Ferieboliger på Sardinien

Drømmer I om en varm og solrig badeferie i Italien, burde i leje en feriebolig på Sardinien, kan I glæde jer til den tropiske vegetation, havet og det varme klima som gør, at Sardinien minder om en caribisk ø. Når I lejer en feriebolig på Sardinien, venter der jer et vidunderligt landskab med skønne sandstrande, den gådefulde Nuraghi-dal, med monumenter fra bronzealderen og grønne naturområder med et rigt dyreliv. I vil også komme til at stifte bekendtskab med en spændende og udsøgt madkultur.

Hold badeferie ved azurblå hav fra et feriehus på Sardinien

Populære feriehuse i Sardinien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sardinien

Loading...

Feriehuse med pool i Sardinien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sardinien

Loading...

Farverige ferieoplevelser på Sardinien

I vil blive betaget af farverne der omgiver jeres feriehus på Sardinien - det smaragdgrønne hav, det hvide sand og de vidunderlige bugter, der putter sig i det skønne landskab. Med et feriehus på Sardinien får I den perfekte base for, at opleve det fantastiske område ved smaragdkysten Costa Smeralda, se de rosa flamingoer i parken Molentargius, ved at tage på delfinsafari langs kysten hvor I kan opleve de skønne dyr på helt tæt hold.

Gå på opdagelse i Sardiniens mange gamle byer fra jeres feriehus i Italien

Opdag mulighederne på Sardinien.

Har I lyst til at holde en aktiv ferie, er Sardinien det perfekte valg, især den nordvestlige de af øenl. Her finder I bl.a. cykling, dykning, windsurfing, golf og ridning. I kan også sejle til øen Maddelena eller vandre i nationalparken Gennargentu. Når I lejer et feriehus eller en ferielejlighed på Sardinien, får I også mulighed for at udforske spændende steder byer som Alghero med sin charmerende bykerne, den pittoreske by Bosa og den moderne havneby Cagliari.

Når I lejer en feriebolig på Sardinien, ja generelt i hele Italien, bliver maden helt automatisk en central del af ferieoplevelsen. Traditionelle retter som grillstegt pattegris, hummer, tunfisk fra Carloforte og den lækre muslingesuppe, vil blive jeres nye livretter. Prøv også den lagrede fåreost Pecorino, den trditionelle ost Cazu Marzu og de udsøgte lokale vine Vermentio, Torbato og Connonau

Lej feriehus med pool og havudsigt på Sardinien

Unikke feriehuse og lejligheder på Sardinien

Når I lader et feriehus danne rammen om jeres ferie i Italien, kommer I helt tæt på den lokale atmosfære. Alle NOVASOLs ferieboliger er privatejede, hvilket giver en stor variation. I kan derfor frit vælge, om I ønsker et feriehus med en privat pool, en bolig med en dejlig havudsigt samt masser af andre faciliteter. Alle vores ferieboliger på Sardinien råder over eget køkken, så I har mulighed for at tilberede lækre retter, af de friske, lokale råvarer.

NOVASOLs ferieboliger i Italien

Alle NOVASOLs ferieboliger i Italien er håndplukkede af vores personale og bliver jævnligt inspiceret. Vi har desuden vores egne lokalkontorer rundt omkring i landet, som garant for jeres tryghed og sikkerhed. Derudover får I automatisk en tryghedspakke med, når I lejer en feriebolig gennem NOVASOL. Vi glæder os til at byde jer velkommen i en feriebolig på Sardinien.