Feriehus i Emilia-Romagna

Emilia-Romagna, er en skøn ferieregion i Italien, der tilbyder sine feriegæster et spektakulært smukt og malerisk landskab, hvor havet og bjergene, der er utroligt ikoniske for det smukke naturlandskab i Norditalien, danner rammerne for ferien. Hvis familien er til afslapning og underholdning, er Adriaterkysten et perfekt at leje feriehus i Italien. Her er kendte steder som Rimini, Riccione, Cattolica, Milano Marittima. For bjergelskere er der mange gode udflugtsmål som for eksempel Mount Fumaiolo og Mount Cimone. Der er rig mulighed for både at holde en skøn badeferie ved Adriaterhavet, men også holde en aktiv ferie i bjergene med cykelture, vandreture og meget mere

Lej et feriehus i Emilia Romagna i Italien

Populære feriehuse i Emilia-Romagna

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Emilia-Romagna

Loading...

Feriehuse med pool i Emilia-Romagna

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Emilia-Romagna

Loading...

Aktiviteter nær feriehuset i Emilia-Romagna

For dig der elsker spa- og kursteder og vil have mulighed for at bade, er de mest populære områder Salsomaggiore og Bagno di Romagna. I parkerne, i bjergene og i naturreservaterne er der rig mulighed for vandreture, kajak roning, mountainbiking, ridning og mange andre sportsaktiviteter. Naturen er fantastisk i denne del af Italien og kun fantasien sætter grænser for hvad en dag kan indeholde. Et godt ferietip er at besøge en af de mange små hyggelige, fisker eller bjerglandsbyer i området. Således vil i virkelig kunne opleve den lokale kultur og se små enestående seværdigheder, der ikke er nær så turistede som eksempelvis Katedralen i Emilia-Romagna.

Lej sommerhus i Italien og oplev Emila Romagna

Byer ved Emilia-Romagna

Kunstbyerne Bologna, Parma, Piacenza, Modena og Ravenna, som er de vigtigste hvis man vil se de otte monumenter der høre til Unescos verdensarv, har også mange spektakulære attraktioner. Besøg for eksempel Bologna Asinelli tårnet eller Estense slottet i Ferrara.

Mad, vin og ferieoplevelser i Emilia Romagna

Køkkenet i Emilia Romagna kan byde på utallige lækre og smagfulde fristelser, som varierer fra de forskellige steder, fra rustikke steder til landsbyer i maritime omgivelser ved havet. Lokale retter, ingredienser og ældgamle traditioner bringer Tortellini, Piadina (ligner pitabrød), Parmaskinke, Balsamico eddike og den velkendte Parmesan på bordet. En utrolig populær og sikker vinder for selv de mindste feriegæster er dog en klassisk ægte italiensk stenovns pizza, hvorpå i finder de bedste råvarer fra lokale producenter, så som mozeralla, parmaskinke og tomatsauce. På næsten ethvert menukort i Italien kan i finde en pizza. Derudover byder Emilia Romagna regionen også på lækre vine. I kan for eksempel smage en lækker Lambrusco, Malvasia eller Barbera vin. NOVASOL sommerhusudlejning har masser af feriehuse i Italien. Se vores store udvalg allerede i dag.