Sommerhus i Sjelborg

Ferie lige ved Ho Bugt og det smukkeste opland. Når I lejer et sommerhus i Sjelborg på den vestjyske kyst venter en ferie tæt på både national park og større købstæder.

Alsidigheden gør området til populært ferieland, der hvert år tiltrækker mange turister, og vi har også et nøje udvalg af sommerhuse i Sjelborg. Alle udgør de ren sommerhusidyl; mange af dem ligger i første række til vandet, mens de alle er i gåafstand til Ho Bugt. Vores sommerhuse har også hyggelige haver, der lægger op til leg og terrasser, hvor I kan nyde jeres måltider og de lange, lyse nætter. Indenfor er de indrettet med gode fællesrum, hvor I kan hygge jer med en spil, serier eller gode bøger, hvis vejret skulle slå om. Alle vores sommerhuse i Sjelborg huser jer som par, den lille familie eller vennegruppe, der holder ferie sammen. Rejser I gerne med jeres firbenede familiemedlem, er de også velkomne i langt de fleste af vores huse. 

Ferie på den jyske vestkyst er lig med store naturoplevelser, afslapning og kvalitetstid med de bedste. Her er det jer, der sætter dagsordenen og tempoet herfor. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - her er I herrer i eget feriehus.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Sjelborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sjelborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sjelborg

Loading...

Ferie lige ved vandet

Området her er perfekt for naturelskere; I holder ferie lige ved Ho Bugt, der - udover skønhed - også byder på ideelle forhold for både havkajak, SUP og Kitesurfing. Samtidig ligger jeres sommerhus i Sjelborg også tæt på Marbæk Plantage, hvor I enten kan udforske naturen via de afmærkede vandreruter eller de mange MTB-spor. I har altså rig mulighed for en masse fysiske aktiviteter, der passer til alle aldre og temperamenter.  

Jeres sommerhus i Sjelborg ligger også bare et stenkast for den unikke Nationalpark Vadehavet, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Parken er et sandt eldorado for både dyre- og naturelskere, for I kan nemlig gå på opdagelse og se, hvilket rigt dyreliv vaderne byder på, når der er tidevand, mens I også kan nyde synet af trækfugle, sæler og plukke jeres egne østers til aftensmaden. 

Hungrer I efter lidt byliv, så er det bare at køre ind mod Esbjerg, hvor der er masser af restauranter, caféer, museer, gallerier og shoppingmuligheder. Fra Esbjerg kan I også sejle til Fanø, der ligger midt i Vadehavet, og suge lidt ø-stemning til jer.

Attraktioner og seværdigheder ved Sjelborg

Naturen indtræder selvsagt i en naturlig hovedrolle her på egnen, men der findes samtidig også rigtig mange oplevelser for jer allesammen på disse kanter. Når I holder ferie i et sommerhus i Sjelborg anbefaler vi jer fx at besøge følgende: 

  • Mennesket ved havet

Besøg Esbjergs helt unikke vartegn lige ved Sædding Strand. Den hvide skulptur, der udgøres af fire hvide giganter, skildrer menneskets uskyldige møde med naturen og er et absolut must-see, når I er på disse kanter. 

  • Esbjerg Museum

Er et oplagt udflugtsmål for jer, der gerne vil vide mere om livet under besættelsen. I kommer helt med indenfor i huset og ser, hvor folk gemte sig, når der pludselig var luftalarm, mens I også må forholde jer til nogle af besættelsestiden helt store dilemmaer. Et spændende og tankevækkende museum for jer alle. 

  • Fiskeri- og søfartsmuseet

Livet på og under vandet. Det er omdrejningspunktet på museet, der ligger lige ud til Ho Bugt. Her kan I blive klogere på egnes søfartshistorie, ligesom I også kan kigge på de smukke fisk og søde sæler i akvariet. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.