Sommerhus i Søndervig

Søndervig er en hyggelig by på den jyske vestkyst, kendt for sin brede sandstrand, bløde klitter og idylliske omgivelser. Med sin vidunderlige beliggenhed ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er Søndervig er en af Danmarks ældste badebyer. Hvis du lejer et sommerhus i Søndervig, kan du opleve vestkystens rå, men også fortryllende natur, bade i det brusende Vesterhav, og langs med kysten kan du besøge hyggelige byer som Ringkøbing og Hvide Sande. Søndervig ligger lige midt mellem Holmsland Klit og Ringkøbing Fjord, tæt på sjove og spændende oplevelser for hele familien. I Søndervig finder du mange skønne sommerhuse omgivet af særpræget natur. Lejer du et sommerhus i Søndervig, vil du bl.a. kunne opleve nogle af Danmarks bedste sandstrande og ikke mindst få en aktiv ferie både på lands og til vands. Find nemt et passende sommerhus i Søndervig til din næste ferie her, og glæd dig til en dejlig ferie i Søndervig med Vesterhavet som nærmeste nabo.

Lej sommerhus i Søndervig og besøg Vesterhavet og klitterne, for en mindeværd ferie på vestkysten

Populære sommerhuse i Søndervig

Loading...

Dyrevenlige sommerhuse i Søndervig

Loading...

Sommerhuse med spa i Søndervig

Loading...

Sommerhuse i Søndervig med fleksibel ankomst

Loading...

Lej sommerhus i Søndervig, hvis du godt kan lide:

 • Feriestemning: Søndervig er en af de bedste feriedestinationer på vestkysten, med et væld af sjove og familievenlige oplevelser og aktiviteter.

 • Dejlige naturoplevelser: med en kuperet klitgrund, bred sandstrand og smukt naturlandskab, er Søndervig en perfekt destination hvis du vil have en afslappet ferie tæt på naturen.

 • Aktiv ferie: I Søndervig finder du masser af sjove aktiviteter, der passer til enhver smag og erfaring, alt fra surfing til vandring. Valget er dit!

Sommerhus i Søndervig - Ferie ved Vesterhavet

Søndervig er en lille og hyggelig by, men som vågner til liv under sommermånederne med besøg fra mange turister, der strømmer til området for at nyde den fantastiske natur og hyggelige feriestemning. Ved det brusende Vesterhav ligger den brede sandstrand, som er det perfekte sted for lange gåture langs vandet, at kaste sig ud i bølgerne eller bare at nyde solens stråler. Langs kysten ved Søndervig finder du desuden flere sommerhuse med en helt enestående udsigt.

Du kan også leje et sommerhus i Søndervig by, hvis du foretrækker at udforske byen og dens omgivelser. Den lille, men livlige bykerne byder på et udvalg af butikker, caféer og restauranter samt mange familievenlige aktiviteter som minigolf og små forlystelser.

Samlet set er Søndervig en fantastisk feriedestination for alle, der elsker friluftsliv, fantastisk natur og en afslappet, familievenlig atmosfære. Med sin lange liste over smukke naturoplevelser og sjove aktiviteter er det nemt at forstå, hvorfor denne lille perle er så populært et valg for at leje sommerhus i Vestjylland.

Lej et sommerhus i Søndervig og udforsk klitterne, det brusende Vesterhav og de brede strande

Aktiviteter og oplevelser nær et sommerhus i Søndervig

Når du lejer sommerhus i Søndervig kan du glæde dig til at besøge en stemningsfyldt ferieby med mange aktiviteter og et væld af shoppingmuligheder. Situeret helt ud til havet, tæt på fjorden og midt i de eventyrlige klit- og skovområder, er mulighederne for en aktiv og hyggelig ferie optimale. Byen byder på en masse aktiviteter og familieoplevelser både i naturen, på havet og i tørvejr, hvis skyerne skulle rulle ind fra Vesterhavet. Søndervigs historie som badeby går mere end 100 år tilbage, men idag har byen udviklet sig til en moderne feriedestination med alt hvad man kan ønske sig på sin ferie.

Her finder du vores bedste attraktioner og oplevelser for hele familien i Søndervig:

 • Adventure Park: mellem Ringkøbing og Søndervig ligger Adventure Park - den helt perfekte legeplads for alle aldre. Her finder du både indendørs og udendørsaktiviteter. Skinner solen kan du dyste på den meget flotte adventure golfbane eller få pulsen lidt op med en runde fodboldgolf. Indendørs kan man bl.a. prøve en skydesimulator, spille bordfodbold og de mindste børn kan hygge sig i legelandet.

 • M/S Solea: Tag på sejlture med M/S Solea! Lystfiskerfartøjet sejler ud fra Hvide Sande – ca. 40 km fra Søndervig. Man kan booke plads på flere forskellige ture, som f.eks. en havnerundfart, en tur ud til Horns Rev og de gigantiske havevindmøller, samt flere forskellige fisketure.

 • WOW-Park: Hvis du vil have en WOW oplevelse, finder du den kun ca. 30 minutters kørsel fra vores sommerhuse i Søndervig. WOW-Park er en legepark for hele familien. Oppe i træerne kan man teste balancen på gangbroer og net, når man går mellem de fine trætophytter. Kravl under jorden i de mørke tuneller eller test stedsansen i labyrinten. I WOW-Park er der bålpladser, cafe, borde og bænke hvor man kan tage en pause med lidt medbragt mad eller kaffe.

 • Bork Vikinghavn: Leg Viking for en dag i Bork Havns Vikingehavn - noget der er sjovt for selv de mindste børn. Bork Vikingehavn er en spændende attraktion for alle. På området kan man bl.a. opleve flere forskellige rekonstruerede vikingehuse, en trækirke, vikingeskibe i havnen, samt markedspladsen. Om sommeren indtager vikingerne igen Bork Vikingehavn. De bor og lever på stedet som de rigtige vikinger gjorde det. Man kan deltage i forskellige aktiviteter og selv prøve vikingelivet.  

 • Lyngvig Fyr: Oplev det smukke fyrtårn, hvor du kan tage de 228 trin til toppen og nyde den helt enestående udsigt over landskabet, Vesterhavet og Ringkøbing fjord. I den gamle fyrmesterbolig er der både en lille cafe, en butik samt udstillinger. I løbet af året arrangeres der flere forskellige events ved fyret.

 • Søndervig Sandskulpturfestival: hvert år, fra maj til oktober, kan man opleve de imponerende sandskulpturer, som fremtrylles af det gule sand. Hvert år er der et nyt tema for festivalen. I den store sandkasse kan både børn og voksne teste deres evner som sandskulptører. Der er fine forhold for kørestolsbrugere, mulighed for køb af snacks og drikkevare på pladsen samt borde og bænke, hvor man kan spise medbragt mad.

Lej sommerhus i Søndervig og kom tæt på naturen

Søndervig summer af aktiviteter året rundt, hvilket betyder, at du aldrig kommer til at kede dig på din ferie i Søndervig. Her findes kunsthåndværk, caféer, restauranter og lokale specialbutikker. I området omkring Søndervig kan du glæde dig til mange dejlige oplevelser i naturen. Fra et hyggeligt sommerhus i Søndervig er der ikke langt til den super skønne badestrand: Søndervig Strand. På den brede sandstrand er der god plads til alle strandgæsterne, vandet er rent og de bagvedliggende klitter rammer det hele så smukt ind. 

Ringkøbing Fjord byder også på dejlige naturoplevelser og mulighed for aktivitet på vandet. Tag gerne cyklerne med i sommerhus i Søndervig, for der er mange gode cykelruter også ved fjorden. Ringkøbing Fjord er et yndet samlingssted for kitesurfere. Fjorden betragtes som et af de bedste kitesurfer steder i Nordeuropa. Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et enestående område, hvor du kan se tusindvid af trækfugle, og nyde den smukke vestjyske natur.

Nord for Søndervig ligger det gamle plantageområde Vester Husby og sydpå de to velkendte sommerhusområder Klegod og Nr. Lyngvig. Området virker inspirerende og afslappende. Den uberørte og smukke natur giver området fra Fjand til Vejlby Klit og Vrist muligheder for ganske særlige oplevelser. Her finder du hav og kilometervis af brede sandstrande, klit- og skovområder, fuglereservater, landsbyer og fiskerbyer.

Egnen er ligeledes et paradis for lystfiskere, fordi afhængigt af sæson kan man fange ørred, aborre, gedde og laks i de fleste farvande og søer. Du vil finde et væld af aktiviteter på vandet såsom surfing, og på land kan man leje cykler, heste eller bare gå på en vandretur i det naturskønne område.

Klassiske sommerhuse til leje i Søndervig med NOVASOL, lige ved Vesterhavets unikke natur

Flere ferieperler nær jeres sommerhus i Søndervig

Når du har valgt dejligt sommerhus i Søndervig er der gode muligheder for, at besøge forskellige byer i nærområdet:

 • Ringkøbing: Den hyggeligste købstad på Vestkysten, som også kaldes for Vestjyllands lille hovedstad. Byen stammer fra 1400-tallet og har bevaret en ganske særlig stemning i de brostensbelagte gader med de lave rødstenshuse.  I Ringkøbing by er der naturligvis mange butikker og gode spisesteder, hvor man kan hygge sig. Du kan også besøge seværdigheder som Ringkøbing Kirke med det specielle tårn og Ringkøbing Havn. Ringkøbing er rig på kunst med mange forskellige skulpturer placeret rundt i byen, såsom ”Atlantis” og ”Bølgen”.

 • Holstebro: I Holstebro finder du en skøn blanding af gamle bygninger midt mellem super moderne arkitektur. En gåtur rundt i byen byder på mange forskellige indtryk, men ogs¨et godt udvalg af butikker og spisesteder. Holstebro er en meget kulturel by og året rundt er der mange spændende events og arrangementer.

 • Hvide Sande: Gå ikke glip af at besøge den hyggelige fiskerby Hvide Sande, syd for Søndervig. Livet ved og på havet er omdrejningspunktet for byen, hvor fiskeriet i generationer har været mange familiers levebrød. Du bør bestemt besøge en af byens gode fiskebutikker, hvor du kan forsyne dig med alt det lækre fra Vesterhavet. I Hvide Sande finder du selvfølgelig også en dejlig strand.

 • Houvig: Houvig, som ligger nord for Søndervig, er i de senere år blevet en voksende feriedestination især for børnefamilier. Området byder på nogle af Danmarks bedste strande, idyllisk natur og gode oplevelser med familien. Her kan børnene bl.a. bade i Stadig Fjord, hvor forholdene er mere sikre end ved den barske vestkyst. Udover dejlige danske strande og flot natur kan man bl.a. også se et gammelt tysk fæstningsværk.

 • Klegod: Syd for Søndervig finder du Klegod, med en helt exceptionel beliggenhed i klitlandskabet. Sommerhusområdet er et pragtfuldt og roligt ferieområde blandt fredede naturarealer. Området byder ligesom resten af Vestjylland på et væld af aktiviteter og kulturelle oplevelser. Sandstrandene omkring Klegod er vidunderlige og indbyder til solbadning, vand- og strandaktiviteter og selvfølgelig badning. Der er også mulighed for badning i Ringkøbing Fjord, hvor badeforholdene er mere rolige end i Vesterhavets brusende bølger.

NOVASOL - sommerhus til leje i Søndervig siden 1968

At leje sommerhus i Søndervig er det perfekte valg for en afslappet ferie og at opleve alt, hvad denne smukke by har at byde på. Hos os kan du vælge fra et stort udvalg af sommerhuse i Søndervig, alt fra klassiske og charmerende sommerhus i hyggelige omgivelser, til flotte feriehus med det lille ekstra. Mange af vores sommerhuse er også kæledyrsvenlige, så du kan tage din hunden med på ferien uden problemer. Og hvis du vil skrue helt op for hyggen, kan du i stedet vælge et sommerhus i Søndervig med pool.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning vil gerne gøre alt for, at du får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, herunder et kontor i Søndervig centrum, hvor du kan kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for et godt ferietip.