Charmerende feriehuse i Cilento

Cilento ligger lige rundt om hjørnet fra Amalfikysten, og er en af Italiens bedst bevarede hemmeligheder. Denne lille perle, i den sydlige del af området Campanien, har kyststrækning ud til det Tyrrhenske hav og er mindst lige så betagende som Amalfikysten, men knap så besøgt og med et noget lavere prisniveau.

Feriehus med pool Cilento

Populære feriehuse i Cilento

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Cilento

Loading...

Feriehuse med pool i Cilento

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Cilento

Loading...

En himmelsk ferie i Cilento

Her er simpelthen magisk smukt med bløde bakker, grønne olivenlunde og en vidunderlig kyststrækning med gyldne sandstrande og krystalblåt hav. Ved kysten ligger de pittoreske fiskelejer som perler på en snor og lidt inde i landet, putter charmerende landbyer sig imellem olivenlundende.  Når I lader en feriebolig i Cilento danne rammen om jeres ferie i Italien, kan I forvente masser af enestående, autentiske oplevelser. Cilento har nemlig ikke mindre end 3 seværdigheder, som er optaget på UNECOS Verdensarvsliste. NOVASOLs feriehuse i Cilento ligger både ved kysten og i de små pittoreske landsbyer i bjergene.  Unset hvor I vælger at holde ferie, er I helt sikre på, at opleve en autentisk atmosfære og idylliske omgivelser. I kan også vælge en feriebolig med pool, hvis I vil have mulighed for en dukkert, lige uden for feriehusets dør.

Kysten i Cilento

Ferie i Cilento for strandløver og badenymfer

Der findes utrolig mange skønne strande ved Cilento kysten, så her får I blot et lille udpluk. Hold også øje med de små både i kystbyerne. De sejler ofte over til helt utrolig smukke og uberørte strande om morgenen og retur sidst på dagen. I kan simpelthen tilbringe hele dagen på en isoleret, paradisisk strand med gyldent sand og azurblåt hav.

Her kan I læse om tre af de skønne strande, som I kan besøge mens i holder ferie i Campanien

  • Cala d´Arconte beach: Gylden sandstrand omgivet af klipper og duftene pinjetræer. Vandet er meget rent og relativt dybt, så stedet er ikke egnet til småbørns familier.

  • Cala Bianca beach: Denne vidunderlige strand blev i 2013 kåret som Italiens smukkeste strand. Vandet er azurblåt og helt klart og her kan I være i fred. Man skal nemlig vandre et stykke for at komme til bugten, alternativ kan den nås i båd.

  • Marina di Ascea beach: Lang, bred sandstrand med masser af faciliteter og krystalklart vand. Her kan I også leje liggestole og strnaden egner sig også til børnefamilier.

By ved Cilento

Hvor skal I bo Cilento?

Hvis I lader en ferielejlighed i Cilento danne rammen om jeres sommerferie i Italien, kan I både vælge at bo direkte ved kysten eller lidt tilbagetrukket i bjergene. Uanset hvad I vælger, bor I smukt midt i den underskønne natur og i en autentisk atmosfære. Den smukke kystby Castellabate ligger direkte ved kysten og har et meget seværdigt, historisk centrum samt nogle skønne badestrande. Castellabate er omgivet af små fiskelandsbyer, hvor I også finder skønne ferieboliger. Vil I have ro og fred og bo i pittoreske omgivelser, kan I vælge San Mauro Cilento, som er en hyggelig, gammel landsby, der ligger omgivet af olivenlunde med en enestående udsigt over kysten og det glitrende hav.

Hvad kan man opleve i Cilento?

Cilento området har status som nationalpark og for naturelskere er området et rent mekka. Uanset hvor I vælger at leje en feriebolig i Campanien, finder I skøn natur, men få steder er ligeså betagende som Cilento kysten. Når I udforsker området, støder I på en mangfoldighed af dyre- og planteliv.  Enestående udsigtspunkter, skønne badebugter og spændende grotter. De lokale turistinformationer vejleder gerne vedr. cykel- og vandreruter, når I vil ud i det blå. I bør også besøge templerne ved Paestrum, der er på UNESCOs verdensarvsliste. De 3 velbevarede templer er bygget af græske kolonister og er opkaldt efter havguden Poseidon. Andre seværdigheder på Unescos verdensarvsliste er Vallo di Diano og Albumi.

Ingen ferie i Italien uden mad og drikke….

Når I lejer en feriebolig i Campanien kan I glæde jer til det italienske køkken. Hver region har sin egne specialiteter og det gælder selvfølgelig også Cilento. Udover et bredt udvalg af restauranter og taverner i alle prislejer, kan I besøge det lokale marked og handle ind af de solmodne grøntsager og spændende specialiteter. Prøv f.eks. de hvide figner, der er specielle for netop dette område, eller den berømte bøffel mozzarella, der produceres lokalt.

I skal vælge en feriebolig i Cilento, hvis I ønsker en badeferie kombineret med masser af autentiske oplevelser natur- og kulturoplevelser i idylliske omgivelser.