Sommerhus i Billund

Tag på cykeltur fra et sommerhus i billund

Sommerhus i Billund

Lej et sommerhus i Billund og få en fantastisk familieferie, i byen der bedre er kendt som børnenes legeplads og LEGO klodsens hjemby. Her er finder du faktisk hele tre af Danmarks bedste temaparken, der nærmest ligger oveni hinanden, nemlig LEGOLAND, Lalandia og GIVSKUD ZOO, der er kendt for sine løver! Tag familien med til midten af Jylland og få en fantatisk ferie, hvor der sjældent bliver et kedeligt øjeblik. Naturen omkring Billundgiver rig mulighed for oplevelser og for at bevæge sig. Så er du til en aktiv ferie på cyklen eller til bens, så er et sommerhus i Billund noget for dig! NOVASOL har flere sommerhuse i Billund, men der er stor efterspørgsel, grundet placeringen tæt på de store folystelsesparker, så det handler om at være booke sin ferie i god tid, hvis du drømmer om et sommerhus i Vestjylland! Få mere inspiration til oplevelser i Billund herunder.

Populære feriehuse i Billund

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Billund

Loading...

De 5 bedste attraktioner fra et sommerhus i Billund

  1. Tag familien med i LEGOLAND og få rabat med NOVASOL!

  2. Få jer en sjov dag med familien i det tropiske badeland Lalandia

  3. Brug en dag på savannen i GIVSKUD ZOO og få rabat med NOVASOL!

  4. Besøg oplevelsescenter Økolariet, der har fokus på klima, miljø og innovation

  5. Et must for alle danskere er, at tage en tur til Kongernes Jelling og se Danmarks dåbsattest!

lej et sommerhus i billund omgivet af natur

Naturen omkring dit sommerhus i Billund

På jeres ferie omkring Billund, vil der altid være en masse oplevelser at hente i den omkringliggende natur. Byen er placeret dejligt central i Jylland, og har man bil, så når man nemt rundt til diverse hedeplantager, badesøer, skovområder og børnevenlige strande. Trænger I til en travetur, så kan I tage ud til "Rækkebjergene", der er en højderyg på 2 kilometer, hvorfra man får en smuk udsigt over den falde hede. Vil I se mere hede, så kan I tage til Grene sande eller Randbøl hede, der er Danmarks største indlandshede. Grundet placeringen midt i Jylland, så kniber det lidt med badestrande i lokalområdet, men frygt ej, der er ikke langt i bil til gode badestrande og søer. Tættest på finder I Kvie sø, der er en meget populær badesø. Små 30 minutter fra Billund finder man Albuen strand i Vejle, som er en af de mest populære strande i trekantsområdet. Her i mod på en times køretur, så kommer i til Blåvand strand, nok en af danmarks mest velbesøgte strande i sommerhalvåret. Er i til en aktiv ferie på cyklen, så vil I ligeledes kunne få jeres lyst stillet i Billund. Ved Grene sande finder i en 9 kilometer lang mountainbike rute, hvor hele familien kan være med. Der er også flere cykelruter på landevejen. En af de mest populære er Skov og Slots ruten, der er 37km lang og tager jeg forbi seværdigheder som Åst skov samt Engholm Slot og Sø. Der er altid noget at lave i naturen med et sommerhus i Danmark!

Tips og tricks til sommerhusudlejning i Billund

Det giver måske nærmest sig selv, men har i planer om at skulle besøge en af de mange forlystelsesparker eller temaparker omkring billund, så gælder det om at komme tidligt ud af fjerene og stå ved porten, når parken åbner. Således får i mest mulig tid i parken, men i slipper også for meget kø, der opstår i løbet af dagen. Er man til historie, så ligger det relativt ukendte, men spændende Vandel Bunker Museum lige rundt om hjørnet. Hvert år i uge 29 er der Vorbasse Marked. Et dyreskue af dimensioner med forlystelser, butikker og live musik om aftenen. Skulle I have lyst til lidt shopping og storby, så kan i tage et smut til Vejle. Her finder i et stor shopping center (Bryggen) og en lang gågade fyldt med alverdens butikker. Restauranten Remouladen nede ved havenen eller Cafe Conrads på gågaden, kan varmt anbefales at spise på. Der er altid nok at se og lave, når man lejer sommerhus i Vestjylland.