Ferieboliger i Lombardiet

Lombardiet er en af de største af Italiens 20 regioner. Lejer I et feriehus i Lombardiet vil I sjældet kede jer, her er nemlig noget at opleve og se for enhver smag. Lombardiet rummer nemlig Como søen, Garda søen og Lugano søen samt store og spændende byer som Milano og Como. Lombardiet ligger i det nordlige Italien og strækker sig fra de schweiziske alper i nord og til det smukke og varierede slette landskab landskab nær Milano, Po sletten og Gardasøen. En ferie i et feriehus i Lombardiet vil byde på lidt af hvert. Er I til vinter, sne og alpint  skiløb kan I finde det i Norditalien. Er I til lange bilture i kuperede landskaber, kan I tage en tur ud på den brede Po-slette. Er I til sol og afslapning i et feriehus med pool, kan I også finde det i Lombardiet. Ferieområdet er ideelt, hvis I ønsker jer en aktiv ferie, men også hvis I er til storbyer og kultur eller til bare at slappe af ved poolen eller langs de smukke søer.

Oplev Garda søen fra et feriehus i Norditalien

Populære feriehuse i Lombardiet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lombardiet

Loading...

Feriehuse med pool i Lombardiet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lombardiet

Loading...

Få en aktiv ferie i et feriehus i Norditalien

Som nævt er Lombardiet en af de ferieregioner i Italien, der er mest oplagt at tage hen, hvis man er til en aktiv ferie i et lejet sommerhus. Dette sørger alperne og det ekstremt variede landskab for. I den nordøstlige del af Lombardiet finder man provinserne Sondrio, Bergamo og Brescia, der er omsluttet af Alperne. Karakteristisk for området er de mange vinmarker, der snor sig langs skråningerne af bjergene. Et feriehus i Bergamo er ideel til en aktiv ferie på grund af sine fantastiske skiløjper om vinteren og vandrestier samt mountainbiker ruter om sommeren. Året rundt kan man i Lombardiet tage på smukke cykelture både i bjergene, men også på mere afslappande ture på de flade sletter. Man kan også tage på en væld af flotte vandreture langs de lange søbredder, i bjergene eller på Po-sletten. I Lombardiet kan I iløbet af jeres ferie prøve flere former for vandsport så som cykelbåde, windsurfing, kajaksejlads og selfølgeligt bade ved Como eller Gardasøen, der befinder sig i Brescia. I vil sent blive skuffet med et feriehus i Lombardiet, for der er simpelthen så meget at give sig til og bedst af alt; hele familien kan være med!

Se den smukke Duomo katedral i Milano fra et feriehus i Lombadiet

Få en storbyferie i Milano med et feriehus i Lombardiet

Titlen som den mest kendte ferieby i Lombardiet, og for den sags skyld i Italien, må tilskrives Milano. Milano er en af de mest populære destinationer for ferie i Italien. Dette fordi byen rummer så mange enestående seværdigheder, har et fantastiske køkken og der er masser af kulturelle tiltag, hvilket måske også er grunden til at mange af de store modehuse som D&G og Versace har hovedkvarter netop her. En af de mange ”must see” seværdigheder som I under jeres ferie i Lombardiet kan opleve i Milano er blandt andet den verdensberømte gotiske katedral Duomo di Milano, der er en af de største og smukkeste katedraler i Europa. Foran denne katedral, finder I Piazza del Duomo, en stor plad midt i Milano, hvor man virkelig fornemmer storbyens liv. Er I til shopping, må i ikke snyde jer selv for en tur i det famøse Galleria Vittorio Emanuelle II. Dette er et meget pompøst shopping center, der er overdækket med glas tag og er bygget i det 19. århundrede. I dette shoppingmall i Milano finder i også hyggelige barer og restauranter, hvorfra i kan nyde det fantastiske italienske køkken.

Tag en cykeltur på jeres ferie ved Garda Søen i Italien

Byer som kan opleves fra et feriehus i Norditalien

Hvis I på jeres ferie i Lombardiet, vil ud og se jer lidt omkring og opleve det autentiske Italien og dets kultur, kan i tage til San Salvatore. Dette er en ældgammel by med et arkæologisk område, der indeholder ruiner fra en mindre Forum Romanum og et kloster kompleks fra det gamle Romerrige. Her vil i finde en lang række seværdige bygninger, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Dette sted bliver af mange turister betegnet som et ”must see” når man lejer feriehuse i Norditalien. 

På jeres ferie i Lombardiet, kan I også tage fordi byen Lodi, som er smukt beliggende i hjertet af den berømte Po-slette. På jeres vej fra feriehuset til Lodi vil I kunne opleve ved siden store og smukke vinslott, fantastiske kirker og enestående naturreservater, der alle er værd at se. I selve Lodi kan i opleve Piazza della Vittoria, der af flere italienske medier er kåret som det den smukkeste bymidte i Italien. Ligeledes kan I se Santa Maria Maddalena, en barok kirke, der er bygget ovenpå en romersk kirke. Naturen er enestående omkring Lodi og fyldt med flotte søer og åer, hvilket gør området velegnet til risdyrkning. Dette betyder også at de mange retter I vil kunne bestille lokalt er præget af ris.

En anden by som er værd af opleve fra feriehuset i Norditalien er Mantova. Mantova var en gammel tid og er stadig den dag i dag et vigtigt handelscentrum for det italienske landbrug. Det unikke ved Montova er, at der rundt om byen er skabt 3 kunstige søer, der giver byen et smukt præg. Således kan man i Mantova sejle rundt og se byen, meget ligesom man kender det fra de københavnske kanalrundfarter. Store navn som Shakespeares har nydt stor inspiration af  Mantova og den smukke rænessance kultur og arkitektur. Tager I forbi Mantova, på jeres ferie i Norditalien, bør I se Palazzo Ducale, en smukt plads, hvorfra den berømte adelsslægt Gonzaga regerede i mange år. Kort sagt er Mantova er yderst smuk by og et klart ”must see” på en ferie i Norditalien, hvilket kommer til udtryk i det faktum, at byen har været på listen over verdens kulturarv hos UNESCO siden 2008. Dette er blot en af mange gode grunde til at holde ferie i et sommerhus i Norditalien og opleve Po-sletten samt det smukke Lombardiet.

Gastronomi med et feriehus i Lombardiet

Når I lejer et feriehus i Italien og holder ferie i Lombardiet vil I være omgivet af god mad og vin, hvor end I vender øjet hen. Således er Lombardiet hjemsted for lokale specialiteter som Risotto og Cotoletta Milanese. Disse bør man prøve at smage på en af Lombardiets mange gode restauranter. Lombardiet er også kendt for gode supper, for fantastisk oksekødsbresola og ikke mindst for retter med ferskvandsfisk, der lever i store mængder i de Norditalienske søer. På jeres ferie i Norditalien kan I også smage lokale oste som Gorgonzola, Grana ost eller prøve en pizza med Mascarpone. Er I til gode italienske vine, kan I smage Vinene Grumello, Sassella delle Valtellina og Inferno, der alle er meget berømte og velsmagende. Det gode ved at leje et feriehus i Norditalien er, at man ikke altid behøver at tage på restaurant for at nyde den italienske gastronomi. NOVASOLs feriehuse i Italien har nemlig altid et køkken, så du har mulig for at lave din egen mad. Således kan man nemt handle lækre lokale råvarer i de små byer og tilberede et lækkert italienskinspireret måltid hjemme i feriehuset.

Drømmer din familie om en ferie i Italien? Så tøv ikke med at booke et feriehus i god tid. Vores mange feriehuse i Lombardiet er nemlig i stor efterspørgsel og man skal være ude i god tid for at få det størst mulige udvalg i sommerperioden. Book allerede i dag og få en fantastisk ferie i Norditalien!