Sommerhus på Møn

NOVASOL har mange sommerhuse i Danmark, der ligger omkranset af skøn natur, men få steder er så fantastiske som Møn. Møn er først og fremmest unik uspoleret natur i lange baner. Her kan du gå på opdagelse i bjergtagende skove eller langs de lange kyster. I skal naturligvis også besøge netop det, som Møn er mest kendt form, nemlig Møns Klint. Her mødes I af de smukke, hvide kridtklipper, der rejser sig lodret op fra det turkisgrønne hav. En naturoplevelse på Møn i særklasse. I kan også gå på opdagelse i naturområderne med urskov, overdrev og hedestrækninger der også findes på øen. De mange naturoplevelser vil være indenfor kort afstand, når I vælger sommerhusudlejning på Møn.

Sommerhus Møn

Populære feriehuse på Møn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Møn

Loading...

Feriehuse med spa på Møn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Møn

Loading...

Hvad kan I opleve nær jeres sommerhus på Møn?

Møn er rig på kulturminder og oplevelser, samt på kunst og kultur. Der findes flere spændende gallerier og museer. Besøg Thorvang og oplev de gode gamle dage, da farfar var ung. På Liselund venter den romantiske have med et lille slot og små bygninger i alverdens byggestil. Med base i jeres sommerhus på Møn, kan I sagtens opleve, at den nærmeste nabo er en jættehøj. Møn har nemlig en af de største koncentrationer af fortidsminder i Danmark. I stege finder I en af de bedst bevarede byvolde fra middelalderen.

På Møn har man ikke travlt. Sænk skuldrene, tag en dyb indånding i den friske luft og nyd den afslappede atmosfære. I et sommerhus bestemmer I helt selv tempoet. Besøg de mange små gårdbutikker og kunsthåndværksteder, slap af i solen på stranden, eller tag på en cykeltur i den smukke natur. Nyd at I kan bruge jeres sommerhus på Møn, som det passer jer bedst. Slap af i solen, læs en god bog eller tag en middagslur på sofaen, inden I måske går en tur til stranden. Alt er muligt og I kan holde lige præcis den ferie I ønsker jer i et sommerhus på Møn.

Sommerhusudlejning på Møn med unikke naturoplevelser

De vekslende kyster er en udfordring for garvede lystfiskere og sejlere, som især færdes på Møns østkyst langs f.eks. Møns Klint. Netop Møns Klint er en af de seværdigheder som mange feriegæster går efter at opleve, når der holdes ferie på Møn. På Møns Klint venter der jer nemlig en storslået oplevelse. Et 6 km. langt kridtbjerg, rejser sig majestætisk af det turkisblå hav. Snyd ikke jer selv for turen ned af de 496 trin på Danmarks længste trappe. På stranden kan I gå på fossiljagt og nyde den betagende udsigt. Vil I vide mere om dette fantastiske naturfænomen, kan I besøge det spændende geocenter Møn på toppen. På Geocenter Møn får I en masse viden om Møns Klint på en legende og sjov måde. Så I kan nok sagtens få jeres børn til at deltage i aktiviteterne på Geocenter Møn. 

Der er mange måder at opleve Møns klint på. Man kan bl.a. dykke eller snorkle og opleve klinten under havets overflade. Der arrangeres også familiesejlture og kajakture, og på land kan Klinten udforskes på to hjul eller på hesteryg. Både Flora og Fauna er speciel – se f.eks. nogle af de sjældne orkideer, og hvis I er heldige, kan I møde en vandrefalk.

Sommerhuse med havudsigt og nær havet på Møn

Møn er en skøn ø, hvor I aldrig vil være langt fra den flotte kyststrækning. Og der er ingen tvivl om, at vi elsker at holde ferie helt tæt på hav og strand, når vi lejer et sommerhus i Danmark. Hvert år bliver sommerhusene helt tæt på havet udlejet først, og mange bestiller I rigtig god tid, netop for at sikre sig en plads i 1.række. 

På Møn finder I også en del sommerhus, som kan tilbyde en dejlig havudsigt. Om sommeren kan I sidde på terrassen eller i haven og lade blikket vandre over det blå hav. For mange er netop udsigt til hav en velgørende og afstressende faktor, som for alvor får feriestemningen til at sænke sig over dem. Dagen lang giver havudsigten fra sommerhuset på Møn nye oplevelser, og om aften kan I måske se solen gå ned i horisonten. Om vinteren og i efteråret kan I hygge jer i sommerhusets lune stue, mens havudsigten fuldender den gode stemning. 

I finder også flere sommerhuse med ganske kort afstand til havet på Møn. Her er ikke nødvendigvis havudsigt, men den når I nemt på gåben. Ture til hav og strand er en stor del af vores ferieophold i Danmark. Vi elsker at slentre på stranden, sole os i det bløde sand og plaske i det rene badevand, som vi er beriget med i Danmark. Vi tager gerne på stranden i al slags vejr, for her er gode oplevelser året rundt.

Sommerhusudlejning på Møn

Sommerhusudlejning på Møn bliver stadig mere populært. Dette skyldes til dels at Danmark er et dejligt sted at holde ferie, og dels fordi der er et meget varieret tilbud indenfor sommerhusudlejning. NOVASOL tilbyder feriehuse i Danmark, i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter på Møn. I kan finde et klassisk sommerhus, hvor samværet og hyggen er i centrum, eller et mere luksuriøst sommerhus med f.eks. egen indendørs pool, spa, sauna eller panoramaudsigt over havet. Vi er sikre på at I kan finde et hus på Møn der passer til jeres krav og ønsker for en dejlig ferie. Det bedste ved at holde ferie i et sommerhus er yderligere, at I helt selv kan bestemme dagsordenen og feriens tempo alt efter, hvordan I ønsker ferien skal forløbe.

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL Feriehusudlejning vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.