Sommerhus Henne Strand

Henne Strand er en charmerende by på den danske vestkyst. Uanset om du er ude efter en afslappende eller aktiv ferie, er Henne Strand den perfekte ferieby, for en vaskeægte ferie i dansk idyl. Henne Strand er en populær feriedestination ved Vesterhavet, kendt for sine hvide strande, smukke og vilde natur og spændende aktiviteter. Og i et sommerhus i Henne Strand kan du holde ferie midt i det hele.

Naturen langs den jyske vestkyst giver altid mulighed for masser af alsidige naturoplevelser. Henne Strand byder på store, hvide sandstrande, hvor du kan slikke sol, bygge sandslotte, spille beachvolley, prøve på vind- og kitesurfing og selvfølgelig få dig en frisk dukkert i bølgerne. Lej sommerhus ved Henne Strand med NOVASOL allerede i dag, og se frem til en ferie hvor du kan opleve alt det bedste som Henne Strand og Vesterhavet byder på.

Lej sommerhus i Henne Strand, og nyd klitterne, stranden og bølgerne ved Vesterhavet

Populære sommerhuse i Henne Strand

Loading...

Dyrevenlige sommerhuse i Henne Strand

Loading...

Sommerhuse med spa i Henne Strand

Loading...

Sommerhuse i Henne Strand med fleksibel ankomst

Loading...

Lej sommerhus i Henne Strand til din næste ferie på vestkysten

Henne Strand er det oplagte valg, uanset om du er ude efter en ferie i eventyrets tegn eller en avslappende getaway.

Lej sommerhus i Henne Strand, hvis du kan lide:

 • Udendørs aktiviteter: Henne Strands vilde natur er den perfekte kulisse for udendørs aktiviteter som vandring, lystfiskeri, kitesurfing, opdagelse på cykel, og meget mere.

 • Komme ned i gear: Henne Strand er en rofyldt og afkoblende destination, perfekt hvis du vil slappe af og lade batterierne op, lige ved vestkysten.

 • Smuk natur: Henne Strand er en af de smukkeste områder ikke kun i Vestjylland, men måske i hele Danmark, tæt på stranden, klitterne og havet.

Et af vores sommerhuse i Henne Strand, hvor du får de perfekte rammer for en sommerhusferie ved Vesterhavet

Smuk natur tæt på et sommerhus i Henne Strand

Henne Strand ligger i et af de mest naturskønne områder, ikke kun i Vestjylland, men også i hele Danmark. Vores sommerhuse i Henne Strand ligger lige midt imellem skov og hede, de bløde klitterne, og det brusende havet. Denne charmerende by er den perfekte destination hvis du er ude efter en avslappende ferie langt væk fra hverdagens brus, og selve Henne Strand med sine klitter, friske havluft og skønne natur, giver de perfekte rammer for sol og bad på stranden, lange vandreture og afslappede dage.

Gå ikke glip af disse naturoplevelser, når du holder ferie på Vestkysten og i Henne Strand:

 • Naturpark Vesterhavet: område præget af klit- og hedelandskaper og kystnære søer.

 • Vesterhavets Barfodspark: her venter en oplevelse ud over det sædvanlige på bare fødder. Her får du en afstressende oplevelse midt i naturen på den 1 km lange natursti med forskellige underlag. Stiens underlag skifter mellem b.la. vand, grus, mudder og kogler, som gør at de forskellige reflekszoner under fødderne stimuleres.

 • Blåbjerg Klitplantage: Tæt på Henne Strand ligger Blåbjerg Klitplantage, hvor du kan opleve klitlandskabet og den berømdte Blåbjerg Stenen. I plantagen finder du også Danmarks højeste klit ”Det blå bjerg”. Du kan også opdage plantagen med cykel.

 • Filsø: kun få minutter fra Henne Strand venter Filsø, hvor du kan fordybe dig i områdets dyreliv, og spotte trækfugle, vandrefalke, havørne, og meget mere.

Oplevelser for hele familien tæt på et sommerhus i Henne Strand

Udover den smukke strand og natur, byder Henne Strand på flere oplevelser for en mindeværd ferie. Her kan I finde alt for børn og voksne, uanset om ferien står på ren afslapning eller et aktivitetsfyldt ophold. I hele området i og omkring Henne Strand finder du masser af attraktioner for hele familien, lige rundt om hjørnet fra jeres sommerhus. Tag familien med i LEGOLAND, Givskud Zoo eller klætreparken Jungle Fun, hvor der venter sjove og mindeværdige oplevelser, besøg Tirpitz Museum og mærk historiens vingesus, eller se de mange udstillinger på Fiskeri og Søfartsmuset. I nærliggende Henneby finder du en af områdets mest velbesøgte golfbaner.

Hvis ganstronomiske oplevelser står på agendaen, skal du besøge Henne Kirkeby Kro. En historisk kro, som serverer lokale og klassiske retter på en to-stjernet Michelin-niveau med den berømdte kok Paul Cunningham i spidsen. Kroen holder også åbent for dem, der har lyst til at nyde en kop te og en lille kage i den hyggelige have.

Lej sommerhus i Henne Strand, og prøv vindsurfing i de brusende Vesterhav

Opdag Vesterhavet fra et sommerhus i Henne Strand

Med sin smukke beliggenhed ved Vesterhavet, er Henne Strand en populær feriedestination, hvor du finder et bredt udvalg af dejlige sommerhuse. Måske vil du leje en feriebolig, stort nok at hele familien kan følge med? Eller skal du tage på en romantisk weekend, til et mindre sommerhus, hvor naturen og hygge ved Vesterhavet er i centrum? Sammen med NOVASOL har du altid mange muligheder.

Hvis du drømmer om en rigtig badeferie, så er det optimalt at vælge et sommerhus i Vestjylland, hvor de hvide strande ligger side om side. Ved Henne Strand finder du andre feriebyer, som er værde et besøg, når du holder ferie på den jyske vestkyst.

 • Houstrup: består primært af skov- og plantageområder med uanede muligheder for vandre- og cykelture. Mellem stranden og feriehusområdet er et stort fredet, rekreativt hede- og klitområde. Det perfekte sted for alle, som holder af lange vandreture i den smukke uberørte natur.

 • Bork Havn her finder du lavt badevand, men også Westwind Surf Bork Havn, hvor du kan prøve på forskellige vandsporter, eller Bork Vikingehavn hvor du kan opleve hvordan det var at være viking i Vestjylland.

 • Hvide Sande: lige mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord finder du Hvide Sande. Den lille havnebyen funkler under sommermånederne. Faktisk er Ringkøbing Fjord et af Nordeuropas bedste vandsportsområder, hvor du kan se frem til sjove oplevelser på vandet.

 • Blåvand: endnu en dansk ferieperle, med Blåvandshuk Fyrtårn som en af sine kronjuveler.

Hvis ferien skal bruges på shopping, kan du både besøge Varde og Esbjerg, som byder på mange butikker, restauranter, kaféer og kulturelle oplevelser.

NOVASOL – Sommerhusudlejning i Henne Strand siden 1968

At leje sommerhus i Henne Strand er den perfekte måden at opleve feriebyens unikke atmosfære og den smukke natur. Sammen med NOVASOL finder du altid et stort udvalg af unikke sommerhuse of feriehuse i og omkring Henne Strand.  Vi har noget for enhver smag – fra store feriehuse med terrasse og fantastisk udsigt lige ved Vesterhavet, til sommerhus med spa eller sauna tæt på skov, og alt der emellem. Fra dit feriehus i Henne Strand har du det perfekte udgangspunkt for at udforske alt, hvad området har at byde på i fleksible og private rammer.

Alle sommerhuse ved Henne Strand er udstyret med alt hvad du behøver for din sommerhusferie, og uanset om du tager på ferie alene, med familien eller sammen med vennerne, kan du finde sommerhuset, som opfylder dine ønsker. Udforsk vores ferieboliger i Henne Strand eller opdag nogle af de andre populære destinationer i Danmark herunder.