Sommerhus i Årgab

Går du og drømmer om sommerhusudlejning i Vestjylland, tæt på Vesterhavet og fuld af spændende oplevelser for hele familien? Så burde I overveje at leje et sommerhus i Årgab. Her får I nemlig rig mulighed for at holde ferie tæt på Vesterhavet og nogle af Danmarks bedste strande. Sommerhusområdet Årgab er beliggende på landtangen Holmsland Klit syd for Hvide Sande. Sommerhusene ligger derfor ganske tæt på havet og I har derfor alle muligheder for, at nyde den smukke vestkyst, som er blandt de mest populære steder for leje af sommerhus i Danmark.

Sommerhus i Årgab er ferie ved vesterhavet

Populære feriehuse i Årgab

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Årgab

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Årgab

Loading...

Sommerhus i Årgab - ferie med vand på begge sider

Når I holder ferie i Årgab kan I nyde både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, for I befinder jer lige mellem de to vande. Langs Vesterhavet finder I flere gode strande og ved Årgab finder I ligeledes en fin sandstrand. Årgab strand er omgivet af høje klitter, og er tildelt det Blå Flag. En tur til stranden, om det er sommer eller vinter, er altid skøn. For mange er en tur i sommerhus i Danmark nærmest identisk med ture til stranden og friske bade i det rene vand. Om sommeren summer stranden af glade gæster, som både nyder den rene afslapning og et spil beach volley. I efteråret og om vinteren bruges stranden til en god gåtur, der passende kan afsluttes med varme drikke og hygge hjemme i sommerhuset. En af fordelen ved at opholde sig i Årgab er, at I også kan bade i Ringkøbing Fjord. Fjorden er mere rolig end Vesterhavet, hvilket familier med små børn ofte sætter stor pris på.

Ringkøbing Fjord er også et hit blandt windsurfere, både fra ind – og udland. I Nordeuropa regnes området for et af de bedste steder til windsurfing. I kan selv kaste jer ud i denne vandsport eller sætte jer og beundre hvordan de gode surfere suser henover vandet.

Lej sommerhus i Årgab og nyd den skønne strand

3 attraktioner nær jeres sommerhuse i Årgab

  • Abelines Gård i Hvide Sande: Et levende egnsmuseum, som har til huse i en flot gammel strandfogedgård. 

  • Fiskeriets Hus i Hvide Sande: Et lokalhistorisk museum med en række forskellige ferskvands- og saltvands akvarier. Her fortælles om Holmsland Klit og områdets fortid, nutid samt fremtid. 

  • Lyngvig Fyr: Fra toppen af Lyngvig Fyr er der den mest vidunderlige udsigt over det smukke veterhavsområde.I fyrmesterboligen er der løbende forskellige udstillinger og events.

oplev Ringkøbing Fjord fra et sommerhus ved Årgab

Oplev den smukke Vestjyske natur med et sommerhus i Årgab

I sommerhusområdet ved Årgab er der mange muligheder for dejlige gåture i området. Mellem stranden og klitterne er der flere stier, som I kan benytte til en god gåtur. Mellem klitterne er der fint læ mod vinden, som ofte blæser ind fra Vesterhavet. Den frisk luft krydres af havets salt og I vil hele tiden være ledsaget af bølgernes brusen.

Der er også super gode cykelruter i området. Her kommer I gennem den flotte og særprægede vestjyske natur. Fra Årgab kan I benytte den 40 km lange sti, som også er velegnet til cykler. Tag f.eks. turen mod nord og den dejlige kystby Søndervig. I Søndervig er der mange butikker og restauranter. Vender I snuden mod syd, så kan I tage på tur til Nymindegab. Er I helt vilde med at cykle og er det jeres fortrukne motionsform, så kan I holde formen ved lige på ferien, ved at tage den lange tur på Vestkyststien. Her kommer I rundt om Ringkøbing Fjord på en 110 km lange rute. Der er altid nok at tage sig til og opleve på en ferie i sommerhus i Vestjylland.

lej sommerhus i Årgab og besøg Hvide Sande Havn

Events i Årgab og forslag til udflugter i Vestjylland

Har I valgt at leje sommerhus i Årgab i oktober, så kunne det være en ide, at deltage i den årlige plantedag sammen med den lokale klitfoged. Langs Vestkysten arbejdes der målrettet med bevarelse af strande og kystområder, som slides af vinden og havet. I oktober plantes der derfor flere tusinde hjelme ved Årgab, som skal hjælpe med bevarelsen af den særlige natur. I kan kontakte turistkontoret i Hvide Sande for flere oplysninger.

I løbet af ferien må I tage turen til Hvide Sande. Fiskeri har altid været omdrejningspunktet for Hvide Sande og en tur på havnen er derfor helt naturlig. Her kan I besøge Fiskeriets Hus, som gennem forskellige udstillinger fortæller om livet og historien bag Hvide Sande. I det store klappebassin kan børnene komme helt tæt på både fisk og krabber. Når I er på havene, så er det oplagt at købe frisk fisk med hjem til feriehuset. En anden god attraktion ved Hvide Sande er Abelines Gård. Her kan I hører om livet på vestkystens mange klitgårde. Hør fortællinger af Abeline og Esepigen og kast jer ud i forskellige lege fra gamle dage.

Når I har købt frisk fisk til frokosten eller aftensmaden, så er det helt oplagt at købe ind af de mange andre lokale produkter, som sælges i området. På Holmsland Klit er der en del lokale gårdbutikker og mindre specialforretninger, hvor I kan købe lækre ting som honning, oste, grønt, kaffe og meget andet. På hjemmesiden GoForLocal, kan I hurtigt finde de lokale gårdbutikker, som ligger nær jeres sommerhus i Årgab. Ikke alle gårdbutikker er oplistet på denne hjemmesiden, men kan naturligvis også bruges til at finde gårdbutikker andre steder i Danmark.

Sommerhusudlejning i Årgab og på Vestkysten

Har I fået lyst til at holde ferie i Årgab eller måske gense den skønne vestjyske natur? Så finder I hos NOVASOL et stort udvalg af sommerhuse i Årgab. Feriehusene findes i alle varianter. Her er store sommerhuse til børn, forældre og bedsteforældre. Små sommerhuse til jer der skal på parferie samt mange sommerhuse, hvor det er tilladt at have hund eller kat med. Langs Vestkysten har vi flere lokale kontorer. Her kan I altid søge eksperthjælp, når I skal finde frem til det rette feriehus for jer.