Sommerhus Lemvig

Lemvig er en lille overset perle, med det brusende Vesterhav på den en side og fjordindsejlingen på den anden side. Når I lader et sommerhus i Lemvig danne rammen om jeres ophold i Danmark, bor I midt i den betagende, bakkede natur og har samtidig den aktive fiskerby med den livlige atmosfære og de skønne Vesterhavsstrande inden for rækkevidde.

Lej sommerhus nær Lemvig Havn

Populære feriehuse i Lemvig

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lemvig

Loading...

Feriehuse med spa i Lemvig

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lemvig

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Lemvig?

Hvis I gerne vil opleve Vesterhavet, den barske natur og søger det autentiske frem for masseturismen, så er Lemvig et fantastisk valg, når I gerne vil holde ferie i Vestjylland

Her er 5 gode grunde til at leje et sommerhus i Lemvig:

 • Tæt på Vesterhavets skønne, brede sandstrande

 • Oplev solsystemet på Planetstien

 • Skaterbane i verdensklasse

 • Idyllisk bymiljø med vægtere

 • Enestående natur ved Bovbjerg Klint og Klosterheden

Strande nær jeres sommerhus i Lemvig

Strandene i Lemvig ligger ud til Nissum Bredning og på få minutter kommer I til Vesterhavets brede sandstrande.

 • Vinkelhage Strand: Meget børnevenlig sandstrand med super fine faciliteter. Her finder I både toiletter, brusere og handikapvenlige forhold. Her er også et område hvor børnene kan fange krabber. Der findes flere aktiviteter som f.eks. surfing, kajak og Stand up Paddling.

 • Gjellerodde: Lille, hyggelig strand med små sten og adgang til toiletter.

 • Thyborøn Strand: Dejlig, børnevenlig sandstrand der er beskyttet af høfder. Stranden har blåt badeflag, adgang til toiletter samt kiosk og restauranter i nærheden. Om sommeren er der livredder ved stranden.

 • Thorsminde Strand: Skøn sandstrand med klitter ud til Vesterhavet. Stranden har flydeliner der skaber et ”bassin” mellem to moler. Stranden er handikapvenlig og der er adgang til toiletter. Om sommeren er der livredder ved Thorsminde Strand.

Det kan I opleve, når I lejer sommerhus i Lemvig

Kom ind i en lille tidslomme i Fru Pedersens Hus. Efter en rundvisning i det hyggelig hus slutter I af med kaffe og kage. På Lemvig Museum kan I blive klogere på det vestjyske særpræg. Udstillingerne viser bl.a. de vestjyske bønder liv gennem historien, strandinger på vestkysten og kunstnerlivet på egnen. I haven kan I lege og høre historier. I Lemvig finder I desuden et museum med vægt på religiøs kunst, den smukke bygning rummer desuden en cafe med hjemmebagte kage og tapas. På byens torv finder I den smukke Lemvig Kirke, der siden 1200-tallet har været centrum for befolkningens liv. Om sommerren kan I møde byens vægtere, når de går deres runde i byens gader.

Udflugter fra jeres sommerhus i Lemvig

Når I lader et sommerhus i Vestjylland danne rammen om jeres ferie, er der flere ”must sees”. Tag en tur til Sea War Museum og oplev 1. verdenskrigs spændende historie gennem den spændende udstilling. Besøg Mønsted Kalkgruber og få en helt unik oplevelse i de dybe gruber under jorden. Tag en tur med minetoget i verdens største grube, hvor I kan se flagermus og grubeost i de eneløse gange. Tag ud i det blå med en picnic kurv og lad turen gå forbi Bovbjerg Fyr, der udover en enestående beliggehed ud til Vesterhavet, ofte er ramme om events og arrangementer.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Lemvig

Den enestående natur indbyder til masser af aktiviteter under åben himmel. Snør vandrestøvlerne og vælg en af de mange spændende vandreruter i Lemvig, som f.eks. Planetstien, Kilen Rundt eller Hjertestien. Vil I hellere opleve naturen på to hjul er den afvekslende natur og det kuperede terræn ideelt for cykelentusiaster og naturelskere. Der findes masser af cykeludlejninger i området, også med mulighed for at leje MTB cykler.

På fjorden kan I sejle i kano eller kajak, prøve kræfter med surfing eller Stand up Paddling. For lystfiskerne er der rig mulighed for at få bid! Der findes gode fiskepladser langs fjorden, put and take søer samt mulighed for at komme med en rigtig fiskekutter på havet. Endelig kan I tage på safari på gudernes heste. På islandske heste går turen igennem tunneldale, morænelandskab og skovterræn. På Lemvig golfbane har I udsigt over fjorden og kan bestille pay and play.

Vælg sommerhus i Lemvig til en ferie i børnehøjde

Børn elsker at holde ferie i et sommerhus i Danmark. Det er trygt og her er masser af sjove aktiviteter for familiens mindste. Et sommerhus i Lemvig er det perfekte valg for børnefamilien, her står de nære oplevelser nemlig i kø.

Tag på krabbefangs på molen – det eneste I skal bruge er en klemme og en snor! Eller stå tidligt op en morgen, pak morgenkaffen i en kurv og sæt kurs mod Klosterheden. Her kan I nemlig komme på sporet af bæverne, der er aktive i de tidlige morgentimer. Ved Møllesøen kan I finde jer et udsigtspunkt og betragte de små, flittige dyr, når de fælder træer og bygger dæmninger. Husk at være stille og at tage hensyn til bæverne.

I Lemvig Skaterpark kan børn og barnlige sjæle boltre sig på BMX cykler, løbehjul, rulleskøjter eller skateboard. Her har I også mulighed for at spille basket. Tag en picnic på Klosterhedens naturlegeplads eller gå på opdagelse i Thyborøn Kystcenter, hvor I kan komme på en rejse gennem hav, bølger, brænding og prøve Vesterhavets kræfter af i det spændende formidlings- og oplevelsescenter. Endelig har I mulighed for at tage en dagstur til Fårup Sommerland, hvor der venter masser af sjov og spænding for hele familien. Som gæster hos NOVASOL får i rabat på entreen.

Sommerhusudlejning i Lemvig

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Lemvig – her er et par eksempler: 

 • Sommerhus i Lemvig med indendørs pool: I et  sommerhus med en privat indendørs pool er der altid plads til sjov og leg i det lune vand - døgnet rundt. Lær familiens mindste at svømme i trygge omgivelser og bestem helt selv hvornår I vil have en dukkert. Sommerhuse med indendørs pool er især et hit til ferierne i de kolde måneder.

 • Sommerhus i Lemvig med spabad: Der er masser af velvære for krop og sjæl i et sommerhus med spabad. Efter en tur på stranden i den friske luft, er en tur i det varme vand vidunderlig. Et spabad er også et must på en romantisk get a way for to i et sommerhus i Lemvig.   

 • Sommerhus i Lemvig med hund tilladt: Når man er hundeejer, vil man selvfølgelig gerne holde ferie sammen med sin hund.  Her er sommerhusudlejning det helt perfekte valg. I Lemvig finder I mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe jeres hund – helt gratis. I et sommerhus kan I holde en skøn ferie uden bekymringer for jeres hund – den tager i jo bare med!  Så tjek vores hundevenlige sommerhuse, når I skal planlægges en ferie hvor vovse er velkommen.

Sommerhus i Lemvig – hele året

Det er ikke kun om sommeren der er masser af aktivitet i Lemvig. Den skønne natur kan nydes hele året og et sommerhus er perfekt til en afslappende ferie om efteråret eller vinteren, når vinden rusker og I kan hygge jer foran brændeovnen med brætspil og varme drikke.

Kom foråret i møde med et sommerhus i Danmark og nyd solens første stråler i en læ-krog på terrassen. Uden for højsæsonen er der desuden masser af penge at spare, så I kan få en budgetvenlig ferie sammen med dem I holder af.