Sommerhus i Ulfborg

Tager I på ferie i et sommerhus i Ulfborg, kan I holde en rigtig vestkystferie med højt til himlen og plads til ro og afslapning. Ulfborg er en hyggelig stationsby som ligger mellem Holstebro inde i landet og det brusende Vesterhav, hvor der er flere dejlige kystbyer. Rigtig mange vælger at holde deres ferie i et sommerhus i Vestjylland for, at opleve den smukke kyst, de store åbne landskaber og for at mærke den helt særlige stemning i de hyggelige byer langs kysten. Ulfborg er måske ikke blandt de mest kendte byer ved Vestkysten, men byen kan uden problemer danne ramme for en rigtig skøn ferie - hele året.

Lej sommerhus i Ulfborg og besøg Sandholm Havn ved Nissum Fjord

Populære feriehuse i Ulfborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ulfborg

Loading...

Feriehuse med spa i Ulfborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ulfborg

Loading...

Aktiv ferie kombineret med hygge i et sommerhus i Ulfborg

Kan I godt lide at være aktive i naturen. At få rørt kroppen og samtidig få nye, smukke indtryk printet på nethinden, så vil et sommerhus i Ulfborg være et fint valg. 

Ikke langt fra Ulfborg ligger Nissum Fjord. Selve fjorden og området omkring udgør til sammen Naturpark Nissum Fjord, hvor der er mange gode oplevelser i vente. Da fjorden ligger på trækfuglenes rute ned langs vestkysten, er der et rigt fugleliv i området. Specielt i løbet af foråret samt efteråret samles mange forskellige fugle i området. For at beskytte fuglene, er området underlagt visse regler for færdsel i og omkring fjorden. Men I kan roligt tage kikkereten og fuglebogen med på ferien, for der er fin plads til at både fugle og mennesker kan færdes sammen ved Nissum Fjord. 

Er I til sjove og udofrdrende aktivieter i og på vandet, så er det helt oplagt at leje et sommerhus i Ulfborg. På den ene side har I det store Vesterhav og på den anden side, den rolige Nissum Fjord. Begge steder kan I kaste jer ud i aktiviteter som; windsurfing, kajaksejlads, paddel-boarding, svømning og hvad I ellers akn finde på. 

Husby Klitplantage er et perfekt udflugtsmål, hvis I gerne vil opleve den både barske og unikke natur ved vestkysten. I den store plantage skifter landskabet mellem hede- og klitområder over til fyr- og granskove samt løvtræsområder. Dyrelivet er rigt i plantagen hvor I bl.a. kan møde krondyr, rådyr, musvåger og tårnfalke. I plantagen kan I også hoppe i den store badesø Skavemosen, som er et flot sted til f.eks. en frokost under åben himmel. Der er flere afmærkede stier i området, som kan benyttes til fods, på cykel samt til hest.

Seværdigheder nær Ulfborg - 3 forslag til jer

  • VW & Retro Museum: Et fint, mindre privat museum med en samling af 10 biler, flere særlige trailere, knallerter, cykler og diverse tilbehør, alt sammen fra VW. Museet har også en flot samling af diverse husholdningsting i periode fra 1950´erne og frem til 1970´erne. På museet får man et sjovt tilbageblik i tiden. 

  • Kaj Munks Præstegård: Her kan I opleve huset, som dannede rammen om en stor del af Kaj Munks liv. Her skrev den kendte præst flere af sine skuespil, artikler, digte og sange. 

  • Flamingo Naturpark: Knud Christensen er manden bag den flotte, finurlige og imponerende naturpark. På de 60.000 kvadratmeter er der anlagt en park udover det sædvanlige med blomster, stensætninger, små oaser og meget mere.

Et sommerhus i Ulfborg er lig med frihed

Når I lejer et sommerhus i Ulfborg, Vestjylland, får I de bedste betingelser for, at skabe netop den ferie, I drømmer om. Vi har alle forskellige tanker og planer, når vi vælger at benytte os af sommerhusudlejning i Danmark. Nogle elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området. Her besøges de lokale museer og forskellige seværdigheder. Vi tager på tur til de nærmeste byer og udforsker naturen, så der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre bruger sommerhuset som base for størstedelen af ferien. Huset og grunden omkring bruges fuldt ud, hvor kodeordet er hygge, afslapning og nærvær. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Om I vil holde den ene eller anden type ferie, er helt op til jer. I kan blot glæde jer over, at udvalget af sommerhuse i Danmark er stort og meget varieret. Hos NOVASOL finder I både de små, klassiske sommerhuse og de store moderne ferieboliger med alverdens faciliteter.