Feriehuse i Campanien

Campania er en af mest livlige og smukke ferieregioner i Italien, der med sin smukke natur og glimt af havet, dets magiske kystlinje med azurblå vand, dets historie, kultur og kunst giver jer en uforglemmelig ferie. Landskaberne i Campanien er karakteriseret ved lange og smukke kystlinjer, vige og bugter, hvor i kan ligge håndklædet og hoppe i vandet. I kan også leje et feriehus på øerne Ischia og Capri, og såleds virkeligt opleve Middelhavet og de mange maleriske landsbyer. I Campanien har i mulighed for at leje feriehuse, der har udsigt til Amalfikysten

Hold ferie i Calabrien og se de smukke italienske kyster

Populære feriehuse i Campanien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Campanien

Loading...

Feriehuse med pool i Campanien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Campanien

Loading...

Lej et feriehus i Campanien og oplev den smukke natur

Campania-regionen byder på spektakulære landskaber, der år efter år betager sine gæster. Et feriehus her, vil helt sikkert give jer en uforglemmelig ferie. De mange vidunderlige byer, de lange og børnevenlige strande, havet, og ikke mindst den gode mad og vin giver jer uendelige ferieoplevelser. I Campanien kan i opleve naturlige termiske områder, hvor der er moderne kurbade og wellness, som i kan opleve. Disse er blandt andet Ischia, Pozzuoli, Castellammare di Stabia, og mange andre.

Campanien er fyldt med historiske vartegn, hvoraf mange er helt tilbage fra Romerigets tid. Talrige arkæologiske udgravninger vidner om en fortid, med doriske templer, græske og romerske bade og ikke mindst gamle villaer. Det er en paradis for den historieinterreserede feriegæst.

Oplev amalfi og amalfi kysten på jeres ferie i Italien

Besøg storbyer som Napoli, på jeres ferie i Campanien

Lejer i et feriehus i Italien, omrking Campanien kan du nemt besøge den smukke by Napoli! Du kan slentre gennem byens gader, besøge sine Basilica di San Gennaro, de spanske kvarterer, der kan dateres tilbage til det sekstende århundrede og er bygget til at rumme en spansk hær. I kan også se San Severo Kapellet, bygget i barokstil, og meget mere!

Et must at opleve når i lejer et feriehus i Campanien, er Amalfi, en smuk by, der er et af de mest berømte turistmål på Amalfi kysten. Den engang så vigtige havneby er notorisk kendt for sin skønhed, som det kan ses på billedet herover. Det er faktisk en af foretrukne destinationer for italienerne selv, der i løbet af sommeren kommer fra nær og fjern. Hos NOVASOL kan du faktisk også leje feriehuse i Amalfi. Men det er om at være hurtigt ude, for byen er efterspurgt om sommeren. Fra Campanien har i heller ikke længere end 3-4 timer til Rom, hvis i er i bil, vel at mærke. 

En anden oplevelse som er et must, hvis i besøger Campanien, er byen Pompeii. Pompeii er speciel, fordi den i år 79 blev dækket til af lave fra vulkanen Vesuv. Pompeii ligger nemlig ved foden af Vesuv, og nu er et arkæologisk område som er bevaret og vedligeholdt. I kan se de mange ruiner og faktisk er der også hele huse, som frit kan udforskes. Pompeii fortjener et besøg, hvilket i nemt kan gøre fra et af vores feriehuse i Campanien.

Oplev Pompeii på jeres sommerhusferie i Campanien

Mad, vin og oplevelser fra et feriehus i Campanien

Lejer i et feriehus i Campanien, vil i befinde jer i et sandt mad-mekka! Den mest berømte specialitet er, som de fleste sikkert ved, pizza. I Campanien er den ofte lavet efter autentisk og lækre napolitansk tradition, fuld af lokale ingredienser fra regionen, såsom bøffelmozzarella, tomat, basilikum og ofte med fisk eller skaldyr fra Middelhavet. Lækre spaghettiretter, ses også på et hvert menukort. Den regionale køkken i Campanien er også fuld af lækre pastaretter, primært med fisk og skaldyr! Spændende specialiteter i kan prøve er marineret ål, spaghetti med skaldyr og krydrede muslinger; Hvis I foretrækker kød, i stedet, kan I smage Paccheri med kødsovs, aubergine parmigiana, caprese og gnocchi alla sorrentina.

I Campanien er der sommeren igennenm særlige begivenheder, hvor alle kan deltage! Hele sommeren kan du deltage i mad- og vin-festivaler, hvor i kan smage de typiske lokale retter. I kan også tage til Napoli Street Festival. I den første weekend i maj afholdes den berømte San Gennaro procession, en madfestival i Napoli. Med et feriehus i Campanien vil i altid kunne finde nye og spændende steder at opleve. Fra jeres sommerhus kan i beundre landskabet, gå lange og afslappende ture ved havet og hygge jer i de mange hyggelige byer. Hvis i vil opleve mere af Syditalien, kan i leje et feriehus i Lazio eller ferielejlighed i Puglia! Feriehuse i Italien er ekstremt populære, især om sommeren, så for at få det størst mulige udvalg, skal i være ude i god tid. Book jeres næste feriehus hos NOVASOL allerede i dag og få en dejlige ferie for hele familien.