Feriehuse i Abruzzo

Lejer I en feriebolig i Abruzzo, regionen i det centrale Italien, vil I have mange forskellige valgmuligheder samt et utal af gode ferieoplevelser i vente. Som feriegæster kan I vælge en feriebolig i bjergene eller at bo nær kysten. Udvalget af ferieboliger i Italien er meget varieret og det samme gør sig gældende i denne region.

Abruzzo storia i Abruzzo

Populære feriehuse i Abruzzo

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Abruzzo

Loading...

Feriehuse med pool i Abruzzo

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Abruzzo

Loading...

Aktiviteter i Abruzzo

Regionen har både havet og bjergene, hvilket betyder, at der er masser af aktiviteter at kaste sig ud i. Tag på udflugter op i bjergene, eller besøge de lokale skisportssteder i løbet af vinteren. Er I på udkig efter ren afslapning og høje temperaturer, så skal I vælge at besøg strandene i løbet af foråret og sommeren. Der er også masser af kulturelle muligheder når I holder ferie i Abruzzo. Interessante museer og monumenter venter bare på jeres besøge. Afhængig af hvilken tid på året i besøger Abruzzo, kan I selv bestemme om det skal være en badeferie ved den italienske kyst, en aktiv ferie i bjergene eller en storbyferie i en af de mange spændende italienske storbyer. Med sommerhusudlejning hos NOVASOL ligger alle muligheder for en god ferie i Italien åbne. Book jeres feriehus i Italien allerede i dag.

Abruzzo nationalpark er en god ferieoplevelse

Historiske byer i Abruzzo

Abruzzo-regionen er ikke kun en grøn region, men også et område, der byder på en rig historisk og kunstnerisk arv. En af de smukkeste byer er utvivlsomt L 'Aquila. Desværre er meget af det historiske centrum blev ødelagt efter et tragisk jordskælv, men der er stadig meget at opleve. Vi anbefaler også de interessante byer Atri, en de ældste italienske byer, Chieti, Teramo, Campli, Sulmona og mange andre. Book en feriebolig i Abruzzo, en ferielejlighed i Sulmona, ved Scanno søen eller ved havet og udforske denne smukke region.

nyd et glas vin i jeres sommerhus i Abruzzo

Nationalparker og smukke landskaber

Besøg en af nationalparkerne eller et af de naturbeskyttede områder. I vil uden tvivl finde frem til en lille, skøn oase hvor I kan nyde roen og den smukke natur. At flotte naturoplevelser kan nævnes; Nationalparken i Abruzzo, Gran Sasso og Maiella, som alle er dejlige steder at besøge i løbet af jeres ferie, hvis I elsker at opleve ukendte naturperler og et andet dyreliv.

Klimaet er meget speciel i Abruzzo og elsket af mange feriegæster. Om sommeren er vejret varmt og tørt, mens vinteren er kølig pga. af de kolde vinde som kommer fra bjergkæden Appenninerne. Der er også mulighed for betydelige snefald, hvilket gør dette til en malerisk destination i de kolde måneder.

Madkultur og specialiteter

Den lokale kogekunst i Abruzzo omfatter mange specialiteter, herunder kager, pastaretter med æg som maccheroni alla chitarra, kødretter og produkter af forskellig art som svampe og trøfler. Ostene fra området er også meget berømte, og regionen tilbyder et bredt udvalg. Nyd disse regionale produkter i de mange og varierede restauranter i Abruzzo, eller være eventyrlysten og prøv at tilberede de lokale retter i jeres egen ferieboliger i Abruzzo. I Abruzzo er vin også en delikatesse, I kan for eksempel nyde lokale Abruzzo-vine på en af de mange vingårde, eller tage et glas i haven, mens I nyder solen gå ned i horisonten.