Feriehuse ved Emilia Romagna kyst

Denne fantastiske kyststrækning, hvor strandende ligger i næsten ubrudt række, er måske Italiens mest populære område til en badeferie. Ikke mindst Rimini er et af de klassiske og velkendte feriemål, for dem der vil hvis man vil nyde solen om dagen og feste om natten. De velplejede strande med række efter række af kulørte strandstole, lokker hvert år masser af gæster til at nyde en afslappet ferie i sydens sol – men Emilia Romagnas kystområde byder på meget andet. I Rimini og Riccione er der fart på døgnet rundt!  I skal ikke regne med at få stranden for jer selv, da begge steder er meget velbesøgte i højsæsonen. Her har I altid udkig til strandløver og badenymfer, der tripper op og ned af stranden for at se og blive set. I Ferrara og Ravenna leves livet mere tilbagelænet og der er mulighed for både natur oplevelser og kulturelle indslag mellem strandbesøgene. Er I en børnefamilie, vil I trives overalt pga. af de meget børnevenlige strande og den smilene og gæstfri befolkning.

Feriehus i Italien

Populære feriehuse i Emilia-Romagna kyst

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Emilia-Romagna kyst

Loading...

Feriehuse med pool i Emilia-Romagna kyst

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Emilia-Romagna kyst

Loading...

Områder og strande i langs Emilia Romagna kysten

Rimini: Helt sikkert danskerne favorit, men italienerne kommer her altså også selv. Mange italienske familier lejer en lejlighed, hvor mama og børnene bor hele sommeren, og så kommer familiens overhoved på besøg i weekenden. Rimini er en livlig by og man udtænker konstant nye måder at underholde byens gæster på, her kommer I ikke til at kede jer!  Her er Beach partys, diskoteker, fitness, alle former for sport og alt fra Fast Food til dyre fiskerestauranter. I Rimini leves livet døgnet rundt og byens livlige atmosfære og de mange aktiviteter tiltrækker især familier med lidt større børn.

Riccione: Ti kilometer syd for Rimini finder i Riccione. Byen, der kaldes ”Adriaterhavets grønne perle”, er kendt for sin elegance og boblende atmosfære. Bade og byliv er i hovedsædet, men også byens shopping gader bliver flittigt besøgt, når man vil lade sig inspirere af de sidste nye trends indenfor mode. I finde også flere spændende vandparker i nærheden, hvor I kan få et sug i maven i de drabelige vand rutsjebaner.

Ferrara: Lidt mindre gøgl og meget mere kultur præger Ferraras små badebyer. Her leves livet i et afslappet tempo og strandende er knap så fyldte. Det charmerene bagland byder på smukke dale, fyrreskove og ikke mindst det betagende landskab langs Po Floden med masser af kulturelle perler. Selve byen er et mekka for historie- og kulturinteressere og er på UNESCOS verdensarvsliste. Ferrara kan også prale med en nationalpark med en enestående natur samt vandre og cykelruter.

Ravenna: Byen er den perfekte kombination af bade - og byferie. En charmerende perle, med masser af historie og kultur i de stemningsfyldte gader. Samtidig helt tæt på Adriaterhavets hvide sandstrande og klare vand. I Ravenna kan I opleve historiens vingesus, udforske store kulturelle seværdigheder, shoppe amok og hvile fødderne på en af de mange hyggelige cafeer.

Lejlighed Italien

God mad og dejlige drikke

Når ferien holdes ved Emilia Romagna kysten, drikker man selvfølgelig den lokale vin. Der produceres både rød - og hvidvin i området, hvor de mest benyttede vinsorter er Malvasia og Lambrussco, Trebbiano og selvfølgelig Sangiovese. Prøv de lokale skinker hertil, tørret med omhug og sjældent magre, med en helt fantastisk smag,. Man har også tradition for at fremstille en særlig lækker balsamico, og mange forskellige, velsmagende oste. Når I lader en feriebolig ved Emilia Romagna kyst danne rammen for jeres ferie, kan I handle alle de lækre specilaiteter på torvet, sammen med frisk frugt og grønt og derefter tilberede et lækkert måltid i feriehuset. I kan også vælge at spise ude, der findes et hav af restauranter i området, alt fra fast food til gourmet af højeste klasse. 

Hos NOVASOL har vi ferieboliger i Emilia Rogmagna i alle prislejer, ligesom I også kan finde en velegnet feriebolig i Italien der passer til jeres behov og feriebudget.