Ferieboliger i Veneto

At holde ferie i Italien er noget som rigtig mange elsker. I hele landet er der så meget at opleve, et dejligt klima og alle muligheder for, at holde en god og afslappende ferie. Der er rigtig mange dejlige byer i Italien, som byder på et stort udbud af seværdigheder og kendte attraktioner. NOVASOL har en del ferielejligheder og feriehuse til leje i området Veneto, hvor b.la. Venedig venter med mange oplevelser.

Oplev smukke venedig fra et feriehus eller ferielejlighed i Italien

Populære feriehuse i Veneto

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Veneto

Loading...

Feriehuse med pool i Veneto

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Veneto

Loading...

Vand - land og bjerge i Veneto

Vand og fastland mødes i Venetos enestående og fantastiske natur. Denne region har en berømt og klassisk historie. I baggrunden ligger de vestlige Dolomitters høje bjerge, i midten bløde bakker, som sænker sig ned i en labyrint af laguner mod havet. Den frodige Adriaterhavskyst ligger smukt lang hele den vestlige side af Veneto og her kan I bade, gå ture og nyde solen. I gyderne af Venedig, ved kanalerne og nær Rialtis kan I opleve de verdenskendte gongoler, som sejler atsted på Venedigs mange kanaler. Sæt jer på en hyggelig cafe og nyd et glas køligt, perlende hvidvin og lad omgivelserne komme til jer. Således får man en lille ide om Venedigs storhed. Veneto og i særdeleshed Venedig er en smuk kombination af vand og fastland, men også af kunst og historie. Veneto har det hele og med et feriehus i Venedig får I mulighed for at opleve det hele!

oplev smukke venedig, gondoler og katedraler med en ferie i Italien

Lej en feriebolig i Veneto og oplev den smukke natur

Veneto er en smuk alsidig ferieregion, her kan I se Dolomitterne, bade ved Adriaterhavskysten på de kilometervis af strande og besøge smukke badebyer såsom Jesolo og Caorle. I kan også opleve Po-dalen og dens mange floder og Po-deltaet. Som resten af italien kan I se smukke bakkerne, vide vinmarker og det karakteristiske italienske naturlandskaber. Hovedpunktet på rejsen til Veneto er Perlen Venedig, der emmer af kulturel rigdom og storslåede bygninger. I kan også tage et smut forbi byer som Verona, Padova, Vicenza og mange andre.

At leje en lejlighed i Venedig er et godt alternativ til at bo på et luksushotel. Me den ferielejlighed følger en større frihed og næsten samme lethed og komfort som hjemme. Vores brede udvalg af ferielejligheder i Venedig, giver jer mulighed for, at vælge den bedste indkvartering, der imødekommer jeres ønsker og behov. Fra ferielejligheden kan I nyde de smukke omgivelser, mens I planlægger havd I gerne vil opleve i byen. De ferielejligheder som NOVASOL sommerhusudlejning udlejer i Venedig er alle forskellige og ejet af privatpersoner. Det gør også, at lejlighederne afspejler dels den enkelte ejers egen stil samt stilen i området.

Se grand canal på jeres feriehus ferie i Venedig

Aktiviteter til sommerhusferien i Veneto og Venedig

De aktiviteter, som du kan prøve i Veneto er uendelige, I kan både holde en aktiv og kulturel ferie i Venedig og bedst af alt; hele familien kan være med. I kan leje feriehuse i Italien hele året rundt. Sommer, forår, efterår og vinter byder Veneto dig velkommen og tilbyder dig en bred vifte af sjove aktiviteter og gode oplevelser. Er I til den aktive ferie i bjergene kan i prøve vintersport, skiløb, snowboarding, sne rafting og sneskotrekking om vinteren. Om sommeren tilbyder bjergene jer lange vandreture, mountainbike ruter, sjældne fugle og klatring. Er I mere til badeferie, sol og sommer kan man leje et feriehus ved havet og således prøve kræfter med cykling, beachvolley, golf, vandski, bådture i den venetianske lagune og langs den berømte Riviera del Brenta, med sine smukke villaer og boliger i venetiansk stil. Det er også på denne riviera at i finder mange gode og berømte restauranter.

Lejer I et feriehus som par, eller skal de voksne forkæles på ferien i Italien er Veneto ligeledes ideel. Regione er nemlig berømte for sine mange fantastiske kurbade, så som De Termiske Bade i Abano og Montegrotto samt mange andre.

Populære byer at se på ferien i Veneto

Ferieområdet Veneto er kendt for sin lange og rige historie og har således en masse kulturelt at tilbyde jer på jeres ferie. Dette kommer især til udtryk i de mange spændende byer som I kan tage ud og se på ferien. Skal nogle af de mest kendte byer nævnes, kommer man ikke udenom smukke Venedig, Verona, Vicenza, Padova, Treviso og middelalderbyen Cortina, som af mange betragtes som perlen i Dolomitterne. Drømmer I om at se borge og fæstninger på jeres ferie i Italien, kan I tage til historiske byer, som Monselice, Montagnana og Castelfranco. Disse tilbyder pragtfulde monumenter, der afspejler historien, kulturelle påvirkninger og kunst helt tilbage fra antikken.

Hold ferie i Venedig

Drømmer I om en ferie i Norditalien, kommer man ikke udenom Venedig. Venedig er en meget anderledes storby, end hvad man ellers kan se som turist i Italien og i Europa for den sags skyld. Venedig er slet og ret oversvømmet. Byen er nemlig bygget på en lagune i Adriaterhavet, hvilket medfører at der ingen veje er i byen, kun kanaler. Husene er bygget på pæle og bilerne er udskiftede med både, herunder de kendte gondoler. Venedig er en renæssanceby i ordets bredeste forstand. Dette kommer til udtryk i byen smukke akitektur og store religiøse bygninger. Venedig er et paradis for turister, der sætter pris på kultur. Noget at se i Venedig er Piazza San Marco, der er byens centrale torv eller markedsplads. I bør også nyde den smukke udsigt over Canal Grande fra Rialto-broen. Det er svært at beskrive præcis hvad man skal se i Venedig, for byen er som en labyrint af seværdigheder og rundt om ethvert hjørne gemmer sig nye og spændende oplevelser. Derfor bør I gå på opdagelse i de smalle gader og suge den fantastiske atmosfære til jer.

Mad, vin og tips til ferien i Veneto og Venedig

En ferie i Italien vil altid byde på gode smagsoplevelser, hvad end man er til gastronomi eller gode vine. Tager I på restaurant i Veneto, vil I opleve at ingredienserne traditionelle retter primært er grøntsager, som bælgfrugter, ris og polenta. Risotto er meget populært i Venedig, her er det især risotto med asparges der serveres. Gode oste er også en del af den kulinariske tradition i venedig, og her er Asiago-osten nok den bedst kendte. Er I til gode vine, bør i prøve den populære og berømte hvide Prosecco eller Tocai. Til en god bøf kan I nyde en traditionel rød Amarone della Valpolicella, Bardolino, Recioto og mange andre. Har I lejet en af NOVASOLs ferielejligheder i Venedig, kan du prøve disse lækkerier på en af de mange restauranter, der ligger rundt om hjørnet. 

På den første søndag i september kan man deltage I det historiske Regatta i Venedig. Dette er en berømt parade af 1500 både som sejler i optog, efterfulgt af fyrværkeri.