Sommerhuse i Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et feriehusområde, som ligger lidt tilbagetrukket fra Vesterhavet, men dog alligevel kun ca. 10 km fra de dejlige vestjyske strande. Det har altid været populært at leje sommerhus i Vestjylland, særligt pga. af de mange dejlige strande.

Ferie ved vestkysten

Populære feriehuse i Jegum Ferieland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jegum Ferieland

Loading...

Feriehuse med sauna i Jegum Ferieland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jegum Ferieland

Loading...

Dejligt feriested for børnefamilier

Jegum Ferieland er også meget eftertragtet pga. nærheden til nogle af Vestjyllands mest berømte sandstrande, såsom Henne Strand, Vejers Strand og Blåvand. Desuden er Jegum Ferieland er skønt sted at holde ferie med børn, for her sker altid noget og der er altid nogen at lege med. I sommermånederne er den lokale købmand i Jegum midtpunkt for diverse aktiviteter, da denne ligger midt i Jegums ”Legeland” med hoppepude, minigolf, tennis og fodboldbane. Udover beliggenheden og aktiviteterne, gør specielt de lave udlejningspriser Jegum til et attraktivt feriemål.

Familieferie ved vestkysten

Aktiviteter for alle i Jegum Ferieland

Når I er på ferie i sommerhus i Jegum, er der masser af muligheder for gode oplevelser – både for børn og voksne. Tag f.eks. familien med i LEGOLAND og GIVSKUD ZOO. Fælles for begge attraktioner er, at I som NOVSOL gæster får rabat på entréen. I skal selvfølgelig også holde en badedag, hvor I pjasker i Vesterhavets bølger og slapper af, med tæerne begravet i det bløde sand. Kan I godt lide at cykle rundt og opleve stort og småt, så er der masser af muligehder i området ved Jegum. Prøv f.eks. ruten omkring Filsø og nyd den meget smukke natur. For golfspillerne er der også flere muligehder for at holde formen ved lige i løbet af ferien og for lystfiskeren er området et sandt paradis med flere put & take søer og åer. Måske bliver fangsten så stor at der er brug for ekstra fryserplads. Så er det et af NOVASOLs lystfiskerhuse I skal leje.

Oplevelser i Ribe

By og historie

Fra Jegum har I heller ikke langt gamle købstæder som Varde, Ringkøbing og Ribe. Her kan I både bruge jeres lommepenge i de mange butikker, og nyde en aften med god mad på en af de lokale restauranter. I løbet af sommeren er der altid masser af liv i byerne, med musik, markeder og andre events. Ude i de lidt mindre kystbyer, kan I rigtig se hvordan livet leves i nærkontakt med Vesterhavet. Husk at smutte forbi de små havne og få frisk fisk med hjem. Vil I gerne på museum, så er der et utal af muligehder i området. Her kan I både lære nyt om Vadehavet, kunst, vikingetiden, 2. Verdenskrig, kongernes storhedstid og meget mere. Som I kan fornemme vil det ikke blive kedeligt at holde ferie i Jegum, så overvejer i at leje et sommerhus i Danmark, så prøv at slå vejen forbi Jegum Ferieland.

Service hos NOVASOL

For at give jer den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark, har NOVASOL etableret en række lokale servicekontorer  i Danmark. Her kan I få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.