udflugter i Kvarnerbugten

Øen Pag ligger meget tæt på vores feriehuse i Karlobag, så hvorfor ikke brug noget tid på at udforske de smukke strande, hvis vand også bliver kaldt for ”det turkisblå vidunder” på din ferie eller tag på en dagstur til øen Rab, hvor man kan besøge stranden "Paradis" - navnet alene typer poå at det vil blive en fantastisk stranddag. Oplev Plitvice nationalpark, der har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1970, på din ferie. Tag på vandreture gennem de betagende scenerier i parken, hvor du kan tage billeder af spektakulære vandfald og kalkstensformationer omgivet af farverige søer. Du kan også opleve mange dyr, som væsler, los, ørne, bjørne og ulve. Afslut dine aftener i et af NOVASOLs feriehuse i Kroatien med et lækkert måltid på din private terrasse.